Horoszkóp

Számmisztika: Te milyen párkapcsolatra vágysz?

Ahányan vagyunk, annyifélék vagyunk, ettől olyan sokszínű a világ. Mindenki más kapcsolatra vágyik. Például van, akinek a szabadság a fontos, és van, akinek az állandó közös programok. Hasznos, ha tisztában vagyunk ezekkel, mert így felesleges konfliktusokat kerülhetünk el. A számmisztika segít rávilágítani arra, hogy valójában milyen párkapcsolatra vágyunk.

A számmisztikában egyszerű a dolgunk: a születési dátumból csak a születésnap egy számjegyre egyszerűsített számát vesszük figyelembe. Pl.: aki 1972. 10. 20-án született: 20 -> 2+0=2; vagyis ő 2-es típus.

1-es típus: (mindenki 1-es, aki 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án született):

számmisztika szerint az 1-es olyan párkapcsolatra vágyik, ahol megkapja a tiszteletet és a figyelmet is. Elengedhetetlen a számára, hogy elsőnek és egyetlennek érezhesse magát. Esze ágában sincs osztozni a partnerén. És azt se tolerálja, ha a másik az előző partneréről áradozik párás tekintettel. Az 1-es azt akarja hallani, hogy ő a legjobb, mert mindig mindenben első akar lenni. Az intelligencia is elengedhetetlen elvárás. Egy okos, értelmes, kreatív, kellemes hangú partner nyerő lehet. Persze csak akkor, ha érdekes, újszerű témákkal és programokkal áll elő. Ehhez nemcsak ötletek, hanem pénz is kell. Az 1-es szereti, ha a párja jól áll anyagilag.

2-es típus (mindenki 2-es, aki 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én született):

A 2-es számára a legfontosabb a megbízhatóság, a hűség és a gyengédség. Hangos szóváltások közepette képtelen élni. Amennyiben olaszosan temperamentumos, zajos és veszekedős a másik, nem lehet tartós a párkapcsolat. A következő nélkülözhetetlen “tényező” a család. Egy induló kapcsolatnál óriási jó pont, ha a másik bemutatja a 2-est a saját családjának. Ez egy olyan gesztus, ami arról árulkodik, miszerint a bizalom és a tartósság iránti igény is megvan a másik fél részéről. Ezek után jön az elköteleződés és egy közös család tervezgetése. Ennek hiányában az amúgy is bizonytalan 2-es még bizonytalanabb, sőt kétkedő lesz. Ez pedig a párkapcsolat végét jelenti.

3-as típus (mindenki 3-as, aki 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án született):

A 3-as lételeme a mozgás, a derű és a fiatalos lendület. Ki nem állhatja a levendulaszagú, régimódi stílust. Számára nem fontos a házasságkötés, sőt jobban érzi magát egy laza kapcsolatban. A hangsúly a vidám programokon van. Fő a változatosság: közös sportolás, utazás, kirándulás, mozizás, bowlingozás, pizzasütés stb. A lényeg, hogy a közös élet színes és élménydús legyen. A 3-as belehal az unalomba, ha pl. ugyanazt kell csinálnia minden hétvégén. Örül, ha a hétköznapok rutinját túléli. Nem akarja ezt a próbát a párkapcsolatában is. Szóval fel van adva a lecke annak, aki egy 3-assal akar együtt élni. A humor és a nevetés jó pont.

Számmisztika: Te milyen párkapcsolatra vágysz?

4-es típus (mindenki 4-es, aki 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én született):

számmisztika alapján a 4-es elengedhetetlennek tartja az ápoltságot. Iszonyú érzékeny a szaglása, és nem bírja a testszagot. Szóval muszáj tisztának és illatosnak lennie annak, aki egy 4-essel szeretne párkapcsolatot. Elengedhetetlen, hogy a másiknak legyen rendes munkája, rendszeres jövedelme. Emellett a tisztesség és szorgalom is “követelmény”. Tagadhatatlanul szigorúak a 4-es elvárásai. Ő nem vágyik ezekre, hanem ragaszkodik hozzájuk. Mindenki magából indul ki: a 4-es becsületes, kitartó, nagy munkabírású. Ezt várja el a párjától is. A közös életnek tervezhetőnek és kiszámíthatónak kell lennie ahhoz, hogy a 4-es biztonságban érezhesse magát, és együtt nézzenek a jövőbe.

5-ös típus (mindenki 5-ös, aki 5-én, 14-én vagy 23-án született):

Az 5-ös egzotikus, izgalmas és érzéki kapcsolatra vágyik, mivel neki lételeme a szenvedély, és azt vallja, hogy “a változatosság gyönyörködtet”. Szóval nem könnyű lenyűgözni őt. A luxus is vonzza az 5-öst. Épp ezért nem lehet olcsó dolgokkal levenni a lábáról. Mindehhez sok nevetés is társulhat. Az 5-ös partnere nem lehet szótlan vagy sótlan. Az életvidámság és az életigenlés alap. Folyamatos ingerekre, kalandokra szomjazik az 5-ös. Amennyiben ezeket megkapja a párjától, boldogság van. De ha nem, akkor máshol keresi ezeket. A szabadság is létfontosságú: “Ha nyitva van ajtó, ablak, akkor marad, ha bármelyik becsukódik, azonnal tokostul tépi fel.”

6-os típus (mindenki 6-os, aki 6-án, 15-én vagy 24-én született):

A 6-os számára a legfontosabb a szeretet kimutatásának képessége. Partra vetett halnak érzi magát egy rideg, fegyelmezett, távolságtartó partner mellett. Sőt bele is betegedhet, ha hosszú távon nem kap elég gyengédséget. A 6-os lételeme az érintés és a kényeztetés. Ő ezekben szinte utolérhetetlen: folyton kedveskedik a szerelmének apró ajándékokkal, finom falatokkal. Madarat lehet vele fogatni, ha ő is kap ilyesmit. A 6-os alapvetően kényelmes. Épp ezért nem célszerű elrángatni hegyet mászni. Egy kellemes vacsora egy elegáns étteremben testhezállóbb a 6-os számára. De egy finom parfüm vagy divatos holmi is jöhet. Ilyesmikre vágyik valójában.

Számmisztika: Te milyen párkapcsolatra vágysz?

7-es típus (mindenki 7-es, aki 7-én, 16-án vagy 25-én született):

A 7-es nem könnyű eset, mert őt a külsőségek kevéssé érdeklik. Inkább a belső értékeket tartja sokra. De mivel a belső értékek rejtve vannak, időbe kerül ezeket feltárni – ahogy a 7-es is lassan, nagyon lassan mutatja meg valódi önmagát. Szóval a 7-essel bizalmas kapcsolatba kerülni időigényes. De akinek sikerül elnyernie a 7-es bizalmát, az olyan ajándékot kap, amire nem számított, ugyanis hihetetlenül izgalmas belső világa van. Korát meghazudtoló életbölcsességgel, higgadtsággal és tapasztalattal rendelkezik. Pont ezeket várja el a partnerétől is. Persze a jó humor nem kizáró tényező. Sőt az intellektuális humorérzék rendkívül vonzó a 7-es szemében.

8-as típus (mindenki 8-as, aki 8-án, 17-én vagy 26-án született):

A 8-as olyan párkapcsolatra vágyik, amelyben teret nyer a szenvedély, a szex és a pénz is. Ebből jól látszik, hogy a 8-as nem szégyenlős. Vagyis a partnere sem lehet az. Sőt elvárja, hogy a másik hozzá hasonlóan kalandvágyó, kihívást kereső és agilis legyen. Ez utóbbi az élet minden területére vonatkozik. A párkapcsolat is egy kihívás, ahol csak az érhet célba a 8-asnál, aki elég agilis. Eleven, élni akaró és sikerre vágyó társ vonzza őt. Ki nem állhatja a szolgalelkű, pesszimista, félénk és puhány embereket. A 8-as számára központi helyen áll a szex. Ha a szex jól működik, akkor szinte minden más is. Persze a pénz sem elhanyagolható szempont.

9-es típus (mindenki 9-es, aki 9-én, 18-án vagy 27-én született):

számmisztika szerint a 9-es olyan színes, mint a szivárvány. Emiatt az előítélet teljesen hiányzik belőle. Ő mindenféle embert tolerál és/vagy képes szeretni. A 9-es egy végtelenül kedves ember. Közben tüzes, szerelmes típus is. Mélyen vágyik az empátiára és a teljes eggyé válásra. Olyan párt keres, akivel mindig mindenben egyetért, akinek minden gondolata egyben az ő saját gondolata is. Akivel egyszerre mondanak ki mondatokat, akivel egyszerre veszik és fújják ki a levegőt. Ez idealisztikusnak hangzik. Az is. Ahogy maga a 9-es. Egy becsületes, hűséges, őszinte párkapcsolatban érzi elemében magát a 9-es. Ahol lubickolhat, mint hal a vízben, vagy szárnyalhat, mint egy madár.

Számmisztika: Te milyen párkapcsolatra vágysz?

11-es típus (mindenki 11-es, aki 11-én vagy 29-én született.):

A 11-es egy mesterszám. Ez nem jelent szó szerint mesterré válást. Inkább szokatlan, a többiektől eltérő habitust, ami a párkapcsolatban is elvárás. Szóval a 11-est őrületesen vonzzák az átlagtól eltérő partnerek. Legyen a másikban valami szokatlan: vagy a haja, vagy a szája, vagy a foglalkozása, vagy a hobbija. Minél extrémebb, annál izgatóbb. És ezt még a megismerkedés előtt megérzi a 11-es. Előre nem tudja, hogy pontosan mi az, ami mágnesként odavonzza. De előbb-utóbb kiderül. Természetesen ennek kölcsönösnek kell lennie. Vagyis a társ el kell hogy fogadja a 11-es fura dolgait. A modern gondolkodás, a szabad szellem, a felfedezés vágya és a laza stílus a nyerő.

22-es típus (mindenki 22-es, aki 22-én született.):

A 22-es egy mesterszám, ami az ő esetében olyan másságot jelent, ami akár félelmet is kelthet. A 22-es szereti provokálni a kiszemeltjét. Amennyiben a másik állja a sarat, lehet kapcsolat. De az, aki megijed, labdába se rúghat. A 22-est nem lehet lekenyerezni drága ékszerekkel. A 22-es többre tartja az emberi értékeket, mint az anyagi javakat. Ő maga rendkívül misztikus ember, aki sokszor mutatja más arcát. Ezt követni és/vagy túl szárnyalni nem könnyű. Akinek ez sikerül, annak egy őrületesen szenvedélyes párkapcsolatban lesz része, mivel a 22-es mellett nem lehet unatkozni. A hálószobában is intenzív és kreatív. A 18-as karikás témákban otthon van, és ezt várja a partnerétől is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top