Horoszkóp

Ezért fog igazán szeretni a párod a horoszkóp szerint

Mindenki vágyik a szerelemre. Mindenki vágyik rá, hogy szeressék. Csak épp az nem mindegy, hogyan. Ha azt szeretnéd, hogy párod igazán szeressen téged, akkor meg kell ismerned a szeretetnyelvét. Hogyan szeretnék a csillagjegyek, hogy szeressék őket? A horoszkóp elárulja.

A Kos (március 20. április 19.)

Kos jegyű párod azt szereti, ha őrült dolgokat csináltok együtt, és persze azt látja, te is jól érzed magad a társaságában. Fogalmazd meg pontosan, mit érzel iránta, ha lehet minél gyakrabban. Közben pedig ne akard őt kontrollálni, mert a szabadság rendkívül fontos a számára.

Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyű párod azt szereti, ha minél több időt tölthet veled. Horoszkópja szerint ne próbáld őt megváltoztatni, mert ehhez ő túlságosan is csökönyös típus, és csak még inkább az ellenállást váltod ki belőle. Hogy igazán szeressen, ne sértődj meg rá, ne csapd rá az ajtót, amikor éppen két kézzel ragaszkodik a saját igazához.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyű párod azt értékeli a leginkább, ha mindennap megleped őt valami újjal és izgalmassal. Ez a csillagjegy az unalmat, az egyhangúságot egyáltalán nem bírja. Töltsétek együtt valami vidám dologgal az időt. Akkor se aggódj miatta, ha épp a barátaival találkozik, és nélküled érzi jól magát. A szabadság fontos a számára, minél többet kap belőle, annál jobban fog szeretni.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyű társaddal lehetőség szerint beszélgess minél többet. Öleld meg őt minél gyakrabban, számára ez a szavaknál is többet jelent, de amikor egyedüllétre vágyik, fogadd el a kérését. Bízz meg szerelmesed őszinteségében, nem fog becsapni téged.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyű párod imádni fog téged, ha megkapja azt a figyelmet, amire vágyik. Ne felejtsd el, te vagy az egyetlen, akit választott, és ne kételkedj benne, miért is te vagy a párja. Ahogyan ne feledkezz el arról sem, hogy mindig dicsérd meg őt a külsejéért vagy bármiért, amit épp tett. A szívéhez ez a kulcs.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyű társadat hagyd győzni a vitás kérdésekben, még akkor is, ha vicc az egész. Légy következtes és megbízható, a játszámákat ő ugyanis nem viseli jól. Ne rontsd el a hangulatát, és ha épp magányra vágyik, engedd meg neki, hogy egyedül lehessen egy kicsit. Hidd el, ettől csak még jobban fog szeretni téged.

Ezért fog szeretni igazán a párod a horoszkóp szerint
Ezért fog szeretni igazán a párod a horoszkóp szerint

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyű párod ölelésre, szeretetre vágyik. Mondd el neki minél többször mennyire szép, és mennyire jól néz ki, mennyire pozitív a kisugárzása. Próbáld meg őt jó kedvre deríteni, amikor épp nem a legjobb a hangulata, de soha ne robbanj ki előtte, mert a haragot, a dühöt egyáltalán nem viseli el.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyű társad hangulata kiszámíthatatlan lehet. Éppen ezért próbáld meg belőle mindig a legjobbat kihozni. Fogadd el az igényeit, alkalmazkodj ahhoz, amit épp tenni szeretne. Lehetőleg mindig próbálj meg pozitívan gondolkodni, hiszen erősen hatsz az érzéseire. Hagyd őt, amikor magányra van szüksége, és bocsásd meg neki, amikor beléd szúrja fullánkját. Nem egyszerű vele, de ha olyannak fogadod el őt, amilyen, a végsőkig kitart melletted.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyű párod azt szereti, ha időnként lazább napokat is tölthet veled. Lepd meg őt reggelire kávéval, palacsintával, de ne várj érte köszönetet. Nézz a szemébe mindig, amikor beszélgettek, csodáld a nagyszerűségét, mindezzel máris az ujjad köré csavartad.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyű párodnak minél többször mondd el, mennyire okos és mennyire tehetséges a munkájában. Nagyon sokat dolgozik, ezért segíts neki lazítani, kikapcsolódni. Ő nem is érzi, mennyire szüksége lenne a feltöltődésre. Értékeld az erőfeszítéseit, buzdítsd, hogy meg tudja valósítani az álmait. Imádni fog ezért, és mindig veled akar lenni.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyű párod nem viseli jól a szomorúságodat, éppen ezért mosolyogj minél többet. Öleld meg őt, amikor csak teheted, és emlékeztesd, mennyire jó érzéssel tölt el, hogy gondoskodhatsz róla. Hagyd meg neki ugyanakkor a távolságot, amire szüksége van, ha épp egyedül szeretne lenni fogadd el. Minél nagyobb zsinórt engedsz neki, annál közelebb érezheted őt magadhoz.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyű társadnak mutasd ki és mondd el minél többször, mennyire szereted. Amikor társaságban töltitek az időt, akkor is tüntesd ki a figyelmeddel. Figyelj az érzéseire. Akkor se becsüld őt alá, amikor számodra irracionális dolgokat tesz. Hogy érzéseidet többszörösen fogja viszonozni, az nem kétséges.

(via Astro Obsession)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top