Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Mi kell a szerelemhez?

Mi kell a szerelemhez? Mi kell a boldogsághoz? Mikor válik a szerelemből szeretet? Vajon a szeretet elég egy kapcsolat összetartásához? Megőrizhető a szenvedély az idő múlásával? – Ilyen és ezekhez hasonló gondolatok foglalkoztatnak a hétvégén. Most a szerelem, a szeretet kerül az életed középpontjába, de ezt nem is bánod nagyon.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Sokkal jobban bánsz az emberekkel, mint ahogyan azt gondolod, vagy ahogyan azt híresztelik rólad. A hétvégén mutasd meg ezt a szerelmednek és a hozzád közelállóknak is. Szervezz olyan programot, amire ők már régóta vágynak, és amit eddig te akadályoztál mindig meg. Szervezd meg azt az álomprogramot, amelyre a szerelmed mindig is vágyott, de amelyhez eddig nem volt türelmed.

Bőség: Pénzügyekben valódi szárnyalást tapasztalsz meg. Most úgy tűnik, hogy bármibe is fogsz, abból siker lesz. Úgy tűnik, hogy bármit is teszel, annak valamiféle gyarapodás lesz a végeredménye. Lehet, hogy ezt az alkalmat ki kellene használnod arra, hogy egy régóta dédelgetett tervedet megvalósítsd, és végre saját projektbe kezdj bele.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szavakon talán nem pontosan ugyanazt értitek a szerelmeddel. Talán a szavak okoznak némi félreértést köztetek, miközben valójában ugyanarra vágytok mindketten. Ennek a félreértésnek azzal tehetnél pontot a végére, hogy megmutatod a valódi érzéseidet is a szerelmednek. Azokat a valódi érzéseidet, amelyeket eddig féltél megmutatni neki.

Bőség: Titokzatos ügyekbe szeretne valaki belerángatni, de nem lenne szabad belemenned. Most csak olyan befektetést vállalj be, amelyet teljes egészében átlátsz. Jobb, ha óvakodsz a látványos, nagy ígéretektől és a különleges, csak neked tett ajánlatoktól a pénzügyekben, mert ezekről könnyen kiderülhet, hogy nem valódiak.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Folyton szembeállítod a szerelmedet egy-egy kitalált vagy valós hőssel. Folyton ahhoz méred, hogy mások milyenek, vagy ahhoz, amilyennek szerinted lennie kellene. Ideje változtatnod ezen a hozzáálláson. Ideje megfordítanod a nézőpontodat, és ideje ahhoz mérned a szerelmedet, amilyen régebben volt. Hidd el: ha így nézed, észreveszed a pozitív változásokat is.

Bőség: Az egyik pillanatban úgy érzed, hogy semmire sincs elég pénzed, a másikban mégis szabad költekezésbe kezdesz. Most akkor valamelyik nem igaz: vagy a félelmeid tévesek, vagy a költekezésed butaság. A hétvégén keresd az arany középutat: azt az állapotot, amikor szabadon költesz, de nem pazarlod a pénzedet butaságokra.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy a régi megoldások, a régi szokások és a régi módszerek nem működnek a továbbiakban. Úgy tűnik, hogy most újítanotok kellene. Itt az ideje annak, hogy saját szokásokat, saját szertartásokat, saját hagyományokat alkossatok a szerelmeddel. Itt az ideje annak, hogy megváltoztassátok az eddigi megszokásokat, és megtaláljátok azt, ahogy nektek a legjobb kapcsolódnotok egymáshoz.

Bőség: Talán valaki beleszól az életedbe. Talán valaki beleszól a terveidbe. Talán valaki azt gondolja, hogy mindenképp segítenie kell neked. Ez a segítség azonban most nem jön jókor. Nyugodtan kérd meg a kotnyeleskedőket, hogy a hétvégén a saját dolgaikkal foglalkozzanak!

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ha eddig a magányt választottad, lassan kezded felfedezni, hogy ez egyfajta önbüntetés volt a részedről. Lassan kezded felfedezni, hogy az érzelmek és a szenvedély milyen szorosan hozzátartozik az egészséges működésedhez. A hétvégén talán már megnyílsz arra a lehetőségre is, hogy egy szenvedélyes párkapcsolatban élj. Ha pedig eddig is párban éltél, most ismét fellángol a szenvedély benned.

Bőség: Egyre jobban bánsz a pénzzel, és egyre ügyesebben oldod meg azokat a váratlan anyagi helyzeteket, amelyek máskor igazán el tudták rontani a terveidet. Egyszerűen csak annyit kellene tenned, hogy a hétvégén sem csak a mára gondolsz, hanem félreteszel némi pénzt a jövő hét váratlan kiadásaira.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Most mindketten sokkal nagyobb energiát fektettek abba, hogy egymásra figyeljetek, és megszerezzétek egymás figyelmét. Mintha mindketten azt szeretnétek, hogy javuljon a kapcsolatotok – attól függetlenül, hogy eddig mennyire volt az jó. A hétvége alkalmas arra, hogy eloszlassátok az apró félreértéseket, és hogy újraszínezzétek, izgalmasabbá tegyétek a szerelmi életeteket.

Bőség: Mesterien bánsz a rád bízott pénzzel, és emiatt talán könnyen meg is fialtatod azt. A hétvégén jó érzékkel választod ki azokat a befektetéseket, amelyekbe érdemes pénzt tenned, és ha saját vállalkozásban gondolkozol, akkor most érdemes elkezdened megálmodni a pontos részleteket is.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szinte biztos vagy benne, hogy a szerelmed titkol előled valamit. Nagyon szívesen utánajárnál ennek a titoknak. Pedig lehet, hogy meg kellene hagynod a szerelmednek azt a lehetőséget, hogy ő avathasson be a titkába. Nincs okod arra, hogy ne bízz meg a szerelmedben. Sőt! Talán ez a hétvége pont egy szerelmi próba, pont a bizalmadat teszi próbára.

Bőség: Bizonytalanságot érzel, és úgy tűnik a számodra, hogy nem minden úgy alakul, ahogyan azt eltervezted. Egy pillanatig azt is hiheted, hogy az események így nem alakulnak megfelelően. Ez egy átmeneti állapot, amiben az a legfontosabb, hogy észben tartsd: végül minden jól alakul majd a számodra.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Érdemes lenne többet beszélgetned a szerelmeddel a hétvégén. Mindketten keresitek a módját annak, hogy elmélyíthessétek a kapcsolatotokat egymással. Ez a mód pedig az, hogy beszélgettek egymással. Ez a mód talán csak annyi, hogy mindketten megnyitjátok a szíveteket, és mindketten beavatjátok a másikat az érzéseitekbe. Ez az a lépés, amellyel igazán méllyé tehetitek a szerelmeteket.

Bőség: Az anyagi nehézségeidre sokkal egyszerűbb a megoldás, mint ahogyan azt gondolod. Talán csak annyit kellene tenned, hogy megvizsgálod: valóban szükséged van-e azokra a kiadásokra, amelyekről most még nem tudod, hogy honnan fogod fedezni őket. Lehet, hogy ezekre egyelőre még nincs is szükséged.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Ha úgy érzed, hogy a világ összeesküdött a szerelmetek ellen, ha úgy érzed, hogy mindenki csak benneteket támad, akkor talán önmagadban nem vagy biztos. Vagy talán a párod hűségében nem vagy biztos. Mindenesetre az, ha úgy érzed, hogy mások támadnak benneteket, arra utal, hogy te sem vagy teljesen meggyőződve a szerelmetek erejéről. Ezt a meggyőződést kellene visszaszerezned a hétvégén.

Bőség: Sokkal magabiztosabb lennél a pénzügyekben, ha nemcsak azt néznéd, ami van, de ha azt is néznéd, ami hamarosan lesz. Úgy tűnik, hogy nemsokára valaki megadja a tartozását, vagy egyfajta kintlévőséged visszatér hozzád. Hamarosan visszatér hozzád az a pénzösszeg, amelyről nemrég mondtál le mások javára.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Szívesen kezdesz kapkodni a hétvégén, különösen akkor, ha magánéleti kérdésekről van szó. De miért kellene mindent azonnal eldöntened? Most ülj le, gondolkodj, beszélj a szerelmeddel, beszélj a barátnőiddel, beszélj a testvéreddel, és beszélj mindenkivel, akinek a tanácsában megbízol. Gyűjts információt, és csak akkor hozd meg a döntésedet szerelmi és családi ügyekben, ha minden szempontot mérlegeltél.

Bőség: Mindenki életében eljön az a pillanat, amikor nemet kell mondania. Tudom, hogy a legszívesebben minden családtagodat és szerettedet te magad tartanád el, de talán erre nincs lehetőség. Talán erre nincs is szükség. Talán mindannyiuknak meg kell tanulniuk bánni a pénzzel, és talán ebben az is segít, ha időnként nemet mondasz nekik a kéréseikre.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szavak könnyen félreérthetőek, de a gesztusok, a tettek sohasem hazudnak. Ezt vedd figyelembe, amikor azt szeretnéd megérteni, hogy a párod mit gondol valójában rólad és a kapcsolatotokról. Talán nincsenek meg a közös szavaitok, talán nincs időtök beszélni egymással, mégis, ha a tetteket figyeled, azonnal érteni fogod, hogy mennyire szeret téged, és hogy hogyan fejezi ki a valódi érzelmeit feléd.

Bőség: A pénzügyi álmodozás ideje lesz a hétvége. Most érdemes elképzelned, hogy milyen csodálatos lesz a nyaralásotok, hogy milyen sok karácsonyi ajándékot veszel a szeretteidnek, és hogy milyen csodálatos bőségben élsz majd. Minél többet álmodozol a bőségről, az annál közelebb kerül hozzád a hétvégén.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szerelemre vágysz, arra vágysz, hogy a szerelmeddel közelebb kerüljetek egymással. Ha pedig egyedül élsz, akkor arról álmodozol, hogy becsönget a nagy Ő. De tedd a szívedre a kezedet: vajon fel vagy készülve arra, hogy több időt szánj a szerelmedre? Vajon nem vonják el más dolgok a figyelmedet? A hétvégén előbb ezeket a dolgokat kellene megnyugtatóan rendezned, és csak aztán jöhet a szerelem.

Bőség: Szerencsés lesz a pénzügyekben a hétvégén. Könnyen találhatsz némi pénzt ott, ahol nem is várod azt, és lehet, hogy olyan ajándékokkal halmoz el az élet, amilyen ajándékokra nem is vártál. Most engedd be a váratlan fordulatokat az életedbe, és engedd meg magadnak, hogy elfogadod a felkínált ajándékokat is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top