Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: Halak és kapcsolatai

Sorozatunkban arra keressük a választ, hogy az egyes jegyek szülöttei hogyan illenek össze a saját, illetve a többi jegy szülötteivel. Tehát amennyiben Halak jegyű vagy (vagyis akkor születtél, amikor a Nap látszólagosan a Halak csillagképben állt – azaz február 21. és március 22. között), az alábbiakból megtudhatod, miként alakulhatnak párkapcsolataid.

Halak és a Kos

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Gyakori, jól működő kapcsolat. Társad olyan, amilyenre neked szükséged van: talpraesett, jó fellépésû – az az ember, aki mindig feltalálja magát, ha baj van. Vakon megbízol benne, bár gyakran rettegsz az újabb és újabb vad ötletektõl, ami a Kosok oly jellegzetes sajátja. Örömmel veszed tudomásul, hogy kedvesed “viseli a nadrágot” – boldogan és odaadóan teszel eleget a kívánságainak.

Olvasd el ezt is!

Halak és a Bika

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Szerencsés kapcsolat. Mindkettőtök legnagyobb vágya és célja az életben, hogy meleg, barátságos fészket, igazi otthont teremtsetek. Szeretitek a nyugodt, kényelmes estéket, a vasárnapi ebédeket, a családi kirándulásokat. Nem kedvelitek azonban a változtatásokat, a járatlan utakat, ezért félő, hogy megreked egy ponton a kapcsolat. Ráadásul igen-igen féltékenyek vagytok mindketten – jobb, ha elkerülitek az efféle civakodásokat.

Olvasd el ezt is!

Halak és az Ikrek

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Nehéz, de érdekes kapcsolat. Egy Ikrek arról híres, hogy szerinte “mindenhol jobb, mint otthon”, s ez téged a végletekig kiboríthat. Hosszú távon persze kiderül, hogy kedvesednek valójában nagyon is fontos, hogy legyen egy barátságos otthona, egy türelmes és szerető társa, aki mindig hazavárja. Ez a felismerés azonban csak a sok magányos este, álmatlan éjszaka és a kitartó szerelem jutalma.

Olvasd el ezt is!

Halak és a Rák

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Harmonikus, bár nem túl gyakorlatias kapcsolat. Társad éppen úgy, mint te, romantikus és álmodozó, nem kedveli az anyagi dolgok terhét – a családfenntartó szerepét ezért önként egyikőtök sem vállalja. Idővel persze kiderül, hogy melyikőtök alkalmasabb erre a feladatra, s a probléma magától elrendeződik. Minden másban – különösen a művészetek iránti rajongásban – remek köztetek az összhang.

Olvasd el ezt is!

Halak és az Oroszlán

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Végletes, szenvedélyes kapcsolat. Tetszik neked az Oroszlánok magabiztos fellépése, játékossága, jókedve, bár néha durvának tartod egy-egy “beszólásukat”, a nagyjeleneteiktől pedig egyenesen irtózol. Bánt az is, hogy társad nem méltányolja kellőképpen az te figyelmességedet, sőt, magától értetődőnek tartja. Mindezek ellenére kedvesed kívánságainak maradéktalanul eleget teszel, hiszen nem lehet neki ellenállni – és valljuk be, nem is akarsz.

Olvasd el ezt is!

Halak és a Skorpió

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Szélsőséges, bizonytalan kapcsolat. Társad titokzatos és kiszámíthatatlan, gyakran azon kapod, hogy olvas a gondolataidban. Ez egyrészről tetszik neked, és borzongva csodálod, másrészről kicsit feszengsz miatta, és még a szokottnál is óvatosabb leszel. Utólag persze kiderül, hogy minden óvatosság hiába – mire észbe kapsz, már régen azt teszed, amit társad akar. Teljesen a befolyása alá kerülsz, a “hálójában vergődsz”, ami azért nem is olyan kellemetlen, igaz?

Olvasd el ezt is!

Halak és a Nyilas

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Ideális kapcsolat. Társad népszerű és vidám ember, kellő pénzügyi érzékkel és ambícióval megáldva. Az anyagi gondokat tehát letudhatod, s ezért nagyon hálás vagy kedvesednek – cserében otthon odaadóan gondoskodsz róla. Még azt is elnézed, hogy néha “kirúg a hámból” és csak hajnalban jön haza, ám előbb-utóbb kiborulsz a sok átvirrasztott éjszaka után. Ilyenkor egy darabig megint béke és rend van, de bele kell törődnöd: csak egy darabig…

Olvasd el ezt is!

Halak és a Bak

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Kiegyensúlyozott, tartós kapcsolat. Egy Bakban megbízható, fegyelmezett társra találtál, aki erős kezekkel tartja a kormányrudat. Ez megnyugvással tölt el, és inspirál, hogy hasonló kitartással végezd saját dolgaid. Soha nem leszel ugyan olyan céltudatos – hiszen egy Bak a maga szívós módján legyűr minden akadályt –, kedvesed mégis jó hatással van rád: nyugodtabb vagy, ritkábban keseredsz el; és ha mégis, van, ki vigasztaljon.

Olvasd el ezt is!

Halak és a Mérleg

Szerelemhoroszkóp: Vízöntő és kapcsolatai

Meghitt, szeretetteljes kapcsolat – igazi oltalmazóra, őrangyalra találtál! Kedvesed gyengéd, féltő gondoskodással vesz körül, mindenben segít, tanácsokkal lát el, sőt, gyakran magára is vállalja egy-egy feladatodat. Ez végtelen boldogsággal és bizalommal tölt el, de egyben túl kényelmessé tesz – lassan ki sem dugod az orrod társad védőszárnyai alól. Legyél egy kicsit bátrabb és önállóbb, s így nemcsak a szeretetet, de az elismerést is kivívod majd.

Ezt is olvasd el!

Halak és Vízöntő

Szerelemhoroszkóp: Halak és kapcsolatai

Izgalmas, kockázatos kapcsolat. Kockázatos, hiszen kedvesed mellett te úgy érzed, mindennap vásárra viszed a bőröd. Elképesztő és különc ötletei ellenére társad nagyon is földön jár: racionális és gyakorlatias, s ezzel rengeteg gondot levesz az te válladról. Néha ugyan kicsit zsarnoki, s mint minden szentnek, neki is maga felé hajlik a keze, de mindezért kárpótol téged: elbűvölő és csodálatraméltó. S te mit tehetnél mást – csodálod.

Ezt is olvasd el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top