Horoszkóp

A Skorpió lélektani játszmája

A Skorpió típusú emberek megértéséhez szükségünk van arra, hogy ismerjük mély mozgatórugóikat, belső motivációikat. Első ránézésre „kemény”, piszkálódó, veszekedős lényük mély érzelemvilágot rejt.

A Skorpió lélektana

A Skorpió típusú emberek megértéséhez szükségünk van arra, hogy ismerjük mély mozgatórugóikat, belső motivációikat. Első ránézésre „kemény”, piszkálódó, veszekedős lényük mély érzelemvilágot rejt, valahogy úgy, mint a jég, amely alatt forrongó víz található. A Skorpió szimbolikája a kígyó vagy a főnixmadár, s mindkettő képes megújulni. A kígyó levedli a bőrét, hogy újat növesszen, a főnixmadár pedig haló poraiból támad fel. A Skorpió emberek is többször „meghalnak” és „feltámadnak” életük során, s ezek az átváltozások mind intenzív válsághelyzetekhez kötődnek. A válsághelyzeteket a legtöbb esetben –– igaz, hogy tudat alatt –– maguk idézik elő az életükben, hogy ezek által tudjanak még inkább kiteljesedni. 

A Skorpió lélektani játszmája

A Skorpiók igen sokat foglalkoznak olyan témákkal, amelyek a tabuk világához tartoznak. Ilyen például a szülés, születés folyamata, a halál kérdése, és persze a szexualitás is. Nagyon gyakran olyan foglalkozásokat keresnek maguknak, amelyek kapcsolódnak a fenti témákhoz: szülészorvosok lesznek, kórboncnokok, boncmesterek, vagy szexuális szolgáltatásokat nyújtanak. A pszichológia is erőteljesen megérintheti az életüket, s ezt a pályát is gyakran választják hivatásuknak, hiszen a halál, szexualitás, születés olyan témák, amelyeket gyakran kell a tudattalanból „előbányászni”, sokan igyekeznek a tudatos énjükből száműzni ezeket a kérdéséket. 

Még több horoszkóp Skorpióknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Skorpió-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Skorpió-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Skorpió szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Skorpió-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a november!
A Skorpió jegy jellemzése –  Tudd meg, milyenek a Skorpiók!
A Skorpió mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent a Skorpió aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top