Horoszkóp

Angyalod ezt az 5 fontos üzenetet küldi

Őrangyalod boldognak, elégedettnek, sikeresnek szeretne látni téged. A jelenlétét a legtöbbször talán nem is érzékeled, mégis ott áll mögötted, és mindenkor segít, ha kéred. 5 nagyon fontos üzenetet tartogat a számodra. Rajtad múlik, hogy a tanácsokat megfogadod-e.

Angyalod figyel rád, mindenkor óv és védelmez, segít, irányít, sugallatokat, üzeneteket küld. Az is igaz, nem könnyű az angyalok nyelvét megérteni, mert szimbólumokkal, jelekkel vagy számokkal üzennek. Néha előfordul, hogy médiumokon, angyallátók közreműködésével tudatják a szándékaikat. Ezúttal is így tettek, ezért értheted meg pontosan a szavakkal megfogalmazott angyali üzenetet.

1. angyali üzenet: bízz magadban

Az angyalok szerint, ha mindenki megtanulna kérdések, kételyek nélkül bízni az ösztöneiben, a világ sokkal békésebb hely lehetne. Kevesebb drámát, kevesebb stresszt élnél meg te is. Angyalod a megérzéseken keresztül érintkezik veled. Amikor figyelmen kívül hagyod az intuíciót, az égiek üzenetét utasítod el. A megérzés útba igazító és nem megmagyarázó rendszer. Energia, mely sosem téveszt meg. Tanulj meg tehát bízni az ösztöneidben anélkül, hogy mindig keresnéd a magyarázatokat, a visszaigazolást. Amikor kételkedés nélkül bízol az érzéseidben, és kéred a jeleket, őrangyalod mindenkor megerősíti azokat.

2. angyali üzenet: szeresd önmagad

Az életed alapvető érzése, hogy önmagadat elfogadd és szeresd. Amikor valóban így teszel és megbocsátasz magadnak a hibákért, ugyanezt a pozitív energiát, érzést osztod meg másokkal. Amit adsz, ugyanazt kapod vissza. Minél inkább szereted magad, annál inkább leszel képes másokat is feltételek nélkül szeretni, elfogadni, és annál többet kapsz vissza ebből a szeretetből. A boldog párkapcsolat is pontosan ezen az érzésen alapszik. Az önmagad iránti iszony, gyűlölet szintén így működik. Hogyan szeressenek mások, ha magadat sem fogadod el? Szeresd előbb önmagad és a világ is szeretni fog téged.

őrangyal angyal üzenet

Őrangyalod boldognak, békésnek, elégedettnek szeretne látni téged

3. angyali üzenet: azt tedd, ami örömet okoz

Az öröm érzése is épp oly magasan vibráló energia, mint a szeretet. Amikor örömteli dolgokat végzel, másoknak is átadod ezt a pozitív energiát. Ellenben ha stresszes, boldogtalan, örömtelen az életed, nagyon erős negatív energiákat bocsátasz ki magadból. Nem véletlen, hogy ilyenkor mások sem érzik jól magukat a társaságodban. Angyalod éppen ezért azt kéri tőled, tégy minél több olyan dolgot, ami örömmel tölt el, amit szívből csinálsz, amit nagyon szeretsz. Engedd meg magadnak az öröm érzését, és a környezeted örömmel tölti veled az idejét.

4. angyali üzenet: ne hasonlítgass

Amikor az életedet másokéhoz hasonlítod, ismételten nagyon negatív energiákat sugárzol magadból. Nem az a fontos, a másik hogyan él, mit tesz vagy gondol, csak az számít, te hogyan érzel. Önmagadra figyelj, hiszen a saját boldogságod csak rajtad múlik, nem függ a többiektől. Inspirációkat természetesen átvehetsz másoktól, mégis a saját lehetőségeidben higgy. Engedd el az ítélkezést, a féltékenységet, az irigységet, és inkább örülj mások sikerének. Meglátod, sokkal boldogabb és elégedettebb leszel te is.

5. angyali üzenet: törekedj a lelki békére

A világban a béke az egyénen múlik. Ha mindenki békében élne önmagával, az egész világot a béke érzése járhatná át. Találd meg magadban a békét, hiszen ugyanezt sugárzod kifelé is. Meditálj, jógázz, amikor csak teheted, étkezz minél egészségesebben, tisztítsd, és töltsd fel energiával a csakrákat. A belőled áradó békét mások is érzékelik, aztán ők is meg akarják találni magukban.

Namaste.

(via Steven Aitchison)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top