Horoszkóp

4 tipp, hogy bevonzd a pénzt az életedbe

Jól jönne némi pénz? Az ünnepek előtt kinek nem? Könnyen lehet, rosszul teremtesz, azért érzékeled folyamatosan a pénz hiányát. Ezekkel a szuper egyszerű pénzteremtő tippekkel rájöhetsz, vajon mi az, amit érdemes másként szervezned a siker érdekében. Aztán majd ne lepődj meg, amikor váratlanul pénz áll a házhoz. Felkészültél? Íme a részletek.

A vonzás törvénye szerint gondolataiddal teremted meg a világodat. Így, amikor boldogságot képzelsz el magadnak, boldog lesz az életed is. Ugyanennek az ellenkezője is igaz lehet, amikor a negatívumokra koncentrálsz, számos nehézség jelenik meg az életedben.

Amikor a pénz hiányzik az életedből, könnyen lehet, nem is veszed észre, hogy folyamatosan mantrázod magadnak, „nincs elég pénzem”. Gondolj picit bele, vajon milyen gyakran fut végig a gondolat a fejedben, hogy „ezt nem engedhetem meg magamnak”, „erre nekem nincs pénzem” vagy éppenséggel „utálom a pénzt”. A vonzás törvénye értelmében könnyen előfordulhat, éppen az ilyen gondolatok miatt találsz folyton olyan munkát, ahol nem az érdemeid szerint fizetnek meg. Alakítsd át a gondolataidat, és az életed is átalakul, vagyis vonzd be az életedbe azt, amire igazán vágysz. Például a pénzt.

vonzás törvénye pénz teremtő tippek

Bevonzhatod életedbe a pénzt

Így vonzd az életedbe a pénzt

  1. Mostantól a bőségre koncentrálj, ne a pénz hiányára. Fogalmazz például úgy, „mindig van elegendő pénzem”. Próbálj meg lehetőség szerint minél kevésbé aggódni a pénz miatt. Gondolj arra, hamarosan megoldódik a helyzeted. Érezd, hogy szereted a pénzt, és hogy az egy igazán nagyszerű dolog. Nem hiba és nem is bűn ez, sőt épp az ellenkezője. Akit kedvelsz, azzal szívesen töltöd az időt, akit nem, azt az embert messze elkerülöd. A pénz iránti érzésed pontosan ugyanezt a vonzás-taszítás energiát váltja ki.
  2. Légy boldog már most, akkor is, ha még nincs pénzed. Számtalan dolgot elérhetsz ingyenesen is. Ha figyelmesen körbenézel a világban, használod a kreativitásodat, rájöhetsz, mennyire gazdag vagy, és mennyi gazdagság vesz körül, amiből te is meríthetsz. Érezd magad gazdagnak, a pénzteremtés egyik legfontosabb lépése ez.
  3. Légy őszintén hálás mindazért, amit máris megkaptál, amid megvan. Küzdesz egy célért, aztán amikor eléred, csak pillanatnyi örömet okoz, máris vágyakozol a következő cél iránt. Pedig ez a vágy tudattalanul újra azt üzeni, hogy hiányzik valami az életedből, amivel pedig újra és újra a hiányt teremted magadnak. Nézz körül az életedben, az otthonodban, meglepődsz, mi mindenért érezhetsz hálát és elégedettséget. A pénzteremtés útjának újabb lépése az elégedettség érzése.
  4. Adj önzetlenül, és a tőled telhető legjobbat, legtöbbet másoknak. A vonzás törvénye azt mondja, amit másoknak adsz, azt kapod vissza te is, ráadásul többszörösen. Adj minél több szeretetet, segíts szívből és önzetlenül, mosolyogj minél többet, és meglátod, hamarosan onnan érkezik a segítség, ahonnan nem is számítanál rá.

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy óriási lelkesedéssel és még nagyobb elvárásokkal fognak neki a pénzteremtéshez. Aztán eltelik egy nap, kettő, sőt egy hónap is anélkül, hogy kézzel foghatóan realizálnák a változást. Ekkor feladják, és visszatérnek a korábbi szokásaikhoz. Nem hiszik el, hogy nekik sikerülhet. Te kerüld el ezt a hibát, haladj továbbra is kitartóan és elszántan a céljaid felé, a siker nem marad el.

(via law of attraction)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top