Horoszkóp

Húzz egy tarot kártyát. Megmutatja, mire számíthatsz

A tarot mindenkor nagyon pontosan megmutatja az aktuális lélekállapotodat, az élethelyzetedet, vagyis mindazt, ami éppen a legfontosabb az életedben. Ahogyan arról is beszél, ahogyan ebben a pillanatban érzed magad, és természetesen a jövőt is felvillanthatja előtted. Vajon mit jósolnak ezúttal a kártyák? Válassz egyet a gyönyörű tarot lapok közül, és ismerd meg a választ.

A tarot kártyákat bármikor megkérdezheted, ha épp döntési helyzet előtt állsz, vagy nem tudod, mit és hogyan tegyél, elbizonytalanodtál néhány kérdésben. A tarot ugyanis nagyon pontosan rávilágít az aktuális élethelyzetedre, és persze segítséggel, tanáccsal is ellát. Vajon, mit árul el a jelen pillantban az érzelmi állapotodról, az élethelyzetedről, a lehetőségeidről, a jövődről? És vajon mit válaszolnak a lapok?

Mielőtt képzeletben húznál a kártyák közül egyet, figyelj egy picit befelé. Végy néhány mély levegőt, lassan szívd be, és lassan fújd ki. Majd amikor úgy érzed, felkészültél, válassz egyet a kártyák közül. A neked szóló üzenetet a kép alá görgetve olvashatod el.

tarot kártya jóslás

Az első lap: A Próféta

A tarot Nagyarkánum ötödik lapja, a Próféta. Üzenete szerint most az a legfontosabb, hogy felépítsd magad, és rendszerezd az életedet. Mostanában a szabályokat követned jóval egyszerűbb, mint a döntési helyzeteket átlátni. Érdemes visszatalálnod a korábbi állapothoz, amikor jól és biztonságban érezted magad. A saját szabályaid, törvényeid talán túlzottan szigorúak, engedhetsz azokból, lazíthatsz egy picit az elvárásokon.

A második lap: Az Akasztott

A tarot Nagyarkánumok sorában a 12. lap az Akasztott kártyája. Üzenete szerint, mostanában elakadhattál, nem tudod, merre kéne tovább haladnod. Minden választási helyzet többféle megoldást vetíthet eléd, viszont valójában egyik sem kristálytiszta. A legbölcsebben akkor teszel, ha nem döntesz gyorsan. Most mindenképpen érdemes még várnod egy kicsit. A helyzeted olyan, mint egy útkereszteződés, engedd el az előbb érkezőket. Az Akasztott ember függő helyzetéből egyedül nem tud szabadulni, ahogyan most te sem.

A harmadik lap: A Nap

A tarot Nagyarkánumok sorában a Nap a 19. kártyalap. Üzenete szerint végre megrázhatod magad, és megkönnyebbülhetsz, mert egy igazán nyugodt időszak elé nézel. Begubózhatsz a kellemesen meleg és puha takaródba, és csak lazíts, és élvezd a nyugalmat. Ez a mostani érzés felvillanthatja előtted a gyermek- vagy az egészen fiatalkorod meghatározó pillanatait, amikor örömmel és gondtalanul játszottál, vagy élted az életedet. Az elkövetkező időben pontosan ugyanilyen boldog percekben lehet részed.

(via awaking people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top