Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Induljon szerelemmel az új év!

Az új év elején mindannyian esélyt kapunk arra, hogy szerelmessé és boldoggá tegyük a 2017-es esztendőnket. Ez az időszak arra hív bennünket, hogy meggyógyítsuk a szeretet adásához és a szeretet kapásához fűződő viszonyunkat. Most meggyógyíthatod magadban azokat a régi emlékeket, amelyek valamilyen módon még mindig befolyásolnak.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Itt az ideje annak, hogy egy kicsit lazíts, egy kicsit hátralépj. A bulikban, az ünneplésben nem neked kell vinned a prímet. Hagyd, hogy a szerelmed is felragyoghasson melletted, és ő is megmutassa az értékeit! Ez a hétvége az egyszerűség jegyében lesz a legjobb a számodra. Most ne akarj világraszóló változásokat az életedben!

Bőség: Itt az ideje, hogy lassíts, és hogy magadba pillants egy kicsit: Tényleg mindent megtettél a bőség érdekében. De vajon azt tetted meg, amit valóban érdemes megtenned, vagy csak azt, ami épp az eszedbe jutott? 2017-ben legyél kicsit megfontoltabb, ha pénzügyekről van szó.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Tedd félre az eddigi félelmeidet, tedd félre a kicsinyességet, tedd félre a szőrszálhasogatást, és szilveszter hétvégéjén az apró részletek helyett nézd a nagy egészet! Ahelyett, hogy elvesznél a részletekben, azt nézd, hogy mennyi boldogság van az életetekben. Ez a hétvége a számodra az álmok újraálmodásáról szól majd.

Bőség: Álmodd újra azt is, hogy hogyan akarsz a pénzzel bánni 2017-ben. Érdemes lenne sokkal többet költened az álmaidra, hiszen gyorsabban megvalósulhatnak ebben az időszakban, mint azt gondolnád. Most invesztálj a vágyaid valóra váltásába, mert az év eleje erről (is) szól.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal több szeretet van köztetek, mint azt eddig hitted. A szilveszter ezt segít bebizonyítani. Ha eddig nem is hitted el, a hétvége végre igazolja: a párod olyan mély szeretetet táplál irántad, amilyenre mindig is vágytál. A kérdés csak az, hogy miért nem tudja ezt kimutatni, és te miért nem tudod ezt meglátni?

Bőség: Könnyen lehet, hogy mostanában azért nem talált rád a bőség, mert az energiáidat valami más kötötte le. Ezt a hétvégét még szánd a bulizásra, a jövő héten azonban elkezdheted kidolgozni az új bőségtervedet, azt a kreatív utat, ami több pénzt hoz az életedbe.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Bocsásd meg magadnak mindazt, ami nem történt meg 2016-ban. Tele vagy bűntudattal, és sérelmekkel az évvel kapcsolatban, és ezek az apró szálkák a szerelmi életedre is rányomják a bélyegüket. Lehet, hogy nem voltál olyan türelmes, kedves, és szeretetteli a pároddal és a családoddal, mint szerettél volna. Semmi baj, az új évben jobban megy majd!

Bőség: Lehet, hogy nem annyi van a bankszámládon, amennyit szeretnél, de ez ne tegye tönkre a kedvedet. Az év eleje egy új időszakot indít a pénzügyeidben is. Ne tegyél pénzügyi fogadalmakat, de arra figyelj oda, hogy milyen lehetőséget kapsz a munkahelyeden az év első napjaiban!

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Fontos leszögeznünk már az elején: ez a hétvége sokkal jobb lesz. Jobb lesz, mint hitted. Jobb lesz, mint azt szeretted volna. Ha pedig már ennyire jó lesz, akkor igazán megtehetnéd, hogy ebből a jóságból juttatsz másoknak. A hétvégétek egyik legszebb része az lesz, amikor a szerelmeddel közösen segítesz valakinek. Valakinek, aki ettől az apró segítségtől erőt kap.

Bőség: A szilveszteri hétvége nem az aratás ideje. Azt szeretnéd, ha máris learathatnád azokat a magokat, amelyeket 2016-ban ültettél el. De erre még várnod kell. Ez a hétvége anyagi szempontból még mindig a vetésé: Még tovább vetheted el azokat a magokat, amelyek hamarosan sok bevételt hoznak neked.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A kettőtök között lévő szeretetkötelék mit jelent a számodra? Ez lehet védőburok is, de fojtogató hurok is. Ezen a hétvégén a kapcsolatotok védőburok jellegét kellene erősítenetek, azt a mély összetartozást és összefogást ami az első pillanattól kezdve ott van köztetek. Talán az sem baj, ha teljes egészében kizárjátok a külvilágot, és csak kettesben szilvesztereztek.

Bőség: Tudnod kell, hogy az ég vigyáz rád. Tudnod kell, hogy minden angyalod azon dolgozik, hogy megérkezhessen az életedbe az anyagi függetlenség. Az a függetlenség, ami lehetővé teszi, hogy megvalósítsd az álmaidat. De legalábbis azt a célodat, amelyet 2016-ban hiába kergettél.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Lehet, hogy úgy érzed, öreg vagy már a bulizáshoz, de mi van a kettesben töltött meghitt bulikkal? Ez a hétvége a szerelmetek ünneplése is lehetne, egy romantikus vacsorával, egy kis tánccal, egy kis beszélgetéssel, és sok-sok öleléssel. Mit szólnál ehhez a programhoz? Ne hidd, hogy a szerelmed nem pont ugyanerre vágyik!

Bőség: Keresd meg azt az ügyet a hétvégén, amelyet szívesen támogatsz. Most adakozz, adj adományt, vagy ajándékozz el néhány felesleges téli ruhadarabot. Azzal, ha adsz, mozgásba lendíted az univerzum kerekeit, és ez segít kimozdulni az elakadásaidból.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokkal több lehetőség, szeretet és szerelem van köztetek, mint amennyit ki mertek mutatni. Hogy akkor miért nem mutatjátok ki? Ezt a kérdést magadnak kellene feltenned, hiszen te vagy az, aki bezárkózik, és aki jóval kevesebbet mutat meg az érzelmeiből, mint szeretne. Ezen a hétvégén lesz alkalmad arra, hogy megnyílj a szerelmed felé.

Bőség: Ismerd fel végre a saját erődet! Ezen a hétvégén megértheted, hogy ha megteszed mindazt, amire régóta vágysz, az egy lépéssel közelebb visz a bőség és a pénzügyi biztonság állapotához. Igen, akkor is, ha a vágyaidnak – látszólag – semmi közük sincs a pénzügyekhez.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Mitől tartasz? Mik a legnagyobb félelmeid? Itt az ideje, hogy szembenézz a párkapcsolati félelmeiddel, és felismerd: az elmúlt év nagy részét ezek befolyásolták. Hidd el, ha elengeded az aggodalmakat, és észreveszed, hogy a párod szeret téged, akkor elmúlik a görcsösséged, és a kapcsolatotok is sokkal színesebbé, boldogabbá válik.

Bőség: Engedd meg magadnak a belső békét és a magabiztosságot az anyagi ügyekben is. Pénzügyeid talán azért alakulnak hullámzóan, mert nem mindig hiszed el, hogy megengedhetsz magadnak bizonyos dolgokat. Tudatosítsd magadban, hogy mindenre jut elég pénzed 2017-ben is.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: A szíved ereje felülmúlja a legtehetségesebb csodadoktorét is. A szíved ereje képes arra. hogy meggyógyítsa a kapcsolatodat. Ne felejtsd el: ez a kapcsolat pusztán a kivetülése a saját belső kapcsolatodnak önmagaddal. Használd a hétvégén arra a szíved erejét, hogy meggyógyítod a kapcsolatodat önmagaddal, és ezáltal a szerelmeddel is.

Bőség: Ugye tudod, az a legfontosabb, hogy önmagadat szeresd? Ha szereted magadat, akkor már teljesen mindegy, hogy mennyi pénzed van. Ha szeretet vesz körül, és ezt tudatosítod is magadban, az segít ellazulnod a hétvégén. Ha pedig ellazulsz, és elengeded a görcsöket, könnyebben látod meg a lehetőségeket is.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Hogyan hoztok döntéseket? Nem az számít, hogy külön-külön hogyan döntötök, hanem az, hogy mi a közös döntési mechanizmusotok. Elnyomjátok egymás akaratát, vagy épp ellenkezőleg: inspiráljátok, segítitek egymást? A szilveszteri hétvégén megtanulhattok közös döntéseket hozni a közös életetekről – ez olyan tudás, amelyre már régóta szükségetek van.

Bőség: 2016-ban sokkal több volt az aggodalmad, mint az indokolt lett volna. Az év utolsó napjait használd arra, hogy tudatosítod magadban: valamit rosszul néztél eddig a bevételeiddel kapcsolatban. 2017-ben új szemléletre és új pénzügyi alapelvekre lesz szükséged, ezt most alapozhatod meg.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A hétvége egyik legfontosabb feladata az lesz, hogy elengedd a címkéket és a hasonlítgatásokat. Mintha mindig másokhoz mérnéd magadat, a párodat és a szerelmeteket. Pedig ez a szerelem a tiétek, emiatt nincs értelme annak, hogy másokéhoz mérd a kapcsolatotokat. Engedd meg magatoknak, hogy a boldogság a nektek megfelelő módon találjon rátok.

Bőség: Tele vagy kérdésekkel a pénzről, és a pénzügyekről. Úgy érzed, hogy valakivel mindenképp kell beszélned erről a témáról, de ez nem teljesen igaz. Most a válaszaidat önmagadban lelheted meg, és nem mások tévedéseiben vagy sikereiben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top