Horoszkóp

Ilyen helyeken szexelnének a csillagjegyek

A csillagjegyek nemcsak abban térnek el egymáshoz, hogyan és milyen módon szexelnek, hanem még abban is, hogy azt hol, milyen helyszínen szeretik a legjobban. Nos, felkészültél? Akkor máris megtudhatod, párod mit tart a legjobb szeretkezési helyszínnek. Íme.

A Kos (március 20. – április 19.)

Horoszkópja szerint a Kos szíve szerint bárhol és bármikor szeretkezne. Talán a legunalmasabb hely számára a hálószoba. Ellenben szívesen él a lehetőséggel egy idegen fürdőszobában, sőt még egy moziteremben is, miután véget ért a film. Hogy izgalmakra vágyik, másodpercig sem kétséges.

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika megadja a módját. Ez a csillagjegy imádja a luxust, a fényűzést. Ő nem fogja alábbadni egy ötcsillagos, káprázatos szállodai szobánál. És mielőtt szexre kerülne sor, bámulatos ételekkel, mennyei italokkal csábít el.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek csillagjegyet a változatosság gyönyörködteti. Az ágy neki is túl unalmas és megszokott. Ha már hálószoba, akkor inkább a padló, mint a nyikorgó ágy. Puha párnákat pakol a földre, aztán jöhet a Kámaszútra valamennyi póza.

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák is megadja a szeretkezés és a romantika módját. Előre készül gyertyákkal, illatokkal, halk zenével. Aztán egészen másként alakul az este. Nem az ágyban kötsz ki vele, inkább a konyhaasztalon vagy az előszobában. Előbbi esetében remélhetően a vacsora maradványait elpakoltátok.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán imádja a reflektorfényt. Az pedig kifejezetten fellobbantja benne a vágyat, ha szeretkezés közben idenek láthatják. Szándékosan nem húzza be a függönyt, de az is lehet, olyan helyszínt választ, ahol videókamera rögzítheti az együttlétet. Nagyon valószínű, számtalan házi videót is őriz valamelyik szekrényében.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz kényes önagára, a környezetre. Neki nem felel meg akármilyen helyszín. Ahová őt elviszed, ott makulátlanul tiszta legyen az ágy, a lepedő, de még a fürdőszoba is. Zuhanyzás előtt biztosan nem fog ágyba bújni veled, számára a higiénia nélkülözhetetlen. 

Ilyen helyeken szexelnek a legszívesebben a csillagjegyek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg talán a legelegánsabb csillagjegy valamennyi között. Szívesen nézegeti magát a tükörben. Éppen ezért olyan helyet érdemes választanod, ahol jó nagy tükrök vesznek körül benneteket. Szereti nézni, ahogyan élvezed az együttlétet, és ahogyan ő is élvezi veled.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió a kegyetlen és bántalmazó szextől sem retten meg. A szürke 50 árnyalatát mintha róla mintázták volna. Minden olyanra vágyik, ami tiltott, ahol tabukat dönthet le. Egy vörös szobának, vörös ágyneművel képtelen lenne ellenállni. Felkelti az érdeklődését a titokzatosság is, sötét, eldugott, de nyilvános helyen is szívesen szeretkezik.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas a szabadság, a tér, a természet embere. Ha kirándulni invitálod, nem árt egy-két takaróval is fölszerelkezni, mert hogy a túrázást megszakítjátok, az biztos. Imádja a fákat, a turistaútvonaltól kicsit félreeső mező is fölkelti az érdeklődését, ahogyan mindenre kész a csillagos égbolt alatti tengerparton is.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyű párodat azonnal leveszed a lábáról egy wellness-hétvégével. A jakuzzit és páros masszázst követően mindenre kész, ami a szobában kettőtök között megtörténhet. Más csillagjegyekkel ellentétben a Bak kifejezetten kerüli a kíváncsi pillantásokat, mindent megtesz, hogy az estét kettesben tölthessétek.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő egyedi és különleges. Az újdonságok, a kijáratlan ösvények éltetik. A cyberszexet biztosan ezen csillagjegy képviselői találták fel. Az mindenesetre biztos, fellobbanthatod a vágyát e-mailben küldött szexi üzenetekkel, fotókkal, de videós cseten keresztül is bevetheted magad. Nálad lesz, amint teheti.

A Halak (február 19. – március 20.)

A Halak igazi kaméleon. Elképesztő fantáziával rendelkezik. Mivel vizes jegy, imádni úszni, fürödni és elmerülni medencében vagy bármilyen vízben. Ideális hely számára éppen ezért a víz, ahol elmerülhet az élvezetekben…

(via Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top