Horoszkóp

Melyik női kéz a képen? Döntésed elárul rólad valamit

Szerinted a képen látható négy közül melyik egy nő keze? A döntés csöppet sem egyszerű, mert valójában bármelyik az lehet, mégis csupán egyet választhatsz. Hogyan döntesz? És a döntésed vajon mit árul el rólad? Izgalmas személyiségtesztre invitálunk.

A személyiségtesztek akkor fedik fel a valós képet rólad, ha nem töprengsz hosszasan a kérdésre adandó válaszon, hanem az első megérzésedre, az első ihletre vagy ötletre hagyatkozol. Ez a feladat látszólag egyszerű, mégsem könnyű a döntés, miután megnézted a képeket. Azt a betűt válaszd, amelyik szerinted egy női kezet takar. Vajon melyik lehet az? A mozdulat árulkodik, a körmök vagy a bőr simasága?

Néhány mély lélegzet segíthet befelé figyelni és a tudattalanod üzenetére hallgatni. Nos, melyik képet választod? Izgalmas dolgot árul el a személyiségedről. A válaszokhoz a végleges döntésedet követően görgess csak le.

női kéz személyiség teszt

Ha szerinted az A jelű egy női kéz

Inkább zárkózottabb, befelé forduló személyiségtípus lehetsz, ha az első kép mellett döntöttél. Az önbizalom sem teng túl benned, ezért is lehetséges, hogy nem nyílsz meg könnyen mások előtt. Amikor szerelmes vagy, hajlamos lehetsz függő viszonyba kerülni, és a türelem sem tartozik az erősségeid közé. Ugyanakkor nagyon gondoskodó vagy, szívesen segítesz másoknak, a szeretteid igényeit a sajátod elé helyezed.

Ha szerinted a B jelű a női kéz

Tapintatos ember vagy, ha ezt a képet választottad. Kedvesnek, nagyon barátságosnak tartanak mások, hiszen erős benned az empatia és a segítőkészség. Figyelmes és megértő vagy másokkal. Szívesen és figyelmesen meghallgatod a többiek problémáját, kéréseit, amelyekre mindenkor remek tanácsokat is tudsz adni. Képes vagy a dolgokat mindkét oldalukról látni. Amit megígérsz, azt mindenkor meg is tartod.

Ha szerinted a C jelű a női kéz

Realista típus vagy, ha ezt a képet választottad. Két lábbal állsz a földön, tudod, mit akarsz, erős az önérzeted, a saját érdekeidet mindig szem előtt tartod. Ambíciózus, céltudatos vagy, amit kitűzöl magad elé, azt következetesen meg is valósítod. Abban ugyanakkor még érdemes fejlődnöd, hogy képes légy figyelmesen végighallgatni másokat. Gyorsan gondolkozol, ezért a nálad lassabbakkal türelmetlen lehetsz.

Ha szerinted a D jelű kép egy nő kéz

Szabad lélek vagy, ha erre erre a képre esett a választásod. Nem szereted a korlátozásokat, a szabadság érzése rendkívül fontos a számodra. Hajlamos lehetsz a halogatásra, ugyanakkor előfordul, hogy letagadsz dolgokat. A határidők nem különösebben feszélyeztetnek, sosem pánikolsz, akkor sem, amikor pedig már igencsak sürgetnek a tennivalók. A higgadtságodat bármilyen helyzetben meg tudod őrizni.

(via von-von)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top