Horoszkóp

Ez tesz veled csodát a horoszkóp szerint

Vajon, mi lehet az, ami igazán csodát tesz a testeddel, a lelkeddel? Mi az a tevékenység, amivel a legegyszerűbben és a leghatékonyabban vezetheted le a mindennapokban felgyülemlett stresszt? A horoszkóp ezúttal is valamennyi csillagjegynek segít a válaszban. Nos, mi az, ami csodát tesz veled?

A Kos (március 20. – április 19.)

kos gyógymód horoszkópKos jegyűként a Mars bolygó uralma alatt születtél, amelynek hatására energikus, fáradhatatlan, rendkívül gyors vagy. Sokat gondolkozol, szinte folyton jár az agyad, viszont a türelem nem az erősséged, bizonyos dolgok könnyen kiborítanak téged. Neked különösen fontos a rendszeres lazítást, a meditáció varázsszerrel ér fel. Gyakorold minél többet, hiszen önmagadért teszed.

Bika (április 19. – május 20.)

bika horoszkóp gyógymódBika jegyűként a Vénusz bolygó szépséggel, harmóniával ajándékozott meg téged. A kényelem és a kényeztetést minden formáját kedveled. A finom illatokért is rajongsz, ezért amikor fáradtnak, kimerültnek érzed magad, próbáld ki az aromaterápiát. Egészen biztosan csodát tesz veled, az illatok az elmédet, a masszírozás a testedet lazítja el. Ugye, vétek lenne nem kipróbálni legalább egyszer?

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkópIkrek jegyűként a Merkúr bolygó uralma alatt születtél. Horoszkópod szerint legérzékenyebb testrészed a karod, a vállak és az idegrendszered. Mozgékony, társaságkedvelő típus vagy, ezért neked szinte receptre kéne felírni a táncos, társas összejöveteleket. A stresszes időszakban tökéletesen feltöltheted magad a koreográfiát is tartalmazó mozgásformákkal. Ilyen lehet a Nia tánc vagy a Groove, de a step-aerobic is megfelelő, ha inkább ahhoz érzel kedvet.

A Rák (június 21. – július 22.)

rák horoszkópRák jegyűként a Hold az uralkodó bolygót, amely bámulatosan érzékennyé teszi a lelkedet. Ugyanez okból a depresszióra épp úgy hajlamos lehetsz, mint a felhőtlen derűre vagy a hangulatingadozásra. Amikor kimerülnek érzed magad megfeledkezel az egészségedről, már pedig a mértéktelen evés és nassolás nem segít a bánatodon. A lédús gyümölcsök és zöldségek viszont csodát tesznek a testeddel és a lelkeddel egyaránt.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán horoszkóp szakításOroszlán jegyűként a Nap uralma alatt születtél. A szeretet, a ragyogás nem véletlenül olyan fontosak a számodra. Sértődékeny típus vagy, könnyen a szívedre veszed a dolgokat. A szíved nem véletlenül a legérzékenyebb szerved, figyelj és vigyázz rá minél inkább. Nemcsak a táplálkozás segíthet, de az is nagyon sokat javít a hangulatodon, amikor a hobbidra fordíthatod az idődet. A szívből végzett kikapcsolódás tölti fel leginkább a lelkedet.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

horoszkóp szűzSzűz jegyűként nagyon szervezetetten és következetesen éled a napjaidat. Nagyon sokat és nagyon szorgalmasan dolgozol, bármilyen feladatot rád lehet bízni, mert biztosan megcsinálod határidőre a tőled telhető alapossággal. Ne felejtsd el, a munka mellett a kikapcsolódás neked is jár. Engedd meg magadnak, sétálj minél többet a természetben, jógázz, lazíts, csak tedd azt, amihez igazán kedvet érzel.

csillagjegyek horoszkóp

Ez a kikapcsolódási forma tesz csodát a csillagjegyekkel

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

horoszkóp mérlegMérleg jegyűként a Vénusz bolygó ural téged, amelynek hatására egész életedben az egyensúlyra, a békére és a lelki harmóniára törekszel. Egyensúlyt szeretnél a munkádban, a párkapcsolatodban is, céljaid eléréséhez az Ájurvéda tökéletes gyógymód a számodra. Az indiaiak éppen ezzel a különleges terápiával tartják fent magukban a békét. Neked is használni fog.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

horoszkóp skorpió szakításSkorpió jegyűként különlegesen vonzó és nagyon mély érzésű ember vagy. Uralkodó bolygóid a Mars és a Plútó bolygó energiái hatnak rád, ezért különös érzékeny terület a vesék és a nemi szervek. Amikor feszült, stresszes időszakot élsz, még fontosabb, hogy odafigyelj a saját igényeidre. A kundalini jógával áramolhatsz, nem mellesleg éppen az érzékeny szerveidet töltheted fel energiával a leghatékonyabban. Csak jót tehetsz vele magadnak.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkópNyilas jegyűként a szabadság, a függetlenség szülötte vagy. Bolygód, a Jupiter nyitottságot, kíváncsiságot és a folyamatos útkeresés energiáját adja neked. Nagyon szívesen utazol, érdekel más országok kultúrája, az emberek életmódja, és nagyon szereted a zenét is. Amikor nem teheted meg, hogy elutazz, viszont rád férne a kikapcsolódás, a tibeti hangtál terápia segítségével a legegzotikusabb országokba repítheted magad. Legalábbis képzeletben.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkópBak jegyűként a munka megszállottja vagy. Szigorú és visszafogott típusodat a Szaturnusz bolygó energiáinak köszönheted. Céltudatos vagy, és nem rettensz meg a nagyobb kihívásoktól sem. A túl sok munka, a túl sok feladat és stressz téged is megviselhet. A reiki ugyanakkor csodálatos módon tölti fel energiával a testedet és a lelkedet. Pihenten, feltöltődve a munkádat is hatékonyabban végzed.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő horoszkópVízöntő jegyűként a szabadság híve vagy, nem viseled jól a korlátozást, a túlzott szabályokat. Bolygóid az Uránusz és a Szaturnusz különleges kisugárzással, intelligenciával látnak el téged. Minden újdonság érdekel, alapvetően vidám és nyitott a személyiséged. A stressz téged sem kerül el, ilyenkor jöhetnek jól a gyógyító kristályok, amelyek energiájukkal pillanatok alatt feltöltenek.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak horoszkópHalak jegyűként nagyon érzékeny, álmodozó és kifejezetten kreatív típus vagy. Vonzódsz a szemmel nem látható világhoz, a spirituális gondolkodás nagyon közel áll a lelkedhez. A hangulatod nagyon hullámzó lehet, a stressz pedig könnyen maga alá gyűrhet. Amikor bizonytalan vagy, érdemes a tarot kártyákat faggatnod, amikor pedig testileg töltődnél fel, egy kád forró és illatos fürdő csodákat tesz veled.

(via astrospeak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top