Horoszkóp

Az Oroszlán lélektani játszmája

Az Oroszlán archetípushoz erősen kötődő emberek, – szinte kivétel nélkül, – általában sugározzák magukból az önbizalmat és azt az érzést, hogy ők bizony a helyükön vannak, életük sínen van, s egyébként is teli vannak energiával, s erővel.

Az Oroszlán lélektana

Ne felejtsük el, hogy nincs olyan ember a földön, akivel mindig, mindenhol és minden oké lenne, s ne találnánk valamit a máz alatt, ha egy kicsit megkapargatjuk azt.… Az Oroszlán azonban mindent megtesz azért, hogy ne lássuk meg a hiányosságokat, belső kételyeket, hiszen őt feltétlenül és minden körülmények között csodálnia, kiszolgálnia, tisztelnie kell a többi embernek. Ha ezt a fajta csodálatot és tiszteletet megadjuk egy Oroszlán típusú embernek, akkor sütkérezhetünk szeretetében, ami pedig annyit jelent, hogy biztonságban érezhetjük magunkat, hiszen ő teljes szívvel kiáll mellettünk, s nehezen elképzelhető, hogy elárul minket. Ahhoz azonban, hogy felnézzünk egy Oroszlánra, a legtöbb esetben neki fenn kell tartania a látszatot. S éppen a látszat fenntartásában rejlik az Oroszlán egyik legnagyobb lélektani csapdája. Mi kell a látszathoz? Kihangsúlyozott belső tulajdonságok, mint például a tartás, őszinteség, egyenesség, s annak a képességnek a láttatása, hogy ő erős, s bizony megvan a tehetsége és képessége ahhoz, hogy megvédjen minket.

Az Oroszlán lélektani játszmája

A külsőségeket illetően pedig minőségi ruhák, arany ékszerek, esetleg drágakövek, luxusautók, óriási villák, amelyek a legdrágább környéken épülnek, s persze a legdrágább bútorokkal vannak berendezve, természetesen fűtött medencével. Ennek a látszatnak a fenntartása sok mindenbe beleviheti az Oroszlán típusú embert: teljesítménykényszere lehet, vagy azt gondolhatja, hogy ha nem teljesíti a fentieket, akkor ő már nem is felel meg másoknak. Végül beleeshet abba a csapdába, hogy már nem tudja, hogy őt szeretik, vagy pedig azt, amit nyújtani tud. Itt felmerülhet még az a viselkedési mód, amikor az Oroszlán ember a „bűn útján” szerzi meg a fenti vagyontárgyakat. Vagyis büntetendő cselekményekbe bonyolódik bele, s ebből fedezi önmaga és mások luxusigényeit. 

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:
Itt a mai angyalkártya az angyalok üzeneteivel és tanácsaival
Napi kínai mantra – pozitív gondolatok mára
Heti Oroszlán-horoszkóp – Nézd meg, milyen lesz a heted!
Heti Oroszlán-angyalhoroszkóp – Melyik angyallal dolgozz együtt a héten?
Hétvégi Oroszlán szerelmi és bőséghoroszkóp – Mi vár rád a szerelemben és az anyagi ügyekben?
Havi Oroszlán-horoszkóp – Megmutatjuk, milyen lesz a november!
Az Oroszlán jegy jellemzése –  Tudd meg, milyenek az Oroszlánok!
Az Oroszlán mint aszcendens – Kattints ide, és tudj meg mindent az Oroszlán aszcendensű emberekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top