Horoszkóp

Ilyen férfi illik melléd a csillagjegyed alapján!

A csillagok mindent tudnak: még azt is, milyen típusú férfi illik hozzád. Szuperférfias, kalandor vagy kocka? Tudd meg most!

Ha szereted a horoszkópot, azzal már biztostan tisztában vagy, melyik csillagjegy melyiket egészíti ki a legjobban. Most arra kaphatsz választ, hogy a te horoszkópodhoz milyen típusú férfi illik – így könnyebb lesz a keresgélés is.

Megsúgjuk, hogy milyen férfiak illenek a különböző csillagjegyű nők mellé

Kos – Játékos 

Mivel te magad is imádsz játszani és kalandozni, olyan társra van szükséged, aki méltó és izgalmas partner a játékban. Legyen nagy fantáziája, hozzá penge reflexei, és máris nyert ügye van nálad!

Bika – Kocka 

Nem bánod, ha csak otthon lazultok a pároddal, akinek elég nagy intelligenciája van, hogy felérjen a te eszedhez, és hálás, amiért olyan barátnője van, mint te. És cukin néz ki szemüvegben.

Ikrek – Kétarcú 

Számodra unalmas, ha valaki könnyen kiismerhető. Olyan férfi illik melléd, aki bár néha arrogánsnak mutatja magát, belül kedves és megértő.

Rák – Szuperédes 

Mivel állandóan véded a szíved, nehogy összetörjék, olyan pár kell neked, aki törődik veled, érzékeny és megbízható.

Oroszlán  – Támogató 

Te vagy az, aki, folyton a társaság középpontjába kerül – nem vetélytársra van szükséged, hanem valaki olyanra, aki támogat a háttérből.

Szűz – Feminin 

Hiperkritikus tudsz lenni, aki néha túlgondolja a dolgokat. Ezért olyan társ kell melléd, aki rugalmas, és ki van békülve a saját női oldalával.

Mérleg – Bohóc 

Elbűvölő vagy, és az emberek szeretnek a közeledben lenni. Elvárod, hogy a társad is ilyen legyen: szórakoztató és sármos. Az emberek csak úgy emlegetnek majd titeket, hogy “az álompár”.

Skorpió  – Szexisten 

Szenvedélyes, nagy szexuális éhséggel rendelkező nő vagy, ezért fontos számodra, hogy valaki olyannal legyél, aki bírja ezt a tempót.

Nyilas  – Rugalmas 

Imádod az új dolgokat, az utazást és a kalandokat, ezért egy spontán, bevállalós férfi illik hozzád.

Bak – Zenész 

Néha túl praktikus tudsz lenni, ezért jól kiegészít egy olyan férfi, akinek van művészi hajlama, például zenész – új perspektívából láttatja majd veled a dolgokat.

Vízöntő – Érzelmes 

Nagyon okos vagy, érzelmek terén viszont nem engeded el magad. Ezért jól passzol hozzád valaki, aki képes kifejezni az érzelmeit.

Halak  – Művész 

Mivel te magad is művészlélek vagy, legalábbis csodálod a művészeteket, felnéznél egy olyan férfira, aki maga is alkotó.

Forrás: popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top