Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Kövesd a vágyaidat!

Vágyaid jelentik a megoldókulcsot a hétvége minden ügyes-bajos dolgához. Vágyaid térképe pontosan megmutatja, hogy mit érdemes tenned vagy mondanod. Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy kövesd a vágyaid vezettetését. Talán arra neveltek, hogy elnyomd a vágyaidat, és emiatt nehezebben ismered fel őket. Talán eddig nem mindig érte meg a vágyaidat követned, és emiatt van benned félelem. Mégis, most megéri tudatosítanod magadban az összes vágyadat, hiszen ezek mozgatnak téged – és nemcsak a hétvégén.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Furcsa és megmagyarázhatatlan érzések kerítenek a hatalmukba a hétvégén. Úgy érezheted magadat, mint aki egy szívátültetésen esett át, és ezért teljesen új érzéseket, teljesen új érzelmeket kapott. Nem kell ítélkezned az érzelmeid felett. Elég rájuk tekintened, és elég elfogadnod őket. Nem kell megfejtened az érzelmeidet, elég, ha megéled azokat.

Bőség: Megint visszatér egy szokásos pénzügyi problémád. Jusson eszedbe: az élet azért teszi eléd sorra ugyanazokat a helyzeteket, hogy megnézze, mennyit fejlődtél. Ne ess pánikba, inkább használd fel az eddigi hasonló helyzetek tapasztalatait. Hidd el: ezt a helyzetet könnyebb megoldani, ha a múltból indulsz ki.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán azért találsz ki csavaros megoldásokat és hihetetlen bonyolult gondolatmeneteket, mert azt hiszed, hogy a párodat szórakoztatnod kell valamivel. Ő azonban annak örülne, ha a békét kapná meg melletted. Most érdemes tudatosítanod magadban, hogy a bonyodalmak nem egyenlőek az izgalmakkal. Néha a béke és a nyugalom a legizgalmasabb, ami történhet veletek.

Bőség: Elég egy apró tévedés ahhoz, hogy elrontsd az egész hétvégédet. Most nem kellene olyan komolyan venned a pénzügyeket. Sőt! A legjobb az lenne, ha most valaki másra bíznád a pénzzel való foglalkozást, te pedig megmaradnál a szórakozásnál.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szívesen tartanál hosszadalmas előadásokat a hétvégén a szerelmednek. Valójában azonban nem a szavakra van szüksége, hanem a tettekre. Most ne mondd, hanem bizonyítsd be, hogy szereted. Fontos, hogy értsd: ezt nem vonja kétségbe sem ő, sem más. Mégis a tettek lesznek a fontosak, nem pedig a szavak, hiszen azok elszállnak.

Bőség: Azzal teheted a legnagyobb jót magadnak, ha fantáziálsz: egyszerűen csak képzeld el, hogy milyen lenne, ha végtelen mennyiségű pénz állna a rendelkezésedre. Képzeld el, hogy bőségben élsz, és képzeld el, hogy mit teszel ebben a helyzetben. A fantáziádnak most hatalmas a teremtőereje.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:Talán olyasmik befolyásolják a szerelmi életedet, amik nem is fontosak igazán. Talán egy-egy rosszkor elhangzott szó, egy-egy rosszkor megtörtént eset miatt nem tudsz hinni a szerelemben. Eljött az ideje annak, hogy kijavítsd a rossz pillanatok hatásait. Egy-egy rossz pillanat nem érdemli meg azt az erőt, hogy tönkretegye az egész életedet.

Bőség: Ha gyorsan kell döntést hoznod, akkor könnyen lefagyhatsz a hétvégén. Ne felejtsd el, hogy gyorsan csak kis összegekről szabad dönteni. A nagy kiadásokat érdemes jobban átgondolnod, és nem szabad hagynod, hogy mások beleugrasszanak egy meggondolatlan helyzetbe.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mélyen spirituális gondolataid vannak a szerelemről a hétvégén. Tudod és érzed, hogy a szerelmek az égben köttetnek. Ami pedig még ennél is jobb, hogy biztos vagy abban, hogy hamarosan visszatér hozzád a boldog szerelem. Az a boldog szerelem, amely a sok munka és feladat között elsikkadt mostanában az életedben.

Bőség: Szívesen költesz luxusra, és szívesen költesz puszta szeretetből a hétvégén. Fontos, hogy érezd a különbséget a felesleges luxus és a gyógyító önkényeztetés között. Előbbire nem kell költened, az utóbbi viszont bármennyi pénzt megér.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Képzeld el, hogy mit szeretnél hallani a szerelmedtől. Képzeld el, hogy mi az, amit szeretnél kapni tőle. Ha pedig mindezt elképzelted: valósítsd is meg. Mondd ki azokat a szavakat a szerelmednek, amelyeket később te akarsz visszahallani tőle. Ajándékozd meg azzal az odafigyeléssel és azzal a hasznos idővel, amit majd te is vissza szeretnél kapni tőle.

Bőség: Sokkal egyszerűbben oldod meg az anyagi problémákat, mint azt eddig szoktad. Olyan derűs nyugalommal szemléled a pénzügyi helyzetedet, ami segít abban, hogy felismerd: valójában minden helyzet elmúlik egyszer, minden átmeneti, és te szabod meg, hogy merre haladjanak a dolgok.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Unod már, hogy neked kell energiát tenned a kapcsolatodba, és unod, hogy mindig te vagy az, aki táplálod a szerelmeteket. Érdemes lenne ezt őszintén – de kedvesebb szavakkal – elmondanod a párodnak. Ő nagyon szeretne tenni a kapcsolatotokért, csak épp elképzelése sincs arról, hogy ezt hogyan kell csinálni. Te segíthetnél neki.

Bőség: Ha arra vársz, hogy minden úgy történik veled, ahogy a múltban szokott, akkor nem jól csinálod. Lehet, hogy a jelen nagyon is más, mint a múlt. A hétvégén vedd észre a jelen valóságát, és arra koncentrálj, ami itt és most történik, ahelyett, ami régen történt.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legszívesebben feláldoznád a hétvégédet a szerelem oltárán. Bármilyen programot is terveztél eddig, azt most szívesen megváltoztatnád, és nagyon szívesen csinálnád azt és úgy, amit és ahogy a szerelmed mond. Ez azonban nem feltétlenül a legjobb döntés. Könnyen lehet, hogy a szerelmed most önzőbb a szokásosnál, és nem veszi figyelembe mások érdekeit.

Bőség: Mint olyan sokszor, most is neked kell lenned a józan észnek, és neked kell a józan ész hangját közvetítened mások számára. Ebben csak az lesz a nehézség, hogy te magad is nehezen találod a józanságodat. A hétvégén tudatosan őrizd meg a hidegvéredet, ha pénzügyi döntésekről és ha a bőségről van szó!

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Ha azt érzed, hogy a szerelmedet ellentétes érdekek mozgatják, és mindig ellentmond neked, esetleg elárult téged, akkor gondold újra. Olyan félreértések állnak az utadba, amelyek megakadályozzák, hogy megértsd, mit miért tesz a szerelmed. Most fontos, hogy ne ítélkezz, hanem kérdezz. Fontos, hogy megértsd a szerelmedet, ahelyett hogy pálcát törsz felette.

Bőség: Olyan sok minden tűnik véglegesnek és visszavonhatatlannak a számodra. Olyan sok minden van, amiről azt hiszed, hogy már nem lehet kijavítani. Vedd észre, hogy a tehetetlenség érzése hamis meggyőződésekből táplálkozik benned. Valójában nagyon is sok lehetőséged van arra, hogy megváltoztasd az anyagi helyzetedet.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Végre támogat a szerelmed abban is, amiben máskor nem szokott. Ha eddig úgy érezted, hogy a szerelmed nem érti a lelkedet, akkor jó hírem van: most annak adja tanúbizonyságát, hogy nagyon is jól tudja, mi játszódik le benned. A szerelmed pontosan megért téged, és tudja, hogy mi a jó neked. Ezért támogat abban is, hogy végrehajtsd a legőrültebb terveidet is.

Bőség: Mindig azt hitted, hogy tudsz spórolni, de a hétvége megmutathatja azt, hogy ez nem mindig igaz. Fontos, hogy értsd: talán pont azért nem tudod most jól beosztani a pénzedet, hogy megértsd, a spórolás nem a legjobb megoldás. Inkább a pénzed okos elköltését kellene választanod a garasoskodás helyett.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szívesen szaladsz fejjel a falnak a hétvégén. Gyakran lesz az az érzésed, hogy tudod, mit akar mondani a párod, és szívesen mész a dolgok elébe azzal, hogy megelőzöd őt, és nem arra reagálsz, amit mond, hanem arra, amit szerinted mondani fog majd egyszer. Így pedig garantáltan veszekedés lesz a dolog vége. Jobb lenne, ha meghallanád azt, amit a szerelmed valóban mond.

Bőség: Van megoldás arra, hogy megoldd azt a pénzügyi helyzetet, amitől annyira félsz. Ez a megoldás pedig nem is olyan drasztikus, mint hiszed, sőt! Valójában a megoldás jóval egyszerűbb, mint gondolod. Ahelyett, hogy adósságokba vernéd magadat, most egy kis kreativitásra és bátorságra lesz szükséged.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mélyen vágysz a szerelemre, és nagyon szeretnéd, ha ismét úgy tudnál lángolni, mint régen. Annak, aki szeretne meghódítani téged, most az intellektusodra kell hatnia. Az észnél és az okos gondolatoknál semmi sem lesz szexibb a számodra a hétvégén. Épp ezért a nagy beszélgetésekkel és az őszinte szavakkal élesztheted fel magadban ismét a szerelem lángját.

Bőség: Megtaláltad azt a módszert, amivel könnyen beoszthatod a pénzedet, és megtaláltad azt a módszert, amivel másoknak is segíthetsz. Ezt a módszert most megoszthatod azokkal, akik rászorulnak. Erős a csábítás, hogy mindenkit te pénzelj, de inkább tanácsokkal kellene támogatnod másokat a hétvégén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top