Horoszkóp

November 21–23.: ez vár ránk a sötét napokon

Ijedtségre semmi ok. Ám az óvatosság nem árt. November 21. és 23. között három napon keresztül a 10-ből 4 bolygó „száműzetésben” lesz: Hold=reflektív én, Merkúr=kommunikáció, Vénusz=érzelmek, Mars=akarat. Ezeket a tudatfunkciókat jelölő bolygók most mind olyan jegyben járnak, ahol nem képesek a legjobb formájukat „hozni”. Konkrétan: Hold a Bakban – megkeményedik az érzékenység; Merkúr a Nyilasban a kommunikációt fölényessé és meggondolatlanná teszi; Vénusz a Skorpióban az érzelmeket érzékiséggel „fertőzi meg”; Mars a Mérlegben az akaratot gyengíti, gyengítheti. Ezek tükrében minden jegynek ügyelnie kell az előbb említettekre. Lehetőleg senki ne erőltessen semmit. De hogy pontosan milyen területen, azt sorra vesszük.

KOS

A 4 bolygó közül téged 2 érint érzékenyen: Mars (a te bolygód) és Vénusz (a szerelem jelölője). Előző már október 22 óta jár a Mérlegben. Azóta szokatlanul „döntésképtelen” vagy. Sokkal többet mérlegelsz, egyre határozatlanabb vagy. Olyasmiket fedezel fel magadban, amiket korábban a többiekben kritizáltál. Ez érzékeny tanítás a számodra. Ezzel párhuzamosan Vénusz felkorbácsolja az érzékiségedet, és olyan helyzetet „teremt”, amiben elveszítheted a józan eszedet. Szóval vigyázz az erkölcseidre!

BIKA

Míg a Bakban járó Hold kedvezően hat rád, Vénusz, a te bolygód kifordul magából, és érthetetlen szenvedélyt, sőt indulatot gerjeszt benned. Nem ismersz magadra (már november 7. óta). Akár van párkapcsolatod, akár nincs, most felfokozódik az érzelmi életed. Közben Merkúr tolvajként „lopja” a pénzedet. Vagyis nagyon oda kell figyelned a kiadásaidra. Ehhez jön még Mars, ami az egészségedre van hatással: lehet kisebb láz vagy gyulladás. Egyszóval vigyáznod kell magadra. Más úgyse teheti helyetted…

IKREK

Bolygód, a Merkúr a Nyilasban fellengzős stílusú, mégis vonzó emberrel való találkozást mutat. Lehetőleg ne mutasd ki a nemtetszésedet! Inkább figyelj, mert fontos információt hoz neked! A másik, rád nagy hatást gyakorló bolygó most a Mars, amely bár a Mérlegben nincs túl jó „kondícióban”, mégis lelkesítően hat rád. Úgy érzed, tele vagy energiával és ötletekkel. Miközben a szexuális étvágyad is felfokozódik. Ez mind szuper, ha nem esel át a ló túloldalára. Találd meg és tartsd meg a mértéket!

RÁK

Ez a 3 nap valóban sötét lesz szerinted. Bolygód, a Hold a Bakban komorrá, pesszimistává és aggodalmassá tehet téged. Elsősorban párkapcsolati szempontból. Ha van párod, akkor őt most rossz fényben látod. Lehet, hogy bizalmatlanul állsz hozzá és az egész kapcsolathoz. Ha nincs még párod, most nem nagyon fogsz bízni abban, hogy valaha megtalálod. Ugye, tudod, hogy egyik hozzáállás sem jogos? Meríts erőt Vénuszból, amely a szeretet és kedvesség bolygója! Ez a kettő biztosan átlendít a „sötét” napokon.

OROSZLÁN

Úgy tűnik, hogy mindenkivel foglalkozol, csak önmagaddal nem. A bolygók szerint a testvéred, a szomszédod, a szüleid, a gyerekeid, a munkatársaid mind-mind előnyt élveznek. Valószínűleg nem így tervezted, de egyszerűen rákényszerítenek az aktuális ügyek. Mindig adódik valami, amit csak te tudsz megoldani. Egyetlen reményt a Nyilasban járó Merkúr szimbolizál, amely a kreativitásodat élénkíti fel. Ez jelentheti azt is, hogy most elengedheted a fantáziádat. És azt is, hogy a sport megint a megoldás…

SZŰZ

Három napon keresztül a Hold stabilitást és tervezhetőséget hoz neked (akkor is, ha a Bakban „leszedálja” az optimizmusodat). Szükséged lesz a prioritás felállítására, mert annyi helyre kell figyelned, ami szétzilálná az idegeidet. A leghatalmasabb kihívás jelenleg a családod és/vagy ingatlanügyek. Bármelyik foglalkoztat, elengedhetetlen, hogy tervet készíts, amelyet korrigálnod kell időről időre. Be kell látnod, hogy a rugalmasság egyenértékű a profizmussal. Ennek felismerése óriási energialöket…

MÉRLEG

A 4-ből 2 bolygó érint érzékenyen: Mars és Vénusz. Előbbi ingerlékennyé, türelmetlenné és sürgetővé tehet. Úgy érzed, hogy mindenki le van lassulva, míg te pörögnél, csak ők visszahúznak. Ennek legegyszerűbb kezelése, ha nem vársz a többiekre, hanem haladsz a saját tempódban. Vénusz, a te uralkodó bolygód a Skorpióban bátorrá, sőt merésszé tesz téged. Meglepődhetsz önmagadon, hogy milyen más a fellépésed. Ez 2 területen látszik: 1. pénzbevétel; 2. erotika. Mindenhol jól jön a határozottság.

SKORPIÓ

A „száműzetésben” lévő bolygók olyan tulajdonságokat, olyan értékrendet hoznak a felszínre, amiről nem is tudtad, hogy benned vannak. Pl. Vénusz a szépérzékedet és luxusigényedet „támasztja fel”. Ne fogd vissza magad! Élvezd a fizikai lét adta gyönyöröket! Aztán ott van a Mars, amely szokatlanul engedékennyé és elnézővé tesz téged. Ez a lágyság jól áll neked. Merkúr lelkesítően hat a beszédstílusodra. Hold pedig a társasági életedbe megfontoltságot és józanságot visz, ami hihetetlenül hasznos.                                                                              

NYILAS

Amúgy is szoktál olyan kritikát kapni, hogy magas lóról beszélsz. Ez most ismét megtörténhet. Merkúr a Nyilasban beszédessé és közlékennyé tesz. Ám hajlamosít arra, hogy a saját hangodtól fellelkesedve fölényessé és kioktatóvá válj. Ebből garantáltan vita lesz. Szóval el kéne kerülnöd. Eközben Vénusz olyan kalandra csábít, ami nem legális. Eszméletlenül erős erotikus kisugárzást fogsz érzékelni, aminek nem lesz könnyű ellenállni. Mégis próbáld meg! Tudd, hogy most nagy a tét! Sokat kockáztatsz…

BAK

Igyekszel mindig fegyelmezett lenni, és pókerarcot vágni. Azt vallod, hogy nem tartozik másokra, hogy mit érzel, mit gondolsz. Ez dőlhet meg most. A Hold a Bakban szokatlanul érzékennyé tehet. Nem kell attól tartanod, hogy gyengévé vagy szentimentálissá válsz. Csupán az történhet, hogy összetalálkozol a saját érzéseiddel. A másik 3 bolygó: Mars diplomatikus stílust szorgalmaz a munkádban, Vénusz szövetségesek jelentőségére világít rá, Merkúr titokzatos, misztikus témák iránt tesz fogékonnyá.

VÍZÖNTŐ

Te jársz a legjobban: a 3 „sötét” nap és 4 „száműzetésben” lévő bolygó akár a kezedre is játszhat, ha ügyes és éber vagy 4 területen: 1. Az ambíció elengedhetetlen, ha vinni akarod valamire (Mars). 2. Diplomatikus, kedves stílussal megnyerővé válsz a főnököd szemében (Vénusz). 3. Csak arról beszélj, amiben hiszel, amiért lelkesedni tudsz, és ami pozitív! A többit annulláld! (Merkúr). 4. Vannak titkok, amiket meg kell őrizned. A diszkréció elengedhetetlen most. Ezt tudat alatt érezni fogod (Hold).

HALAK

Pont azok a dolgok, amik bosszanthatnak, motiválhatnak is. Vagyis sok múlik a hozzáállásodon. Az biztos, hogy ügyelned kell pár dologra: 1. A kiadások karácsony előtt megugorhatnak, ami nem baj. Ám kezedben kell tartani a „gyeplőt”. Ezt a Mars mutatja. 2. Megláthatod az elmúlásban a szépet. Ez nagy ajándék a Vénusztól. 3. Felesleges kioktatnod a főnöködet. Jobban jársz, ha nem szállsz szembe vele – tanácsolja a Merkúr. 4. Nem kéne minden barátodat megsajnálnod. Ez a Bakban járó Hold javaslata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top