Horoszkóp

Melyik holdat választod? Többet árul el rólad, mint gondolnád

Köztudott, a Hold állása erősen hat a tengerek, az óceánok mozgására, az égitest okozza az apály-dagály jelenségét. A Hold energiáját az emberek is megérzik, hiszen sokan például telihold idején kevésbé alszanak jól vagy önmagukhoz képest feszültebbek lehetnek. Ebben a személyiségtesztben a Hold állása rólad árul el különösen érdekes dolgot. Hogy megtudhasd mégis mi az, válassz egyet a képek közül. Izgalmas játékra invitálunk.

A Los Angeles-i Egyetem kutatói kilenc személyiségtípust különböztettek meg. A kutatás eredménye szerint így létezik

  • maximalista és gondolkodó
  • hűséges és megbízható
  • kihívást kereső
  • gondoskodó és segítőkész
  • lelkes és nyitott
  • zárkózott és befelé forduló
  • kreatív és alkotó
  • sikeres és lojális
  • nyugodt és kiegyensúlyozott

embertípus. Nyilvánvalóan pontosan tudod magadról, melyik csoportba tartozol a leginkább.

Természetesen akadnak az előzőektől árnyaltabb típusok is, mindenesetre az biztos, újabb érdekes dolgot tudhatsz meg a személyiségedről, ha választasz a képek közül. Mielőtt döntenél, figyelj egy picit a belső hangokra, a megérzésedre, a megfelelő válasz ugyanis a tudattalanodból érkezik. Végy tehát néhány mély lélegzetet, próbáld meg kicsit elcsendesíteni az elmédet, hiszen amelyik hold a leginkább megragadja a figyelmedet, az ahhoz tartozó jellemzés árul el rólad a legtöbbet. Ha felkészültél, kezdődhet a játék.

hold személyiség teszt

Ha az 1. holdat választottad

Ezt a képet nagyjából minden ötödik ember, vagyis az emberek 20 százaléka választja. A képen a hold éppen növekedő arcát mutatja, az óceán pedig csendes és nyugodt. Mindez pedig azt árulja el, hogy óriási benned az alkotási vágy. Már kisgyermek korodban is erős lehetett a fantáziád, ami azóta sem csökkent. Szívesen álmodozol, tervezgeted a jövőt. Amit igazán szeretnél elérni, többnyire meg is valósítod. Azt is pontosan tudod, a világ több annál, amennyit az érzékszervekkel felfogsz belőle. Nagyon fontosak a barátaid, a szeretteiddel is szívesen töltöd az időt, kitartó és hűséges típus vagy, a hosszú kapcsolatokban hiszel. Az biztos, hogy most is fontos célt vagy vágyat dédelgetsz magadban.

Ha a 2. holdat választottad

Nagyjából az emberek 30 százaléka választja ezt a képet. Az emelkedő hold mellett a tenger erősen hullámzik, ami azt árulja el rólad, hogy erős és stabil a személyiséged. Határozott típus vagy, sosem álmodozol, inkább két lábbal állsz a földön. Nagyvonalú, őszinte és kedves embernek ismernek a körülötted élők, sokan szeretik a társaságodat. Szereted a kihívásokat, szívesen keresed a lehetőségeket. Az életed nagyon szervezett, és pontosan, lépésről lépésre felépített. Könnyen lehet, évek óta ugyanabban az étteremben ebédelsz a munkatársaiddal vagy a barátaiddal, a hétvégéket is a megszokott rend szerint töltöd, a jól bevált dolgokon csak akkor változtatsz, ha nagyon muszáj.

Ha a 3. holdat választottad

Az emberek mindössze 15 százaléka választja ezt a képet  – tehát a legkevesebben. A hold fogyó arcát mutatja, a tenger pedig békés. Mindez pedig arra utal, hogy szükséged lehet az életedben az ösztönzésre, az inspirációra. Az intelligenciád átlag feletti, nagyszerű az írás- és fogalmazáskészséged, a problémamegoldó képességed szintén bámulatos. Éles az elméd, semmilyen apró részlet nem kerüli el a figyelmedet. Sokan kedvelnek, szívesen töltöd az idődet társaságban is, ennek ellenére inkább egyedül dolgozol. Könnyen érezhetsz féltékenységet mások sikerére, vagy irigyled, ha valaki valamiben jobb nálad, viszont azt is pontosan tudod, hogy a kemény munka mindenkor meghozza az eredményt.

Ha a 4. holdat választottad

Az emberek többsége, nagyjából a 35 százalék, ezt a képet választja. A fogyó hold mellett a tenger erősen hullámzik, ami arra utal, hogy vágysz a nyugalomra, türelemre. Próbálsz higgadtan és megfontoltan dönteni, ugyanakkor kíváncsi természetednek köszönhetően mindent tudni szeretnél. Szereted a társaságot, szívesen találkozol a barátaiddal. Fáradhatatlan típus vagy, ezért képtelen lehetsz egy helyben megülni, mindig csinálsz valamit. Az unalom szót nem ismered. A kihívásoktól sem ijedsz meg, keresed a kalandokat, az extrém sportokhoz is erősen vonzódsz. Amikor kimerültnek érzed magad, szívesen lazsálsz, pihensz leginkább a kedveseddel együtt, a magányt ugyanis egyáltalán nem szíveled.

(via whole secret)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top