Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legboldogabbak együtt

Ezek a csillagjegyek a legboldogabbak együtt. Számukra ígér és jósolja a horoszkóp a legtöbb boldog pillanatot, a legtartósabb boldogságot. Ők azok, akik a leginkább összeillenek egymással. Vajon te és párod is köztük vagytok?

A Rák és a Skorpió párkapcsolata örökké tart

A legtöbb asztrológus úgy tartja, a Rák és a Skorpió a zodiákus legboldogabb párja. Róluk mintázhatnák a tökéletes párkapcsolatot. Nem véletlen az összhang közöttük, hiszen mindketten vizes csillagjegyek, érzelmesek, érzékenyek és titokzatosak. Tökéletesen megértik, és kiegészítik egymást annak ellenére, hogy azért akadnak különbségek, eltérések is a személyiségükben. Ami az egyikük gyengesége, az a másiknak épp erőssége. Az is biztos, hogy mindketten nagyon vágynak a párkapcsolatra, amikor igazán szerelmesek, mindent megtesznek a párjukért, hűségesek, gyengédek, kitartóak, gondoskodók. A Skorpió szenvedélyt és céltudatosságot visz a kapcsolatba, a Rák érzékiséget, lágyságot és gondoskodást. Ezek a csillagjegyek valóban egymásnak születtek, bámulatosan erősítik, és támogatják a céljaikban a párjukat.

A Halak és egy másik Halak párkapcsolata

Amikor két Halak talál egymásra, a találkozásból tökéletes összhang és harmónia szövődik. Már-már szinte félelmetesen erős a kapcsolat, az összetartás és az egység közöttük. Ők valóban egymás lelki társai, kimondott szavak nélkül is pontosan tudják, szerelmük mit érez, és mit gondol, éppen mire van szüksége. Kettőjük párkapcsolatában mindent megadnak és megkapnak egymástól, amit a többi csillagjegy nem lenne képes nyújtani nekik. Egészen biztosan a tökéletes párra lelnek a másikban. Felmerül ugyanakkor a kérdés, valóban mindketten felkészültek egy ilyen típusú elsöprő szerelemre? Mindketten álmodoznak, és igencsak gyakran a felhők között lebegnek, de vajon hogyan érvényesülnek együtt a fizikai világban? Mi vagy ki rántja vissza őket a földre?

csillagjegyek párkapcsolat szerelem horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél boldogabbak egymással

A Kos és az Ikrek szerelme a szabadságról is szól

A Kos és az Ikrek szerelme kétségtelenül az egyik legsziporkázóbb és legizgalmasabb párkapcsolat. Mindketten okosak, frissek, energikusak, nyitottak és társaságkedvelők. Minden szabadidejüket együtt töltik, bámulatosan erősen inspirálják egymást. Mindketten gyűlölik az unalmat, az egyhangúságot, az otthon ücsörgést, kalandra, kihívásra, szórakozásra vágynak. Nem véletlen, hogy hihetetlenül szórakoztató párost alkotnak. A legtöbben furcsán és talán kicsit irigykedve tekintenek rájuk, hiszen sokan csupán az élménybeszámolóktól kimerülnek, nemhogy végigcsinálnák mindazt, amit a Kos és az Ikrek ketten együtt véghez visznek. Támogatják, segítik egymást érzelmileg és anyagilag, a szövetségük kikezdhetetlen, mint egy várfal, olyan erős. Nem meglepő, hogy boldog párost alkotnak.

A Bak és egy másik Bak párkapcsolata

A csillagjegyek többsége a saját csillagjegy-párjával képtelen kijönni, de nem így a Bak. Közöttük különösen erős az összhang, nagyon jól összeillenek. Saját személyiségükből adódóan pontosan tudják, milyen igényeket támaszt a párjuk. Mindketten tisztelik a hagyományokat, nagyon keményen és szívósan dolgoznak, a család a legfőbb értékük, és éppen ezeket az értékeket tisztelik a leginkább a másikban, ezek tartják őket össze. A szerelmük és a hűségük megkérdőjelezhetetlen. Nem piszkálódnak egymással olyasmin, hogy miért a munka a legfontosabb, vagy miért nem tud lazítani végre a párjuk, hiszen mindketten pontosan ezt teszik. Beosztással élnek, gondolnak a jövőre, igazi csapatszellem járja át a kapcsolatukat. Támogatják, erősítik egymást, közös célokat tűznek ki, és közösen is érik el azokat.

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top