Horoszkóp

Különleges dolgot árul el rólad, amit először látsz a képen

Ez a bámulatos személyiségteszt még bámulatosabb dolgot árul el rólad. Vajon mi rejtőzik a tudattalanodban, mit rejtesz el mélyen magadban? Nézd ezt a furcsa rajzot, és amit először veszel rajta észre, az a részlet árulkodik rólad a legtalálóbban. Vajon, mit látsz a képen először?

Ez egy nagyon összetett rajz annak ellenére, hogy első pillantásra csak valami furcsa alakzatnak tűnhet. A lényeg pontosan ebben áll. Több forma is kirajzolódhat előtted, ha hosszasan és alaposan vizsgálod a képet. Most mégis arra kérünk, csak pillants rá, és az elsőként tudatosított részlethez tartozó elemzést olvasd el. Amit először látsz a képen, az részlet villantja fel a tudattalanban rejtőző tulajdonságodat, az a részlet érvényes rád a leginkább.

Ha felkészültél, kezdődhet ez az igazán izgalmas és persze nagyon találó pszichológiai játék. Döntsd el, mit látsz a képen?

személyiségteszt

Ha a fát vetted észre először a képen

Kifejezetten logikus gondolkodású lehetsz, ha a fa alakja rajzolódott ki előtted először. Született vezetői adottságokkal rendelkezel, határozott, magabiztos vagy, olyan ember, aki két lábbal áll a földön. Kiválóan irányítod az embereket, remekül szervezed és összefogod a feladatokat. Könnyedén átlátsz a zavaros, kusza dolgokon is. A céljaidért sokat teszel, az esetek többségében meg is valósítod őket. Hajlamos lehetsz viszont túlterhelni magad, ezért a rendszeres pihenésről és lazításról sem kellene megfeledkezned. Fegyelmezett típus vagy, a spontenaitás nem jellemző rád. Fölöslegesen sohasem kockáztatsz, ezért csak nagyon ritkán követsz el hibát. Légy optimistább, és harcolj a legbelsőbb vágyaid megvalósításáért is, mások nem fogják helyetted megtenni. Lehetsz nyugodtan bátrabb, és merj hibázni, bőven elegendő, ha azt követően leszűröd a tanulságokat.

Ha a gorillát láttad meg először a rajzon

Úgy tűnik, nagyon kritikus típus lehetsz nemcsak másokkal, magaddal szemben is. Nem viseled jól, amikor mások nem fogadják meg a javaslataidat, az álláspontodat. Nem szívesen veszteged fölösleges dolgokra az idődet sem, ahhoz túlzottan is elfoglalt vagy. Kiváló és újdonságnak ható ötleteid vannak, intelligens ember vagy, viszont a javaslataiddal ellenségeket is szerzel magadnak. Bőven elegendő, ha önmagadnak bizonyítasz, nem érdemes másokra erőltetni az elképzeléseidet. El kell fogadnod, ha mások másként vélekednek bizonyos dolgokról, mint te, és nem biztos, hogy minden esetben a tiéd az egyedüli és a legjobb megoldás. Könnyen lehet, elveszíted a hozzád közelállók bizalmát vagy szeretetét, ha továbbra is önfejűen és túlzottan makacsan állsz a kapcsolataidhoz.

Ha az oroszlánt láttad meg először a rajzon

Nagyon erőteljes a személyiséged és hallgatsz az ösztöneidre, ha az oroszlánt láttad meg először a képen. Könnyen lehet, megbántasz másokat, mert könnyelműen mondasz ki olyasmit is, amit valójában nem gondoltál komolyan. Másrészről ugyanakkor nagyon keményen dolgozol, ami mindenképpen dicséretet érdemel, és különösen értékes emberré tesz téged. A céljaidra koncentrálsz, és űzöd azokat, akár az oroszlán a gazellát a szavannán. Az álmaidat nem könnyen engeded el. Önfejű lehetsz ugyanakkor, nem szívesen fogadod meg a baráti tanácsokat, mert azt gondolod, a döntésed tökéletes. Aztán végül mégis kiderül, hallgatnod kellett volna rájuk. Az is igaz persze, alapvetően nem utasítod vissza őket, csak éppen akkor kéred a tanácsokat, amikor már késő. Érdemes lenne minél előbb tanulni a hibákból, még több sikert érhetnél el az életedben, sokkal kevesebb fájdalom árán.

Ha a halakat láttad meg először a képen

A két hal egészen megbújik ezen a rajzon, te mégis észre vetted őket. Mindez a személyiségedről is érdekes dolgot árul el. Arra utal, hogy az életed jelen pillanatban boldog és kiegyensúlyozott. Próbálsz szeretettel közelíteni mások felé, mert a körülötted élők nagyon is fontos részét képviselik az életednek. Nem mindig érted az anyagias világot, amelyben élsz, és amely számos problémát és félreértést vetít eléd. Légy kedves másokkal, de a saját igényeidről se feledkezz meg.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top