Horoszkóp

Ennyit kellene aludniuk a csillagjegyeknek

Vajon mennyi alvásra van szükséged? Mennyi idő alatt pihened ki magad igazán? A horoszkópod elárulja. Szóval, ezentúl ne légy dühös a párodra és a gyerekre sem, ha már korán reggel kiugrasztanak az ágyból, amikor te még aludnál. És persze ellenkező esetben sem, ha hétalvóknak, lustáknak tartod őket. Ennyi alvásra van ugyanis szükségük a csillagjegyeknek.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos horoszkópKos jegyűként bámulatos energiával rendelkezel. Fáradhatatlan, lelkes, mindenkor tettre kész vagy. Aztán este szó szerint bezuhansz az ágyba, és úgy alszol, akár egy baba, hogy aztán reggel kipattanj és ismét ezerrel pörögj. A feltöltődéshez neked is szükséged van a pihenésre, engedd meg magadnak ezért a napi legalább 6-7 órás alvást. Hidd el, megéri.

A Bika (április 19. – május 20.)

bika horoszkópBika jegyűként a legkényelmesebb csillagjegyek közé tartozol. Legalább napi 7 órányi alvásra van szükséged. Számodra mindenképpen lényeges, hogy legkésőbb este 11-kor már ágyba bújj. Reggelente szívesen nyújtózkodsz, és ejtőzöl még egy keveset, mielőtt kikászálódnál az ágyból. Ha nem muszáj, nem sieted el a reggeli ébredést. Sőt, talán semmit sem gyűlölsz jobban, mint a kapkodást.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkópIkrek jegyűként fürge és tettre kész típus vagy. Viszont az egyik rossz szokásod épp az, hogy esténként nagyon sokáig maradsz fent. Néha azért, mert egyszerűen nem tudsz elaludni, máskor meg azért, mert a könyv, amit olvasol, annyira izgalmas, hogy képtelen vagy letenni. Ilyenkor persze reggel képtelen vagy fölkelni időben. Máskor meg épp az ellenkezője igaz rád, már hajnalok hajnalán, elsőként pattansz ki az ágyból. 

A Rák (június 21. – július 22.)

rák horoszkópRák jegyűként lelkileg nagyon érzékeny vagy. Az alvás, a pihenés azért fontos számodra, hogy a lelkedet feltölthesd. Napi 8 órányi alvás pedig elengedhetetlen mindehhez. Sőt, hétvégente még többet, akár 9-10 órát is aludhatsz. Mindenesetre neked legkésőbb este 11-kor már mindenképpen takarodót fújnak, hogy másnap ne azt érezd, mozdulni sem tudsz a fáradtságtól.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán horoszkópOroszlán jegyűként, akárcsak az állatok királya, az oroszlán, nagyon szívesen henyélsz. Az igazsághoz hozzátartozik, pontosan tudod, a szépséghez, a tökéletes megjelenésedhez hozzátartozik a pihentető alvás is. Meg is engeded magadnak, de jobban is teszed, mert igencsak nyűgös és hisztis tudsz lenni, amikor nem pihentél eleget. Mindenkinek jobb, ha nem ébreszti fel az alvó oroszlánt.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz horoszkópSzűz jegyűként talán mindenki másnál több alvásra van szükséged. Szívesen kelsz fel már korán reggel, ezért az sem véletlen, hogy már este 8-kor fölveszed a pizsamát. Tény és való, nagyon korai időpontnak tűnik ez a lefekvéshez, viszont te mindent és mindenkor pontosan kiszámolsz, így azt is tudod, mennyi alvásra van szükséged a tökéletességhez.

alvás horoszkóp csillagjegyek

Ennyi alvásra van szükségük a csillagjegyeknek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg horoszkópMérleg jegyűként mindenkor a lelki egyensúlyra törekszel. Tisztában vagy azzal is, a lelki és testi harmóniához a pihentség is hozzájárul. Törekszel rá, hogy este 11-kor már ágyba kerülj, és legalább nyolc órát aludj. Szellemi típus vagy, a gondolkodás igencsak kimerít a nap végére. A frissességhez, a feltöltődéshez pedig nélkülözhetetlen számodra is a megfelelő mennyiségű pihenés. Jól teszed, ha megadod magadnak.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkópSkorpió jegyűként az alvás számodra szinte újjászületéssel ér fel. Nem véletlen ezért nálad az sem, amikor úgy döntesz, inkább egyedül, a párod nélkül alszol. Természetesen nem bántásból vagy nem azért teszed, mert nem szereted őt, hanem azért, mert a jólétedhez hozzátartozik a mély és pihentető alvás. Alapból is van néhány titokzatos szokásod, ez csupán egy közülük.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkópNyilas jegyűként igazi éjjeli bagoly vagy. Szívesen dolgozol még este is, nem tehetsz róla, ilyenkor kapsz ihletet. Ráadásul még olyan energikus is vagy, hogy képtelen lennél korán lefeküdni. Az is lehet, inkább futsz egyet, mint hogy az ágyban forgolódj. Az is igaz, nem vagy igazán jó alvó. Sokáig olvasol vagy a közösségi oldalakat böngészed, hajnali 2 óra előtt ritkán oltasz lámpát. Aztán persze reggel meg jól elaszol.

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkópBak jegyűként a munka megszállottja vagy. Sokat dolgozol, és sokszor késő este fejezed be a feladatokat. Az alvást valójában fölösleges időtöltésnek gondolod, annak ellenére, hogy tudod, kipihenten sokkal hatékonyabban is végzed a munkádat. Éjfél előtt sosem kerülsz ágyba, de reggel 7-kor már biztosan talpon vagy. Az a hét óra neked bőven elég a feltöltődéshez.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő horoszkópVízöntő jegyűként könnyen és gyorsan alszol el, viszont hajnalban gyakran felébresztenek a gondolataid. A legjobb ötleteket szó szerint megálmodod, aztán arra ébredsz, azon agyalsz, nehogy elfelejtsd a szikrát, ami a fejedből kipattant. Ahelyett, hogy gyorsan leírnád egy magad mellé készített papírra az álmokat, inkább az ágyban forgolódsz, reggel meg holtfáradtan, kimerülten ébredsz.

A Halak (február 19. – március 20.)

halak horoszkópHalak jegyűként rólad nem állítóható, hogy kedvenc időszakod a reggelek lennének. Sőt, mondhatni, gyűlölöd, amikor csörög a vekker. Imádsz aludni, az ágy pedig az egyik kedvenc helyed. A fölkelés nagyon nehezedre esik, az óracsörgést követően még picit szundítasz. Ami aztán nem is olyan pici lesz, mert mindig elalszol, és mindig kapkodva indulnak a napjaid.

(via daily buzz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top