Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: Bak és kapcsolatai

Sorozatunkban arra keressük a választ, hogy az egyes jegyek szülöttei hogyan illenek össze a saját, illetve a többi jegy szülötteivel. Tehát amennyiben Bak jegyű vagy, az alábbiakból megtudhatod, miként alakulhatnak párkapcsolataid.

Bak és a Kos

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Őszinte, mély kapcsolat. Te – sokakkal ellentétben – kifejezetten rokonszenvesnek találsz egy Kost. Tetszik neked, hogy olyan merész, heves és konok, imponál az ereje és a nyíltsága. Érzed, hogy megbízhatsz társadban, amitől megkönnyebbülsz: feloldódsz, és megnyílsz egy kicsit (hiszen egyébként zárkózott és bizalmatlan vagy). Hamar megtaláljátok egymás szívéhez az utat, és tűzön-vízen át, jóban-rosszban kitartotok.

Olvasd el ezt is!

Bak és a Bika

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Nyugodt, kényelmes kapcsolat – ha nem is érzelmileg, de egzisztenciálisan nem lehet okod panaszra. Társad kiválóan kézben tartja a pénzügyi dolgokat – szerinted már-már túlságosan is akkurátusan, de ennek tulajdonképpen örülsz, mert az anyagiakkal nem szívesen foglalkozol. Mindketten biztonságra és nyugalomra törekedtek, szem előtt tartjátok a jövőt, és csak nagyon ritkán kockáztattok. Ha érzelmileg békét köttök, kellemes és családias lesz a hangulat.

Olvasd el ezt is!

Bak és az Ikrek

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Vonzó, de nem könnyű kapcsolat. Izgalmasnak találod az Ikrek sokszínűségét, de nem látod át szándékaikat, és ez egy kicsit zavar. A másik energikussága egy ideig lelkesít, de aztán inkább idegesít ez a nyughatatlanság. Ha nem akarsz mindenáron lépést tartani társaddal, hanem hagyod, hogy a maga útját járja, visszaáll az egyensúly – kedvesed nem menekül majd annyira, és kifejezetten üdítő lesz, amikor néha felbukkan.

Olvasd el ezt is!

Bak és a Rák

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Értékes kapcsolat. Egy Rákot könnyű megbántani – ezt te már nyilván tapasztaltad. Ám szeretni is könnyű, hiszen ragaszkodó és önfeláldozó, még ha durcás is néha, de kesztyűs kézzel kell vele bánni, és ez neked nem túl könnyű feladat. Ám ha veszed a fáradságot, és odafigyelsz, hogy keménységeddel ne ijeszd meg folyton társad – sőt, inkább támogasd, amikor bizonytalan –, nagyon szép és boldog órákra számíthatsz.

Olvasd el ezt is!

Bak és az Oroszlán

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Viharos kapcsolat – mind érzelmileg, mind azért, mert egy Oroszlán képes téged feldühíteni egy szempillantás alatt. Társad önzőnek és nagyképűnek tartod, és talán nincs is olyan tulajdonság a világon, ami ennél jobban felbosszant. Ám bármennyire is azt hiszed, hogy téged a józan ész vezérel (ami minden egyéb esetben igaz!), most teljesen elkap a hév, és képtelen vagy a bevált módszereket alkalmazni – jobb, ha tudomásul veszed: te is lehetsz szerelmes néha.

Olvasd el ezt is!

Bak és a Skorpió

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Érdekes, de feszült kapcsolat. Tiszteled egy Skorpió fegyelmét, elbűvöl, ahogyan bánni tud az emberekkel (veled is!), bár misztikus hajlamaival nem tudsz mit kezdeni, sőt, ez néha meg is riaszt. Inkább a tudományosan megalapozott dolgokban hiszel, és bánt, hogy társad ezzel nem ért egyet, ezért gyakran gúnyolódsz a másik érvein – amivel persze kiásod a csatabárdot, és számíthatsz a megtorlásra.

Olvasd el ezt is!

Bak és a Nyilas

Szerelemhoroszkóp: Mérleg és kapcsolatai

Tanulságos, ösztönző kapcsolat. Egy Nyilas hihetetlen ötletességgel tartja kézben a kormányrudat, bár néha kissé heves, amit a te józanságod féken tart. Előfordul ugyan, hogy nem értetek egyet – társad ravaszságán gyakran felháborodsz, bár be kell látnod, hogy az eredményesebb, mint az általad kitaposott utak. Így ketten együtt éppen jó irányba mentek: sikeres lesz az “együttműködés”, boldog és elégedett a kapcsolat.

Olvasd el ezt is!

Bak és a Halak

Szerelemhoroszkóp: Bak és kapcsolatai

Szeretetteljes, meghitt kapcsolat. Egy Halak erős kezekre, támaszra talál benned, te pedig szívesen veszed, ha valakit védelmezhetsz. Néha ugyan fáraszt, hogy társad ennyire félénk és kiszolgáltatott, sőt feldühít, amikor valamit nem mer megtenni. Bizony, ki is bukik ilyenkor belőled néhány keresetlen szó, amivel nagyon megbántod a másikat. Tudomásul kell vennetek egymás korlátait – ne várj túl sokat, s akkor biztosan nem csalódhatsz.

Olvasd el ezt is!

Bak és a Mérleg

Szerelemhoroszkóp: Vízöntő és kapcsolatai

Inspiráló kapcsolat. Lefegyverez társad kedvessége és őszintesége, míg te rendíthetetlenségeddel imponálsz egy Mérlegnek. Feldob a másik ötletessége, erőt merítesz hitéből, és csodálod azért, amiért olyan lelkesen kitart az álmai mellett. Törődik veled, nem engedi, hogy elkeseredj, mindig van hozzád egy-két kedves szava. És attól sem kell tartanod, hogy társad félreért – olyan embert talált, aki igazán figyel rád minden pillanatban.

Ezt is olvasd el!

Bak és Vízöntő

Szerelemhoroszkóp: Halak és kapcsolatai

Vidám, baráti kapcsolat. Egy Vízöntő nem hagyja, hogy búskomorságba süllyedj – nem vesz komolyan, amikor a “sötét jövőről” szónokolsz, és egyenesen kinevet, ha sápítozni kezdesz. Nógat, ha túl lassú vagy, meggyőz, hogy nincs lehetetlen, és ettől szárnyakra kapsz. Persze csak holmi bagolyszárnyakra, s így józanságoddal társadnak is segítesz, hogy ne legyen túl bohém. Kedvesed gyakran megnevettet, ami ritkaság, s mint olyan, megbecsülendő. 

Ezt is olvasd el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top