Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek esélyük sincs a boldogságra

Ezeknek a csillagjegyeknek esélyük sincs rá, hogy hosszú távon boldog párkapcsolatban élhessenek egymással. Annyira különbözőek vagy éppenséggel annyira hasonlítanak egymásra, hogy a kezdeti fellángolás ellenére is nagyon gyorsan kiütköznek az ellentétek. Hogy melyek azok a csillagjegyek, akik együtt sosem lehetnek boldogok? A horoszkópból megtudhatod. Vajon a párod és te köztük vagytok?

A Skorpió és egy másik Skorpió párkapcsolata reménytelen

skorpió horoszkópskorpió horoszkópA Skorpió az a csillagjegy, aki a másik felét keresi, nem pedig a hasonmását. Pedig okkal gondolhatnád, ők biztosan jól kijönnek egymással, hiszen mindketten szenvedélyesek, izgalmasak és elképesztően szexi csillagjegyek. Mindez igaz, de épp ennyire rejtélyesek és titokzatosak is. Márpedig a Skorpió arra vágyik, hogy a párja megnyíljon előtte. Barátokként jól kijönnek egymással, de egy Skorpió sosem házasodna össze a legjobb barátjával. A kezdeti vonzalmat és fellángolást követően inkább egymás negatív tulajdonságát erősítik fel. Féltékenység, birtoklási vágy és perzselő érzelmek jellemzik őket. Ebben a kapcsolatban mindketten inkább megégnek, mintsem jól éreznék magukat. Nem is tart sokáig a kapcsolat.

A Vízöntő és a Halak kapcsolata sosem lehet boldog

vízöntő horoszkóphalak horoszkópA Vízöntő és a Halak párkapcsolata biztosan nem fullad az unalomba. Valójában el sem jutnak ideáig. Sosem lehetnek együtt boldogok, mert folyamatos harc dúl kettőjük között, amint az első fellángolás egy picit csitulni kezd. Az egyensúlyt képtelenek megtalálni, mert annyira másra vágynak a kapcsolatban. A Halak mély érzelmekre, szeretetre, figyelemre, a Vízöntő levegőre, szabadságra. A Halak romantikát szeretne, a Vízöntő menekül a romantikától. A Halak úgy érzi, nem bízhat meg párjában, a Vízöntő ugyannakkor mindig pici távolságot tart. A Vízöntő verhetetlen a vitákban, a Halak megsértődik, mert párja nem érti meg. A kapcsolatot a folyamatos kételekedés teszi tönkre. Ezeknek a csillagjegyeknek ezért sem lehet jövője.

Az Oroszlán egy másik Oroszlánnal képtelen a boldogságra

oroszlán horoszkóporoszlán horoszkópElvileg a király a királynő mellett remekül megérthetné egymást. A gond ott kezdődik a két Oroszlán randevúján, hogy mindketten csillogni szeretnének, mindketten vágynak a kitüntető figyelemre. Miért nem adják meg akkor egymásnak? Mert azzal úgy éreznék, a másik kerül a reflektorfénybe. A párkapcsolat harmóniáját az Oroszlán egy másik Oroszlán mellett sosem találja meg, pedig óriási szerelem lehetne az övék. Pontosan tudják, mire vágyik a másik, hogyan szeret, hogyan érez. A folyamatos rivalizálás mégis tönkreteszi a szerelmüket. Pontosan csak tönkretenné, hiszen nekik már az első randi sem jön össze. Valójában esélyt sem adnak egymásnak a mélyebb ismerkedésre.

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top