Horoszkóp

Asztrotippek csábításhoz

Ahhoz, hogy sikeresen elcsábítsuk a kiszemelt partnert, jó lenne egy használati útmutató. Mindenki másra vágyik. Van, akivel sokat kell beszélgetni, van, akit az extrém helyszín hoz lázba, és van, aki számára megunhatatlan a gyertyafényes vacsora és a rózsaszirmokkal teleszórt ágy. Az asztrológia segít, hogy megtaláljuk a célravezető módszert a sikeres csábításhoz.

KOS

Asztrotippek csábításhozFérfi: Tudnod kell, hogy egy hőssel van dolgod. Engedned kell, hogy ezt bizonyíthassa.Imádni fogja, ha megbotlasz és elkaphat, vagy bénázol a táskád csatjával és ő segíthet. Mivel tüzes típus, bedobhatod a klasszikus női csáberődet. A mély dekoltázs és a szexi pillantások hatással lesznek rá. A testi közelségtől nem szabad félned, ha sikert akarsz elérni a csábításban. Ezért a parfümödet is okosan kell kiválasztanod.

Nő: A Kos nőre a kissé fiús módszerek jobban hatnak, mint a hagyományos csajos praktikák. Virágcsokor helyett vigyél neki mozijegyekből vagy koncertbelépőkből kötött csokrot! Ha randizni hívod, akkor válaszd a squashpályát vagy a lőteret! Romantikus étterem helyett keress egy vagány kocsmát, ahol félreeső bokszban összebújhatsz vele! A lerohanás nem mindig jó, de ha bátorít, ne fogd vissza magad!

Olvasd el ezt is!

BIKA

Asztrotippek csábításhozFérfi: A Bika férfi nem a gyorsaságáról híres, vagyis tilos sürgetned. Alapvető fontosságú, hogy jóllakjon, és minden testi vágya ki legyen elégítve, tehát jöhetnek a régi praktikák: finom falatok, finom illatok, finom érintések. Főzz neki valami különlegeset, vagy masszírozd meg illatos olajokkal! És adj a külsődre, mert rajong a formás idomokért és a nőies stílusért. Öltözz szexisen, és sminkeld magad érzékien!

Nő: Mindenből a legfinomabbat válaszd! Az ajándékoknak nem tud ellenállni a Bika nő, lehet az virág, csoki, ékszer. De a parfümmel legyél óvatos! Olyan kifinomult az ízlése, hogy ismerned kell őt ahhoz, hogy jól válassz. Kockázat nélkül elviheted vacsorázni egy mutatós helyre. Nem az elegancia, hanem a stílus számít. Randi előtt menj el a kiszemelt helyre, és jól nézz körül! Válaszd ki a legszebb asztalt!

Olvasd el ezt is!

IKREK

Asztrotippek csábításhozFérfi: A játékosságra helyezd a hangsúlyt, hívd őt bowlingozni vagy léghokizni! Ezenkívül az Ikrek imádja és sokra értékelik a humort, semmi sem nyűgözi le annyira, mint a csilingelő nevetésed. Persze ezt se erőltesd, ahogy semmi mást se! Tudnod kell, hogy az Ikrek pasi ki nem állhatja az izzadságszagú dolgokat. Ha nincs ötleted, akkor mosolyogva kérdezd őt! Tuti, hogy sorolni fogja, mihez van kedve.

Nő: Ha sikerül megnevettetned egy Ikrek nőt, akkor garantált a siker. Mesélj neki, szórakoztasd vicces sztorikkal! De közben figyeld nagyon, ne hagyd, hogy elunja magát! Jó ötlet, ha táncolni viszed, imádja a zenét. Csak ki kell puhatolnod, hogy mi az aktuális kedvence. Igaz, hogy “mindenevő”, de gyakran változtatja rajongása tárgyát. Szóval nála lényeg a buli és a felszabadult jókedv.

Olvasd el ezt is!

RÁK

Asztrotippek csábításhozFérfi: A Rák pasi férfi létére romantikus, ezért ne félj az érzelmeidet kimutatni! Számára vonzóak: a békés természet, a meleg, szerető kisugárzás, a nőies külső (különös tekintettel a nagy mellekre és az ívelt, széles csípőre). Ha ezekkel rendelkezel, akkor hangsúlyozd! Az érintést is szereti, ha az gyengéd. Kezdetben “véletlenül” érj hozzá! Később megsimíthatod a kézfejét, majd az arcát. Meglátod, odalesz…

Nő: A Rák nő félénk és óvatos. Tilos lerohannod, ha meg akarod hódítani. Lassan közelíts felé, és használd a hagyományos csábító eszközöket: virág, színház, mozi, vacsora. Ha moziba viszed, akkor válassz romantikus filmet! Vacsorázni nem hívhatod zajos étterembe, inkább meghitt hangulatú helyet válassz! Kerüld a dicsekvést! Jobb, ha kérdezgeted a családjáról és a barátairól! Te is ilyesmikről mesélj!

Olvasd el ezt is!

OROSZLÁN

Asztrotippek csábításhozFérfi: Az Oroszlán férfit nem lehet elcsábítani. Flörtölni lehet vele, de a hódítást rá kell bíznod. Keltsd fel az érdeklődését! Őt az exkluzív, különleges dolgok érdeklik. Dobj be valamit, ami csak rád jellemző, ezek után kicsit kéresd magad! Ha el akarod bűvölni, akkor nevess hangosan! Neki nem kínos, ha kicsit feltűnőek vagytok, sőt imádja, ha több szem irányul rá egyszerre. Ha ezt általad éri el, akkor te vagy a befutó.

Nő: Muszáj nagyvonalúnak, gentlemannek és jómódúnak látszanod, ha egy Oroszlán nőt szemeltél ki. Nem olcsó “mulatság” őt meghódítani. A legszínvonalasabb helyekre kell vinned ahhoz, hogy szóba álljon veled. Ha nincs ennyi pénzed, akkor a kreativitásodra lesz szükség. Elhívhatod forraltborozni egy kilátóba, ahol a táj lehengerlően szép. Drága élővirág helyett vehetsz neki orchideát vagy egy szál üveg rózsaszálat.

Olvasd el ezt is!

SZŰZ

Asztrotippek csábításhozFérfi: Nincs könnyű dolgod, ha egy Szűz férfire esett a választásod. Tudd, hogy ő utálja a pazarlást, az ápolatlanságot és az ígérgetéseket! Ezeket kerüld szóban és tettekben egyaránt! Legyél szűzies, szolid és megbízható. Kalkuláld be, hogy nem fogsz gyors sikert elérni! A kitartásodra is szükség lesz. Invitáld egy könyváruházba vagy antikváriumba! Sétálj vele egyet valami csendes, erdős részen! És várj!…

Nő: A Szűz nő nem reménytelen eset. Akkor sem, ha eleinte így is látszik. Az ő tartózkodása az időnyerést szolgálja. Nehezen nyílik meg, és még nehezebben szavaz bizalmat neked. Legyél vele türelmes, és apró lépésekkel közelíts! Kérdezgesd, hogy mi a hobbija, mit szeret főzni stb.! Találnod kell olyan témát, amiben tudsz újat mutatni neki. Tudd, hogy ő sokra értékeli a hasznos információkat!

Olvasd el ezt is!

MÉRLEG

Asztrotippek csábításhozFérfi: A Mérleg férfi rendkívül kifinomult ízléssel van megáldva. Ha te nem vagy ilyen, akkor kezdheted azzal, hogy tanácsot kérsz tőle. Mivel imád vásárolni, elhívhatod magaddal, akár magadnak, akár valakinek ajándékba szánsz valamit, együtt válogathattok. Közben bénázhatsz kicsit, hogy kihozd belőle az úriembert, aki felkarol. Vásárlás után beülhettek egy cukrászdába, ugyanis nagyon édesszájú. Legyél te is édes!…

Nő: Ha el akarsz varázsolni egy Mérleg nőt, akkor a kultúra bármelyik területét választhatod. Persze nem mindegy, hogy hány éves. Nyomozd ki előre, hogy milyen az ízlése. Ettől függően szóba jöhet: múzeum, koncert, divatbemutató, színház stb. Ami szinte garantált sikert fog aratni, az egy ékszeraukciós kiállítás. Itt lenyűgözheted, ha felkészülten mesélsz neki. De az se baj, ha felolvasod az ékszerek leírását.

Olvasd el ezt is!

SKORPIÓ

Asztrotippek csábításhozFérfi: Jobb, ha tudsz róla, hogy a Skorpió férfit csupa olyan téma érdekli, ami tabu: szex, halál, életveszély, energiaáramlás stb. Ha ezekben nem vagy jártas, akkor inkább ne feszegesd, de kérdezheted őt! Ha rátapintasz a “gyenge pontjára”, és lelkes hallgatóságot talál benned, akkor nyert ügyed van. Amit nem kerülhetsz el, az az erotikus szócsata. Ez nála előjáték. Ha prűd vagy, akkor nem ő a te embered.

Nő: Kockázat nélkül nem fogsz sikert elérni egy Skorpió nőnél. Bátran vidd el például a börtönmúzeumba vagy egy bunkerkórházba! De ha igazán fejest akarsz ugrani, akkor egy szexshopba is elhívhatod. Amennyiben ennél szolidabbnak ítéled meg, üljetek be egy izgalmas akciófilmre, ami felnyomja az adrenalint bennetek. Utána egy vacsi, ahol lehet egymást etetni. És ha minden összejön, ne lepődj meg, ha a hálószobájában köttök ki!

Olvasd el ezt is!

NYILAS

Asztrotippek csábításhozFérfi: A Nyilas férfiak tipikus hősszerelmesek. Imádják a színpadias, látványos, kicsit túlzó körítést. Pont ezért bátran gesztikulálj, ha vele beszélgetsz, parodizálhatsz, eljátszhatod, ami veled történt. Vond be őt is, és ossz rá egy szerepet! Közben széles mozdulatok során érj hozzá “véletlenül”! Ha jól szórakozik, akkor tetszeni fog neki a közelséged. Innentől átveszi ő az irányítást. Rábízhatod magad…

Nő: Ha vérbeli Nyilas nővel van dolgod, akkor a tüzet kell felélesztened benne. Udvarolj neki hevesen, de ne túl hevesen! Dicsérd, és borulj a lábai elé! Hidd el, ez hatással lesz rá, ahogy egy hatalmas virágcsokor is. Vidd olyan helyekre, ahova ki kell öltözni, imád megjelenni, vonulni. Add meg neki ezt, és a karjaidba fog omlani! Ha jól ismered, akkor elhívhatod sportolni is: squash, síelés, golf, lovaglás…

Olvasd el ezt is!

BAK

Asztrotippek csábításhozFérfi: Vigyázz, mert a Bak férfit várfal veszi körül! Nem könnyű közel kerülni hozzá. Ne tévesszen meg a hidegsége, bizalmatlansága! Nem neked szól, mindenkivel ilyen. Invitáld őt egy csillagvizsgálóba vagy futóversenyre! Semmiképp se ajánld neki a trendi, zsúfolt szórakozóhelyeket! Kirándulni is mehettek, imádja a hegyeket, barlangokat és a zarándokhelyeket, a várromokért pedig egyenesen rajong. Készülj fel ezekből előre!

Nő: A Bak nőt taszítja a “rongyrázás”. Ez nem azt jelenti, hogy nem értékeli a szép holmikat. De számára ezek sokadlagosak. Jobban szereti az értelmes dolgokat: könyvek, kiállítások, tudományos bemutatók. Ha találsz ebből interaktív módot, akkor hívd el! Ha vacsorázni viszed, akkor puritán helyet válassz, olyat például, ahol a szerzetesek ettek anno. Ez legyen távol a város zajától! Az se baj, ha csak gyalog megközelíthető.

Olvasd el ezt is!

VÍZÖNTŐ

Asztrotippek csábításhozFérfi: A Vízöntő pasi kedveli a szokatlan dolgokat. Ha neked fura a hajad színe, vagy van rajtad valami bohókás ruhadarab, akkor észrevesz. Nem szabad átlagosnak lenned, ha vele akarsz kezdeni. Számára a polgárpukkasztásnak van értelme. Ezért nem szabad zavarba jönnöd, ha az utcán váratlan mozdulatokat tesz vagy hangosan nevet. Te is viselkedhetsz így, de csak akkor, ha ez ösztönösen jön belőled, mert megérzi a természetellenes dolgokat.

Nő: Mindenre fel kell készülnöd, ha Vízöntő nőt szeretnél meghódítani. Neki az egész világ cirkuszi színpad. Egyáltalán nem érdekli, hogy kinek tetszik, de jólesik neki, ha megdicséred. Hízelegned tilos, utálja a mézes-mázos szavakat. Randira hívd el egy vadiúj, extrém helyszínre: kiselejtezett vonatok kiállítására, repülőből kialakított étterembe, újrahasznosított hulladékból készült ruhák bemutatójára stb.

Olvasd el ezt is!

HALAK

Asztrotippek csábításhozFérfi: Tudd, hogy a Halak férfinek nem fontos a vagyon és a világi értékek. Számára az érzelmek és a fantázia sokkal lényegesebb. Legyél vele végtelenül szeretetteljes! Ezt mutasd ki minél gyakrabban! Ő az egyé válásra, a tökéletes összeolvadásra vágyik. Először meg kell találnod azt a témát, ami érdekli. Később simulj hozzá minél nagyobb felületen, és varázsold el képszerű történetekkel! 

Nő: A Halak nő látszólag könnyű eset. De ne tévesszen meg az, hogy szinte sosem mond nemet! Ha meg akarod hódítani, akkor át kell látnod a “szitán”. Rendkívül színes egyéniség, gazdag érzelemvilággal és még gazdagabb fantáziával. Hamar kiderítheted, hogy mire vágyik, ha hagyod mesélni. Ezek közül valósítsd meg valamelyik vágyát, és engedd neki, hogy lubickoljon benne! Meglátod, hálás lesz érte…

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top