Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ismerd fel a szerelmet!

Olyan könnyű azt hinni, hogy a szerelem elkerül bennünket, és olyan könnyű hagyni, hogy a szerelem lángja kihunyjon bennünk. Pedig a szerelem mindig ott van mellettünk. A jelenlegi párodban, vagy abban, akivel találkozgatsz, vagy abban, akivel most kezdesz el megismerkedni, ott van a szerelem lehetősége. Ha felismered, átélheted. Ha nem ismered fel, tovább keresheted a szerelmet.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ami rosszat tesz a kapcsolatodnak, az az önfejűséged. Szívesen kezdesz magánakciókba, de igazából a szerelmednek nincs szüksége ezekre. Neki arra lenne szüksége, hogy babusgasd egy kicsit, és hagyd, hogy ő is dédelgessen téged. Tudom, hogy az önállóság milyen fontos a számodra, de attól még nem leszel önállótlan, hogy valaki gondoskodik rólad. 

Bőség: Szívesen töltöd azzal az idődet, hogy nagy terveket szősz. Valamit azonban tudnod kell a pénzügyi tervezésedről: Most talán lebecsülöd azt, hogy mit tudsz elérni öt év alatt, és túlbecsülöd azt, hogy mire vagy képes egy év alatt. Másszóval: az éves terveidet hosszabb távra kellene beosztanod.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan ötleted van, amely igazán segít feldobni a hétvégéteket, de nem biztos, hogy ezt az ötletet mindenki szívesen fogadja. A szerelmed biztosan örülni fog neki, de a többiek talán jobban örülnének, ha nem lennél ilyen fantáziadús. Ne hagyd magad lebeszélni semmiről sem, ami örömet okoz neked a hétvégén. Mindketten megérdemlitek, hogy romantikázzatok egy kicsit.

Bőség: Igazán felbosszant, ha úgy érzed, hogy valaki más helyett kell dolgoznod. Pedig valójában nem is kellene helyette tenned semmit. Ha te elvégezted az összes munkádat, akkor neked már nem kell azzal foglalkoznod, hogy mások mennyit és hogyan csinálnak meg ugyanazon idő alatt.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Olyan vagy, mint egy boszorkánymester: a szavaiddal mindenkit el tudsz varázsolni. A szerelmedre pedig még ennél is jobban hatnak a szavaid a hétvégén. Most arra van szüksége, hogy megnyugtasd, hogy beszélj hozzá, hogy hallja a szavaidat. Ha pedig csak most kezdesz randizni valakivel, akkor sem kell visszafognod magad: beszélj bátran, hiszen a szavaid elbűvölik majd őt.

Bőség: Átláthatóságra van szükséged, arra, hogy tudd: pontosan hol tartasz, mennyit költhetsz, és mennyi bevételre kell szert tenned. Az utóbbi időben talán féltél a pénzügyekkel foglalkozni, most mégis megéri elkészítened egy számvetést a tisztánlátás érdekében.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nehéz eldöntened, hogy mi fontosabb a számodra: a családi béke vagy a szerelmed szenvedélye. Tudnod kell, hogy ezek nem mondanak ellent egymásnak. Tudnod kell, hogy nem kell választanod közöttük a hétvégén, mert mindkettőt megkaphatod. Tudnod kell, hogy akkor tudsz igazán beleereszkedni az egyikbe, ha a másikat is megkapod közben. Ezért sem szabad választanod a család és a szerelem között.

Bőség: A pénzügyekkel kapcsolatos választásaid szerencsére sokkal egyszerűbbek. Elég, ha a szívedre hallgatva választasz. Elég, ha nem azt veszed figyelembe, amit a logika diktálna, hanem ha azt választod, ami a szíved szerint jó megoldás. Persze a logika hangja néha még így is felülírja a szívedet.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy érzed, hogy van köztetek egy félbehagyott beszélgetés, egy félbeszakadt ügy, amit a hétvégén mindenképp be kell fejeznetek. Érdemes előre tájékozódnod, hogy a szerelmed is így látja-e, mert könnyen kiderülhet, hogy szerinte semmi sem maradt félbe, és mindent kielégítően megtárgyaltatok vagy elintéztetek már. Ha így van, csak szelíden hozd szóba a témádat.

Bőség: Gyorsan kell döntened, és talán gyorsan kell cselekedned is a pénzügyekben. Lehet, hogy most arra lesz szükséged, hogy ne gondolkodj olyan sokat. Talán már azt is észrevetted, hogy a nyögvenyelősen és lassan meghozott döntések nem mindig olyan jók, mint a gyorsak. 

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Valaki nagyon meg szeretné magyarázni neked, hogy mit kell érezned. Mintha azt hinné, hogy neki hatalma van az érzelmeid felett. Az igazság azonban az, hogy pontosan azt kell érezned, amit érzel. Az érzelmeink mindig megfelelőek, de sajnos nem mindig merjük felismerni őket, és nem is mindig reagálunk megfelelően rájuk. A hétvégén ezt a fontos igazságot ismerheted fel.

Bőség: Jól bánsz a pénzzel, és van valaki a közeledben, aki közel sem olyan jó az anyagi ügyekben, mint te magad. Neki érdemes lenne tanácsokat adnod a hétvégén. Különösen akkor, ha úgy érzed, hogy felelős vagy az anyagi helyzetéért és azért, hogy hogyan áll helyt a világban.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tudod, hogy a szerelem lángját tudatosan kell megőrizni, és azt is tudod, hogy te képes vagy arra, hogy ezt megtedd. Rengeteg ötleted és módszered van arra, hogy a szerelmednek kedveskedj. Arra kell csak vigyáznod, hogy ne váljon túlzottan is tervezetté, megcsinálttá vagy természetellenessé a viselkedésed. Valóban csak azt tedd, amihez kedved van.

Bőség: Tudatosan akarsz bánni a pénzzel, de el kellene kerülnöd a garasoskodást. Képzeld el, hogy a pénz olyan, mint a víz: egy vezetéken árad feléd. Azzal, ha garasoskodsz, elzárod a csapot. Ez persze nem jelenti azt, hogy a világba szabadon kell folyatnod a pénzedet is.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Van benned némi félelem attól, hogy a boldog és jól működő párkapcsolat egyben unalmas is, ezért mindenféléket kitalálsz, csak hogy egy kicsit izgalmasabbá tedd az életedet. De ha ugyanekkora erővel a szerelmedre koncentrálnál, azt is megtapasztalhatnád, hogy mennyivel izgalmasabb a szerelmi összhang, mint azt gondoltad volna.

Bőség: A pénzügyekben is talán azért keresed a kockázatot, mert félsz a harmónia nyugalmától? Lehet, hogy ha tudatosítod magadban, hogy mennyivel boldogabb lennél egy stabil pénzügyi háttérrel, akkor megszűnik benned az a vágy is, hogy felesleges pénzügyi kockázatokat vállalj.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Olyan sok közös történetetek van, és olyan sok örömötöket leltétek ezekben a kalandokban, hogy érdemes lenne újramesélnetek őket. Egyszerűen csak szánjátok rá az időt, hogy leültök egymással, és újramesélitek a történeteteket. Szánjatok rá időt, hogy ismét elmesélitek egymásnak azt a sok kalandot és azt a sok szép emléket, amit megéltetek együtt.

Bőség: Sokkal gyorsabban haladsz egy adósságod rendezésével és visszafizetésével, mint ahogyan azt gondoltad volna. Ha így megy tovább, hamarosan megszabadulsz attól a tehertől, amit ez a tartozás okozott neked. Már most érdemes eltervezned, hogy mivel ünnepelsz, ha a helyzet megoldódik végre.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Figyelj oda arra, hogy ne válj nyomasztóvá vagy zsarolóvá a párod szemében. A hétvégén hajlamos vagy arra, hogy lelki zsarolással érd el a céljaidat. Mindannyiunknak vannak ilyen kétségbeesett pillanataink, de fontos, hogy felismerjük: a lelki zsarolás sohasem hoz valódi megoldást. Most inkább válaszd a szeretetteli szavakat a lehangolóak helyett.

Bőség: Talán túl kevésre vágysz. Igen, jól olvastad: annak, ha nem éred el azt, amit szeretnél, lehet az is az oka, hogy túl kevésre vágysz. Tudod mit? Most ne a kicsire vágyj, ne az apró lépésekben gondolkozz, hanem tűzz ki nagy célokat, és merj nagy-nagy dolgokra vágyni az apróságok helyett.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Nem mindig értesz egyet a szerelmeddel, de nem is kell mindig egyetértenetek. Tudnod kell, hogy a jó kapcsolat és a harmonikus élet titka nem az, hogy mindig egyetértsetek mindenben, hanem az, hogy elfogadjátok egymás véleményét. A hétvégén érdemes gyakorolnotok ezt az elfogadást. Érdemes szeretettel fogadnotok egymás ötleteit és elgondolásait.

Bőség: Talán attól félsz, hogy a te bőséged, a te gazdagságod megzavar valakit. De tudnod kell, hogy ez nincs így. Attól, hogy te lemondasz a gazdagságról, még nem lesz másoknak több. Attól, hogy te nem veszed át a téged megillető bőséget, az nem jelenti azt, hogy mások megkaphatnák ezt.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Az álmaidban ott van a megoldás a szerelmi életed minden nehézségére és problémájára, arra is, ha szingli vagy. Az álmaidban olyan üzeneteket kapsz az angyaloktól, amelyek segítenek neked megérteni a jelenlegi helyzetet, és amelyek segítenek neked megváltoztatnod azt. Érdemes lenne felírnod az álmaidat, mert lehet, hogy a szimbólumaikat csak pár nap múlva tudod majd értelmezni.

Bőség: Amíg másokra figyelsz, addig nem tudod megvalósítani a saját bőségedet. Amíg arra figyelsz, hogy másoknak miért jobb, mint neked, addig nem tudsz előrelépni. A hétvégén végre engedd el a másokra figyelést, s egyszerűen kezdj el komolyan azzal foglalkozni, ami a valódi dolgod lenne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top