Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Szerelmi harcok és békekötések várnak rád

Fontos, hogy értsd: a szerelemben és a háborúban mindent szabad, de ez nem jelenti azt, hogy a szerelem háború lenne. No és azt sem jelenti, hogy a szerelem miatt tönkre kellene tenned a saját életedet vagy mások életét. A hétvégén válaszd a békét, és köss békét a szerelmeddel – meg mindenkivel, akit megbántottál szerelmes hevületedben. Hidd el, a szerelem és a béke együtt teszik boldoggá az életedet.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ha visszatekintesz az elmúlt hónapokra, láthatod, hogy észrevétlenül milyen nagy utat tettél meg a szerelemben. Ezt az utat kellene tovább folytatnod, méghozzá nem úgy, ahogy mások szerint kellene, hanem úgy, ahogy te szeretnéd a folytatást. Merd megtenni azt a merész lépést, amelyre olyan nagy szeretettel készülsz.

Bőség: Sokan vannak, akik rád figyelnek a pénzügyekben, és sokan számítanak az anyagi támogatásodra. Talán túl sokan is. Talán eljött az ideje, hogy mindenki a saját lábára álljon, és önmaga teremtse meg a saját anyagi körülményeit. Mostantól inkább lehetőséget adj másoknak, ne pénzt!

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán némi pótcselekvéssel töltöd a hétvégét ahelyett, hogy azt tennéd, amit valójában szeretnél. Most tartsd észben, hogy mi az, amire valójában vágysz a kapcsolatodban, és mondd is el, vagy mutasd is meg ezt a szerelmednek. Nem kell hagynod, hogy a valósi vágyaid és a számodra értékes pillanatok elsikkadjanak.

Bőség: Egyszerűbb lenne kifizetned valamit, mint elvi kérdéseken vitázni, most mégsem akarsz lemondani az igazadról. Ezzel egyet is értek, kivéve ha a gyereked is érintett ebben a helyzetben. Ha a gyerekedről van szó, akkor legyen az a szempont, hogy neki ne kelljen lemondania semmiről sem!

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Van benned némi kétely azzal kapcsolatban, hogy a szerelmed mindig igazat mond-e neked. Lehet, hogy néha csak alternatív igazságokat közöl veled. Lehet, hogy néha csak az alternatív tényekről tud beszélni. A hétvégén szeretettel és odafigyeléssel megtudhatod, hogy mi az igazság a látszat mögött.

Bőség: Vedd észre, hogy néha azoktól a lehetőségektől és azoktól a feladatoktól is megijedsz, amelyektől nem kellene, vagy nem lenne szabad megijedned. Hiszen a lehetőségek mindig annak segítenek, aki bele mer állni az adott helyzetbe, és nem bizonytalankodik rajta.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Úgy tűnik, hogy megjelennek az ellendrukkerek melletted. Úgy tűnik, hogy valaki azt szeretné elhitetni veled, hogy nincs minden rendben körülötted. Ne hallgass erre a jó szándéknak álcázott irigységre. Fontos, hogy tudd: azt, hogy valójában mi van köztetek, csak ketten tudjátok: te és a szerelmed.

Bőség: Ideje átgondolnod a pénzkezelési szokásaidat. Ideje átgondolnod, hogy hogyan és milyen módon teszel félre, hogyan gyűjtöd a pénzt? A hétvégén megtalálhatod az ideális és biztonságos módszert arra, hogy a pénzedet biztonságban tudhasd.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szeretnéd, ha mindig mindenki egyértelműen fogalmazna neked, de úgy tűnik, hogy most a szerelmed szavait csak akkor érted meg, ha elmeditálsz rajtuk. Talán a szerelmed sem tudja igazán, hogy mit szeretne közölni veled, és ezért nem is tudja szavakba önteni az érzéseit a hétvégén.

Bőség: Könnyen eshetsz abba a csapdába, hogy elhiszed, neked már semmit sem kell tenned. Vagy talán azt hiszed, te már semmit sem tehetsz. De ez nem így van. Valójában pont most kellene rákapcsolnod, és pont most kellene elkezdened egyre többet és többet tenni a céljaidért.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmednek szüksége van rád. Pontosabban a szerelmednek arra van szüksége, hogy együtt lehessetek, hogy odafigyelj rá, hogy ő is figyelhessen rád. Ne úgy gondolj az együttlétre, mint valamire, amikor tenned kell valamit. Elég, ha az időt együtt töltitek, elég, ha “csak úgy elvagytok”.

Bőség: A pénz mindig követi a szenvedélyedet. A pénz mindig onnan érkezik az életedbe, ahonnan szeretettel tudod várni és elfogadni. Ezért fontos, hogy olyasmit is csinálj, ami jó érzést kölcsönöz neked, ami boldogsággal és lelkesedéssel tölt el a hétvégén.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Végre át kellene lendülnöd egy problémán. Végre túl kellene tenned magadat egy olyan helyzeten, amelyre hajlamos vagy úgy gondolni, mint valamire, ami örökre megváltoztatta a viszonyotokat. Olyan sokféle módon túlteheted magad ezen az elakadáson. Válaszd azt a módot, ami most a legegyszerűbb.

Bőség: Néhányszor talán nem a legmegfelelőbb pénzügyi döntést hoztad meg az életedben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy soha többet nem hozol meg jó döntéseket. Most érdemes akkor is döntést hoznod, ha attól félsz, hogy valamit elrontasz ezzel a döntéssel.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán túl sok a zavaró körülmény körülöttetek. Talán túl sokat foglalkoztok a külvilággal ahelyett, hogy egymással foglalkoznátok. Ezt a hétvégét szánd kettőtökre, ezt a hétvégét szánd arra, hogy ismét felfedezzétek egymásban azt a vonzalmat, amit a megismerkedésetekkor éreztetek.

Bőség: Ami a pénzt illeti, az egyensúlyra kellene törekedned. Az egyik pillanatban lelkesen szórod a pénzedet, a másikban azonban alig mersz költeni. Ezt az ingadozást kellene kivédened a hétvégén, és ezt az ingadozást lenne érdemes egyensúllyá változtatnod.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Képes vagy arra, hogy minden pillanatban felvidítsd a szerelmedet. Arra is képes vagy, hogy minden pillanatban az ő érdekeit helyezd a saját érdekeid elé. A hétvégén azt kell felismerned, hogy valójában a te érdeked az ő érdeke is. Valójában ami neki jó, az téged is boldoggá tesz, így egyszerre is lehettek boldogok.

Bőség: Csupa szeretettel és jóindulattal osztod a tanácsaidat a hétvégén, de azokat talán néhányan félreértik. Most ne arról gondolkozz, hogy más hogyan élhet anyagi biztonságban, hanem azt gondold át, hogy te magad és a családod hogyan tehetitek ezt meg.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Mindig vannak mélypontok és csúcspontok is egy kapcsolatban. Ráadásul néha a két véglet között elég néhány óra is. A hétvégén számtalan mélységet és számtalan csúcsot megtapasztalhattok együtt. Ne felejtsd el, hogy akkor is elég csak szeretnetek kell egymást, amikor éppen mélyen vagytok.

Bőség: Ami az anyagi életedet illeti, végre látod a fényt az alagút végén. Végre úgy érzed, hogy megtaláltad azt a megoldást, amely hosszú távra garantálja a családod anyagi biztonságát. Ne felejtsd el: nem kell egymagadnak gondoskodnod mindenki jólétéről.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán a szerelmed nem tud elmondani neked valamit. Nem kell nagy dolgokra gondolnod, lehet, hogy csak annyit nem tud megfogalmazni, hogy mennyire szeret téged, vagy mennyire megbízik benned. Talán ezért van az, hogy mostanában kicsit furcsábbak a beszélgetéseitek.

Bőség: Észrevetted már, hogy mennyire jó buli pénzt keresni? Nem? Akkor itt az ideje, hogy feltedd magadnak a kérdést: Mi lenne az a mód, ahogy szórakozva is kereshetnék pénzt? Mi lenne az a mód, ahogy a hobbimból karriert csinálhatnék, és hogyan érezhetném jól magam munka közben is?

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Koncentrálj a szerelemre! Hajlamos vagy arra, hogy elfeledkezz a szerelem fontosságáról, és belefeledkezz mindenféle egyéb, fontosnak vélt tennivalóba. Ez a hétvége legyen a romantika és a szerelem időszaka a számodra, és ennek érdekében tegyél is meg mindent.

Bőség: Ezer ötleted van arra, hogy hogyan élhetnél bőségben, és sorra bukkannak fel benned a jobbnál jobb elképzelések arról, hogy mit lehetne csinálni elméletben. Most fontos, hogy koncentrálj: válassz ki egyvalamit, és kezdd el a megvalósítását az álmodozás helyett!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top