Horoszkóp

Mit üzen a tarot az Ikrek havára?

Május vége és június már az Ikrek ideje, a Nap elhagyta a Bika csillagképet, s az asztrológiai jegyek nagy része pozitív változásokra számíthat.

Az IKREK jegyben születettek végre felszabadulhatnak az eddigi nehézségek, rossz megélések, emberi kapcsolatok megromlásának terhe alól. Szerencsés találkozásokra, kapcsolataid rendeződésére számíthatsz, ami érinti anyagi hátteredet is. Az eddig némileg gyengének érzett alapjaid megerősödnek, szilárddá válhatnak, amennyiben az általad végzett munkára – és nem a személyed elfogadtatására – koncentrálsz! (Kelyhek II, Kelyhek Királynője, Botok Lovagja.)

A RÁK-szülöttek számára elérkezett az idő a nagy váltásra! Most még a környezet is segítő kezet nyújt egy kötelék végleges elszakítására, ami számodra meghozza a megújulást. Koncentrálj arra, hogy energiád, tudásod termékeny talajba ültesd, hiszen csak így tudod rövid időn belül kamatoztatni munkádat, learatni a gyümölcsöt, ami továbbra is biztosítja anyagi háttered. Most megengedhetsz magadnak egy hosszabb nyaralást is. (Akasztott Ember, Érmék VII, Kelyhek IX.)

Ha az OROSZLÁN jegyében születtél, koncentrálj a munkádra, minden körülmény adott, hogy elképzeléseidet ne csak egyszerűen megvalósítsd, hanem sikerre is vidd. Elismerésben, dicsőségben lehet részed, hírnevet szerezhetsz, ami békés, kiegyensúlyozott időszakot biztosít számodra anyagi területen is. (Botok VI, Kelyhek IX, Botok IV.)

SZŰZ jegyben születtél? Sok önuralomra lesz szükséged ebben az időszakban. Főleg szeretteid, környezeted teszik próbára tűrőképességedet. A lehetőségekre, az előrelépésre koncentrálj, és ne arra, hogy mások mit tesznek – a te szemszögedből nézve rosszul. Ha nehéz is lesz csak önmagaddal foglalkoznod, hamarosan érezni fogod ennek előnyét. Észre sem veszed, mégis sok fájó emléktől tudod megszabadítani lelkedet. (Ördög, Érmék Apródja, Torony.)

A MÉRLEG jegy számára ez az időszak a munkáról, a tervek kidolgozásáról, a bennünk rejlő erő kihasználásáról szól. Semmiképpen se csüggedj, ha úgy érzed, hogy némileg többet vállaltál fel, mint amit valójában elbírsz, ezért ajánlatos barátaid, ismerőseid, munkatársaid támogatását igénybe venni. Most kerüld el a lustálkodást, ez a tevékenykedés ideje, mindig szorgoskodnod kell, ha eredményt akarsz látni. (Botok Ásza, Botok X, Botok V.)

Skorpióként ne ess kétségbe, ha úgy érzed, hogy a hullámok összecsapnak a fejed felett. A negatív gondolatokat és a félelemmel teli álmatlan éjszakákat sürgősen fel kell váltania a bizakodásnak. Fő tevékenységed most a környezeteddel való megbékélés legyen. Bár nem szívesen teszed, de a munka oroszlánrészét most magadra kell vállalnod. Ezzel az áldozatvállalással pozitívvá válik minden, ami eddig probléma volt körülötted. (Kardok IX, Kardok VII, Kelyhek Királynője.)

Nyilasként sok mindent nem láttál eddig, környezetedben bekötött szemmel jártál, ezért a szemellenző levétele fájdalmas megéléseket hozhat. Muszáj szembenézned az igazsággal, de az az önmagaddal való megbékélés, tisztánlátás, boldogság megélését hozza el. A régi, már-már begyógyult sebek feltépése sokat segíthet az elfogadásban. (Kardok VIII, Igazságszolgáltatás, Botok IV.)

Bakként stabil talajon állsz, ezt most tovább tudod erősíteni. A következő hetekben még egy alapos földrengés sem tud kimozdítani helyzetedből, gondolataidat emellett további lehetőségek felkutatása foglalja le. Kiemelt szerepet kap most életedben a pénz és egy esetleges új munka vagy saját vállalkozás lehetősége. Környezetedtől mindenfajta támogatást megkapsz. (Kardok Királynője, Érmék VIII, Hold.)

Vízöntők, figyelem! Egy nagyon nehéz helyzet elé állított a sors, de ne futamodj meg, száz százalékig bízz önmagadban, még az égiek is segítik bizonytalan lépteidet az új úton. Ezt megerősíti még egy olyan ígéretes ötlet, terv, amely egy hosszadalmas sikersorozat kezdetét vetíti eléd. A múltbéli túlbecsült emberi és üzleti kapcsolatok lezárását most kell eszközölnöd. (Torony, Főpapnő, Érmék VI.)

Halakként munkában, társaságban, baráti körben nagy lehetőségek várnak rád, az örömteli találkozásokat ne csak privát kapcsolatokra szűkítsd, hanem légy nyitott új munkalehetőségekre. Ez számodra most nemcsak a munka örömét hozhatja meg, hanem a nagymértékű anyagi javulást is jelentheti. (Kelyhek III, Botok VII, Botok IV.)

 

A Kosok viharos időszaknak néznek elébe. Meg kell küzdened a munka terén az elismerésért, de a magánéletedben sem lesz békés időszak. Erődet ne hencegésre, felesleges dolgok erőltetésére használd, hanem gondolkodásra, önismeretre, új dolgok felfedezésére fordítsd. Vigyázz, ne keverd össze a magánéletet az anyagiakkal, és ne is akard ötvözni a kettőt, ez most komoly galibát hozhat. (Kardok Lovagja, Erő, Csillag.)

Bikaként nagyon szerencsés időszak köszönt rád. Ha kellőképpen figyelsz a világ jeleire és az új lehetőségekre, akkor sok pozitív változás vár rád. Ehhez azonban feltétlenül szükséged lesz arra, hogy teljesen megnyílj, kilépj a védőburkodból. Tiszta és jól átlátható emberi kapcsolatok kialakítására van most lehetőséged, ezek abban segíthetnek, hogy a látszólag nehéz dolgokat megkönnyítsék számodra. (Kelyhek Apródja, Botok IX, Főpapnő.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top