Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek tökéletesen összeillenek

Ezek a csillagjegyek a horoszkópok szerint tökéletesen összeillenek. Bámulatos párost alkotnak, megértik és kiegészítik egymást. A csillagok üzenete szerint valódi lelki társara találhatnak egymásbank, a boldogság így valóban csak rajtuk múlik. Vajon te és a párod is köztük vagytok?

A Nyilas és a Halak szerelme

nyilas horoszkóp szerelemhalak horoszkóp szerelemÉrzelmileg a Nyilas és a Halak bámulatos kiegészítik egymást. A tűz (Nyilas) és a víz (Halak) találkozik ugyanis, ahol a víz nem kioltja a tűzet, hanem éppen ellenkezőleg, a tűz melegíti fel a vizet. Mindketten vágynak a harmóniára, romantikusak, elbűvölőek. A Nyilast lenyűgözi a Halak kreativitása és fantáziája, utóbbit pedig párja szenvedélye és nyitottsága, optimista szemlélete inspirálja a leginkább. Nagyra értékelik a másik tulajdonságait, empátiával, megértéssel fordulnak párjuk felé. Mindkettőjüknek szüksége van időnként az egyedüllétre, a szabadságra, amit természetesen gondolkodás nélkül megadnak egymásnak. Problémát a túlzottan is intenzív és heves érzelmek okozhatnak közöttük, ugyanis mindketten hajlamosak a drámára. Miután a kezdeti fellángolás és elsöprő szerelem átvált a tartósabb és nyugodtabb szeretet érzésébe, az érzelmi játszmák is megszűnnek közöttük. Nem véletlen, hogy kapcsolatuk tökéletesnek mondható.

A Kos és a Szűz párkapcsolata kiállja a próbákat

kos horoszkóp szerelemszűz horoszkóp szerelemA Kos és a Szűz természetes módon egészítik ki egymást. A tűz (Kos) fölmelegíti és táplálja a földet (Szűz), a föld pedig élteti a tüzet. Míg a Kos ötletel és kitalálja a közös programokat, addig a Szűz bámulatosan és minden részletre gondosan odafigyelve szervezi meg azokat. A Kos fejjel menne a falnak, a Szűz visszarántja őt a nagyobb balesettől. Nagyra értékelik egymás munkáját, segítik, inspirálják a másikat. Amikor a Kos túlzottan lelkesedne, a Szűz finoman visszahúzza őt a talajra. Együtt és közösen valójában bármire képesek lehetnek. A céljaik hasonlóak, egy irányban haladnak. Nem mellesleg a hálószobában is remekül kiegészítik egymást. Nem is kérdés, őket a sorsuk is egymásnak teremtette.

A Skorpió és a Bak kapcsolata kikezdhetetlen

skorpió horoszkóp szerelembak horoszkóp szerelemA Skorpió és a Bak párkapcsolata elsőre talán meghökkentőnek tűnhet. Mégis ez az egyik legstabilabb és legtartósabb szerelem a csillagjegyek között. Az is igaz rájuk, hogy legalább annyira különbözőek, mint amennyire kiegészítik egymást. Miután a Skorpió kiélte, kiszórakozta magát, és mély érzéseken alapuló, tartós párkapcsolatra vágyik, a Bak személyében a tökéletes társra találhat. Vakon, kétségek nélkül megbízhat a Bak hűségében és kitartásában, ezért a számára szükséges távolságot is megadja neki. A Bak nyugodtságával, kimértségével, higgadtságával ugyanakkor kifejezetten pozitív hatást gyakorol az érzelmileg változékony Skorpióra. Utóbbi azért tesz és dolgozik, hogy a Skorpió kedvében járjon, ő pedig mindezt szenvedéllyel, izgalmakkal hálálja meg neki. Ez a két csillagjegy bármilyen különböző is, mégis vitathatatlanul egymásnak születtek.

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top