Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Játssz nyílt lapokkal a hétvégén!

A titkok, a titkolózás, a titkos tervek egyáltalán nem tesznek jót a hétvégéteknek. Most legyél őszinte és nyitott a pároddal. A trükkök, a manipulációk és az apró praktikák most sokkal rosszabbul sülhetnek el, mint ahogyan azt szeretnéd. Az őszinteség viszont meggyógyíthatja a lelki sebeiteket.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Sokszor attól tartasz, hogy van egy harmadik a kapcsolatotokban, de fel sem tűnik, hogy valójában negyedik, ötödik, hatodik és talán tizedik is van. Tedd a szívedre a kezedet: a munkád nem előzi meg a párodat? Vagy a közösségi média? Esetleg a gyerekek? Ideje lenne magadat, a párodat és a szerelmedet a fontossági listád élére tenni.

Bőség: Szívesen játszod el, hogy több pénzed van, mint amennyi a rendelkezésedre áll. Ez pedig könnyen kényelmetlen helyzetbe sodorhat a hétvégén, ha nem tudsz kisegíteni valakit, aki pénzt kérne tőled.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Le kellene egyszerűsítened a kommunikációt a szerelmeddel. Olyan sok mindent akarsz elmondani neki, és olyan bonyolultan fogalmazol, hogy nem csoda, ha nem tudja követni a gondolatmenetedet. Lehet, hogy most az lenne a legegyszerűbb, ha pontosan azt mondanád, amit gondolsz. Szépítés és átfogalmazás nélkül.

Bőség: Ne merítsd ki a pénztárcádat! Most könnyen abba a hibába eshetsz, hogy túl sokat költesz. A túlköltéseid miatt pedig az egész havi költségvetésed felborulhat.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  Néha az az érzésed van, hogy hatalmi harcba keveredtetek a szerelmeddel. Pont, mint a Trónok harca, csak egy otthoni kiadás. A hétvégén is elindulhat köztetek ez a játszma, amelynek jó lenne azonnal véget vetned, amint észreveszed, hogy ez történik. Nem kell legyőznötök egymást, elég, ha kiegészítitek egymást.

Bőség: Lassan megérted, hogy mit kellene tenned azért, hogy több bevételed legyen. Lehet, hogy egy munkahelyváltás vagy egy új karrier kezd körvonalazódni előtted.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mindenben melletted áll a szerelmed, és mindenben támogat téged. Ő most sokkal türelmesebb veled, mint amilyen türelmes te tudsz lenni magaddal. Sokkal jobb és egyszerűbb lenne, ha hagynád, hogy ő tanítson meg téged az önszeretetre. Ha így teszel, akkor nemcsak a kapcsolatotokat gyógyíthatod meg, de az önbizalomhiányodat is.

Bőség: Úgy érzed, hogy meg kell húznod a nadrágszíjat, és az iskolakezdés is túl nagy teherrel járt. Hamarosan onnan kapsz segítséget, ahonnan nem is számítottál volna arra.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A szerelmed nem vált olyan gyorsan a különböző témák között, mint ahogyan te teszed ezt meg. Ahelyett, hogy folyton cikázol a témák között, most érdemesebb lenne lassítanod. A párodnak szüksége van arra, hogy egyszerre csak egy témáról beszéljetek, és azt be se fejezzétek addig, amíg az egész témakört ki nem veséztétek.

Bőség: Azt hiszed, hogy túl sokat fogsz költeni a hétvégén, de az igazság az, hogy egyáltalán nem költesz sokat. Sőt! Valójában jóval kevesebb kiadásod lesz, mint ahogyan azt képzelted.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Szükséged van arra, hogy érezd milyen mélyen szeret a szerelmed. Szükséged van arra, hogy biztos lehess az érzéseiben. Jó, ha tudod, hogy nemcsak szavakkal fejezi ki azt, amit érez, de gyakran a viselkedésévél a tetteivel kommunikálja az érzéseit. Ezen a hétvégén a tetteknek higgy, és ne várj a szavakra, mert azok talán sokat váratnak magukra.

Bőség: Nem is sejted, hogy milyen egyszerű lenne megoldanod egy látszólagos anyagi nehézséget. Bármit is akarsz megvenni, abból van egy olcsóbb és jobb változat is.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Talán túl nagy feneket kerítetek egy apróságnak. Talán egy bolhából növesztett elefánt miatt vitatkoztok a hétvégén. Most érdemes észrevennetek, hogy milyen nevetséges ez a helyzet. Vedd észre, hogy mindketten makacsul ragaszkodtok a tévedéseitekhez, de ez egyikőtöknek sem tesz jót. Sőt! Valójában ez a veszekedések és a nehézségek forrása.

Bőség: Csak annak adj kölcsön, akiről tudod, hogy ezt az összeget jól használja fel. A legjobb az, ha abban is megállapodtok, hogy milyen ütemezéssel kapod vissza ezt az összeget.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Mélyebb és szeretettelibb a kapcsolódásotok, mint az elmúlt időszakban. A hétvégén megjelenik köztetek a csendes nagyrabecsülés és az őszinte hála érzése. Csupa olyan érzelemmel gazdagodtok, amelyeket már régóta kerestetek. Ha pedig szingli vagy, akkor most olyasvalaki érkezik az életedbe, akiért később nagyon hálás leszel az égnek.

Bőség: Most a legkevésbé sem érdekelnek az anyagiak, és úgy érzed, hogy van ezeknél sokkal fontosabb dolog is az életedben. Nem nézed meg, hogy mire költesz, ezért talán egy kicsit többet költesz a szokásosnál.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Az illúziók csak fájdalmat okoznak neked. A túlzott földhözragadtság sem az az út, amelyet járnod kellene. Sokkal jobb lenne, ha megtalálnád az arany középutat: Azt az állapotot, amikor elég erős a hited, amikor tudsz még hinni a szerelemben, de nem is kergetsz illúziókat, mert két lábbal állsz a valóság talaján. A hétvégén érdemes ezt az arany középutat keresned.

Bőség: Ott is pénzt találsz, ahol arra nem számítottál. Érdemes nyitott szemmel járnod, mert a hétvégén tényleg bárhol találhatsz váratlan pénzösszegeket.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Sokkal mélyebb hatással van rád a szüleid kapcsolata, az a kapcsolati minta, amit tőlük láttál, mint ahogyan azt gondolnád. Nem kell lemásolnod az ő kapcsolatukat, és nem kell megismételned azokat a hibákat, amelyeket ők követtek el. Tanulhatsz azokból a kapcsolati hibákból, amelyeket gyerekkorodban láttál, és minden eszközöd megvan ahhoz, hogy jobban csináld.

Bőség: Érdemes lenne tanácsot kérned azoktól a barátnőidtől, akik jobban bánnak a pénzzel, mint te. Nem biztos, hogy meg kell fogadnod a tanácsukat, de elleshetnéd a gondolkodásmódjukat.

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sokféleképpen nehezíted meg magadnak, hogy egyszerű legyen a hétvégét. Talán attól félsz, hogy az egyszerű hétvége unalmasat is jelent. Talán attól félsz, hogy ha a szerelmed nem küzd érted, akkor nem is szeret eléggé. Most az a legfontosabb feladat a számodra, hogy elfogadd a szerelmet és elfogadd a szerelmedet úgy ahogy van, ahelyett, hogy meg akarnád változtatni.

Bőség: Tisztáznod kellene magadban a pénzzel való kapcsolatodat. Amíg rossznak, piszkosnak vagy bűnösnek tartod a pénzt addig a bőség sem tud megérkezni az életedbe.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A legváratlanabb helyeken talál rád a szerelem, ha még nem élsz párkapcsolatban. Ha pedig már régóta szerelmes vagy akkor most elmélyülhet a szerelmetek, méghozzá a legváratlanabb események és fordulatok hatására. Izgalmas hétvége elé nézel, hiszen megismerheted a szerelmed egy olyan vonzó oldalát is, amelyet eddig talán rejtegetett előled.

Bőség: Szívesen költesz a kényelmedre és a biztonságodra a hétvégén. Ezek a kiadások akkor is megtérülnek, ha elsőre értelmetlennek vagy túlzónak tűnnek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top