Horoszkóp

Mit látsz a képen? Érdekes titkot árul el rólad

Hogyan tekintesz a világra? Ne lepődj meg, ha egészen másként, mint a hozzád közelállók. Nem véletlen, hogy eltérhet a világlátásotok, hiszen a személyiségetek is egészen másféle lehet. Hogy mi az, amit leginkább észlelsz a környezetedből, gyorsan kiderül ebből az izgalmas személyiségtesztből. Mit látsz először a képen? Válaszod érdekes titkot árul el rólad.

A világból jóval többet érzékelsz, mint amennyit tudatosítasz magadban, a többi észlelés a tudattalanodba kerül. Vajon mit rejt a tudattalanod? Ebből a személyiségtesztből pontosan ezt hozhatod a felszínre. Vajon mit árul el rólad az a részlet, amit a leggyorsabban észlelsz a képen?

A rajzon több dolgot is láthatsz akár egyszerre is, mégis ami igazán rólad szól, az az első pillantásra tudatosított részlet. Mit vettél észre tehát először a rajzon? És mit árul el mindez rólad? Döntésedet követően olvasd el a személyiségleírást. Annyit máris elárulhatunk, izgalmas lesz.

kép személyiségteszt

Ha a fej körvonala rajzolódott ki először előtted

Ahogyan a rajzon a fej alakja mint egy puzzle jelenik meg, pontosan úgy építed fel apró darabkákból a személyiségedet. Nem elfogadod, inkább próbálod kitalálni magad. Azt mutatod meg a világnak, amit láttatni szeretnél magadból. A külső megjelenésed, az öltözködésedtől kezdve a barátokig teljes képet fest rólad, míg a belső tulajdonságaidat az eredményeid, az ismereteid, az értékeid összeségéből építed fel. Tökéletesnek szeretnél látszani, miközben a rólad festett kép illúzió csupán. Azzal valójában nincs semmi probléma, hogy a világot a saját szempontjaid szerint akarod látni, csak ne másoktól várd ehhez a megerősítést.

Ha a fát vagy az emberi agyat érzékelted először a képen

A fákhoz hasonlóan folyamatosan növekedni szeretnél. A tudásodat gyarapítanád, hiszen nagyon kíváncsian tekintesz a világra. Minél többet szeretnél a világból megismerni és megérteni, valóssággal szomjazol a tudásra. A misztikus és rejtélyes témáktól kezdve a természetfölötti jelenségeken át az összeesküvés-elméletekig minden érdekel. Kétségtelen, ha sok száz évvel korábban születtél volna, filozófikusként élted volna az életedet. Minden újabb ismeretdarabka még inkább arra sarkall, hogy még többet tanulj. Szeretnéd a világegyetemet teljes valójában megismerni. A lelkesedéseddel természetesen semmi probléma sincs, viszont vedd észre, nem te vagy a válasz a kérdésekre, hanem egy valaki a sok közül, aki kérdéseket tesz fel, aki keresi a választ a benne lévő kérdésekre.

Ha a madarakat és a természetet láttad meg először a képen

Akárcsak a madarak a képen, önálló vagy, és nem szívesen veszel részt a társasági játszmákban. Nem akarod magad megteremteni, de még csak kitalálni sem, csupán szabad akarsz lenni a világban. Mindig szűkösnek érzed a helyet, ahol épp tartózkodsz. Nagyon szeretsz utazni, világot látni, képtelen vagy egyhelyben maradni hosszabb ideig. Az érzés, hogy az élet múló pillanatok szövedéke, szorongással tölthet el, mert még oly sok mindent szeretnél kipróbálni és megtapasztalni. Az életet nem veszed túlzottan komolyan, szívesen bulizol, laza és könnyed típus vagy. Folyton keresed az újabb és újabb inspirációt, tapasztalatot, amivel önmagában természetesen nincs semmilyen probléma. A kapcsolataid szenvedik meg a folyamatos mehetnékedet, barátaid, a családod és a szerelmed kevésnek érzik az irántuk mutatott törődésedet.

(via life coach code)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top