Horoszkóp

Tudd meg, miért vonzódnak hozzád az emberek a csillagjegyed szerint! – 1.rész

Hogy miért vonzódunk egyesekhez, mások pedig miért taszítanak, néha meg sem tudjuk mondani. A horoszkópunk azonban tudja a választ!

Kíváncsi vagy, melyik az a tulajdonságod, amivel magadhoz vonzod az embereket? Sejtjük, hogy a válasz igen. Épp ezért, most a horoszkóp segítségével járunk utána, mik a csillagjegyek legvonzóbb tulajdonságai!

Kos

A Kosok nem követik, hanem diktálják a trendeket, ezzel pedig állandóan a figyelem középpontjába kerülnek. Az optimizmusuk és a lelkesedésük miatt az emberek szívesen keresik a társaságukat.

Bika

A csillagjegyek közül a Bikából válhat a legjobb barát, aki érzékiségével veszi le lábukról az embereket. Igaz, hogy makacs vagy, de a körülötted lévők tisztelik az értékeidet, és csodálják, mennyire stílusos vagy, akárhová is mész.

Tudd meg, miért vonzódnak hozzád az emberek a csillagjegyed szerint! - 1.rész

Ikrek

Lehet, hogy az Ikrekkel nehéz tervezni, de ezzel is csak vonzzák az embereket: mellettük ugyanis nem lehet unatkozni, folyamatosan fenn tudják tartani mások érdeklődését.

Rák

Amellett, hogy a Rák túlérzékenységre és önzésre is hajlamos, megkérdőjelezhetetlen, hogy mennyire tud szeretni. Lojális, megbízható, és tudja, hogyan járjon az emberek kedvében – ezzel pedig meg is nyeri őket magának.

Oroszlán

Mi tagadás, mindenki szeretne egy Oroszlán barátja lenni. A belőlük áradó szenvedély és lelkesedés mágnesként vonzza az embereket. Közeli barátaikhoz ráadásul nagylelkűek és hűségesek – ez pedig még ellenállhatatlanabbá teszi őket.

Szűz

A Szűz azáltal válik vonzóvá, hogy teljesen rendben van önmagával, és ezt hitelesen kommunikálja kifelé. Nem akar megfelelni, mégis mindenki elfogadja, és szereti.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top