Horoszkóp

Ezeket a dolgokat ismerik be nehezen a csillagjegyek – 2. rész

A hibáinkat és a hiányosságainkat nem szívesen ismerjük be, még magunknak sem. Készülj, mert a horoszkópod most kegyetlenül szembesít velük!

Mérleg

Néha mindenkinek elkél a segítség, te azonban a világért nem vallanád be se magadnak, se másoknak, hogy te is segítségre szorulsz. Ne szégyellj segítséget kérni, akik szeretnek, boldogok lesznek, hogy ott lehetnek melletted!

Skorpió

A kapcsolataidban hajlamos vagy úgy viselkedni, mint aki magasról tesz a másikra. Pedig belül nem is törődhetnél vele jobban. Ne félj ezt kimutatni, mert ha állandóan játszod a nemtörődömöt, azzal elüldözheted a párod!

Ezeket a dolgokat ismerik be nehezen a csillagjegyek - 2. rész

Nyilas

A megbocsátásra való képesség önmagában pozitív dolog, te azonban még akkor sem tartasz haragot, ha meglenne rá az okod. Állj ki magadért bátrabban!

Bak

Soha nem ismernéd be, hogy te is szoktál padlón lenni, és előfordul, hogy magányosnak érzed magad. Pedig a depressziót vagy az ahhoz közeli állapotot nem fogod tudni egymagad megoldani! Néha muszáj levetned a mosolygós álarcod és beszélned a problémáidról. 

Vízöntő

A hitvallásod, hogy mindent ki kell próbálni az életben, ezért ha valami rosszul sül el, azt még magad előtt is nehezen ismered be. Sosem vallanád be, hogy megbántál valamit, még ha belül így is érzed.

Halak

A te szádból gyakran hangzik el ez a mondat: “Nem én tehetek róla.” Sosem hibáztatod magad, még akkor sem, ha valójában nagyon is rajtad múlt, ha elveszítetted az állásod, vagy véget ért egy kapcsolatod.

 A horoszkóp első részét itt találod!

Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top