Horoszkóp

Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Újjászületik a vágy a hétvégén

A megújulás hétvégéje köszönt rád és a szerelmedre. Mindegy, hogy az elmúlt hetekben milyen irányt vett a kapcsolatotok, vasárnap reggelre teljesen újászülethet a viszonyotok. Érdemes most az ösztöneidre hallgatnod, ha párkapcsolati kérdésekről van szó, mert az ösztöneid most sokkal erősebbek és hangosabbak, mint máskor.

KOS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Ne hagyd, hogy megtévesszenek: Ez a te időd. Most van itt az az idő, amikor elmondhatod, hogy mit szeretnél a szerelmedtől, és most van itt az az idő, amikor meghatározhatod, hogy milyen kapcsolatban szeretnél élni. Fontos: hallgasd meg a szerelmedet is, mert régóta mond valamit, amit nem hallasz meg.

Bőség: Ne felejtsd el: az igazán jó pénzügyi tanácsokat azok adják, akik voltak hasonló helyzetben, mint te, de megoldották azokat. Most érdemes lenne attól tanácsot kérni, aki már megoldott egy hasonló időszakot, mint amiben most te vagy.

BIKA

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Sok segítő szándék és támogatás veszi körül a kapcsolatotokat, de ne felejtsd el, hogy a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Könnyen lehet, hogy a jó szándékú tanácsadók valójában butaságot mondanak. A hétvégén csak olyan döntést hozz meg , amelyek az általad tapasztaltakon alapulnak, és nem mások elméletein.

Bőség: Elég lenne hallgatnod az ösztöneidre. Most ösztönösen tudod, hogy mit kell máshogy csinálnod az életedben. Ösztönösen tudod, hogy mit kell megváltoztatnod a pénzkezelésedben. Hallgass az ösztöneidre, mert jó irányba vezetnek.

IKREK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem:  A párod olyan oldalát ismerheted meg a hétvégén, amely eddig szinte teljesen ismeretlen volt a számodra. Most elég mély és elég őszinte a kapcsolatotok ahhoz, hogy megmutassa neked ezt a részét is. Fontos, hogy elfogadással és szeretettel fogadd azokat a titkokat, amelyek most kiderülnek, és szeretettel hallgasd meg a párodat, amikor őszintén beszél veled.

Bőség: Szívesen költöd a pénzedet karácsonyi dekorációra és lakberendezési tárgyakra a hétvégén. Talán most az egész lakásodat átrendeznéd, és az is lehet, hogy egy költözésre készülsz fel. Érdemes most elintézned a lakásoddal kapcsolatos pénzügyeket.

RÁK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ideje lenne megváltoztatnotok a kommunikációtokat a szerelmeddel. Mostanában talán nem úgy beszéltek egymással, mint régebben. Talán már olyasmit is megengedtek magatoknak, amit korábban nem. Fontos, hogy észrevedd: ez annak a jele, hogy a kapcsolatotok változik. Ideje kezedbe venni ezt a változást, és a boldogság felé terelni.

Bőség: Sokkal egyszerűbb a megoldás egy pénzügyi helyzetben, mint ahogyan azt gondolod. Talán azt hiszed, hogy most mindenféle bonyodalmak következnek az anyagi ügyeidben, de valójában észrevétlen és egyszerű megoldásokra számíthatsz.

OROSZLÁN

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A libidód az egekbe szökken és most sokkal fontosabb az intimitás és az érintés a számodra, mint máskor. Szükséged van arra, hogy a szerelmeddel eltöltsetek egy szenvedélyes éjszakát együtt. Ha pedig egyedül vagy, akkor most érdemes nyitnod az ismerkedés felé. Most érdemes romantikus randevúra menned akkor is, ha már régóta nem mertél belevágni az ismerkedésbe.

Bőség: Senki sem veheti el tőled azt, ami a tiéd. Ha valamit elvesznek tőled, az nem is volt a tiéd valójában. Tudom, ez most túl elvont neked, de fontos lenne értened, hogy amit neked szánt az Ég, azt meg is kapod.

SZŰZ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A tettek sokkal érthetőbben beszélnek, mint a szavak a hétvégén. Lehet, hogy úgy érzed, ellentmondás van a szerelmed szavai és a tettei között, de ilyenkor csak a tettekre szabad hallgatnod. Azt is érdemes megfigyelned, hogy vajon a te szavaid és a te cselekedeteid között is van-e ellentmondás. Könnyen lehet, hogy te sem vagy olyan következetes, mint azt hiszed.

Bőség: Kevesebbet kellene figyelned mások véleményére! Amíg azt figyeled, hogy mások szerint mit kell, vagy mit nem kell tenned, addig elszalasztasz egy olyan lehetőséget, amiről mások nem tudnak, és csak te látod meg, ha figyelsz.

MÉRLEG

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: A testi érintések nagyon fontosak a számodra. A szerelmed egy-egy érintéséből azonnal ki tudod olvasni azt, hogy milyen lelki állapotban van, és azt is, hogy mit gondol valójában. Az ölelésekkel, a meghitt érintésekkel sokkal mélyebbé és erősebbé tehetitek a kapcsolatotokat. Ezek akkor is jól működnek, ha mostanában kezdtek eltávolodni egymástól. 

Bőség: Sokkal nagyobb lazaságra vágysz a pénzügyekben, és sokkal lazábban akarsz költeni a pénzedből. Talán még egy kicsit várnod kell, hogy valóban laza lehess, és nyugodtan költhess, de ez az idő egyre közelebb van.

SKORPIÓ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Eleged van az eddigi nehézségekből, és ez így van jól. Talán azt érzed, hogy nem ott tartasz ahol tartanod kellene, de ez nem igaz. Pontosan ott tartasz, ahol lenned kell. A kapcsolatod (vagy annak a hiánya) nem véletlenül alakult így. A hétvégén tedd fel magadnak a kérdést, hogy hogy jutottatok (jutottál) ide, és mit akarsz mostantól máshogy csinálni.

Bőség: Nem vagy benne biztos, hogy mit tegyél egy pénzügyi kérdésben. A legszívesebben erődön felül vállalnál magadra feladatokat, de ezt nem szabad megtenned. Most csak azt a pénzt költsd el, ami valóban a pénztárcádban van.

NYILAS

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Találd meg a hangod, találd meg önmagad!

Szerelem: Olyan rejtélyesen kommunikálsz, hogy a szerelmed alig érti, hogy mit szeretnél. Lehet, hogy nem kellene tovább titokzatoskodnod, és itt az ideje annak, hogy nyíltan kimondd azt, amire vágysz, vagy amit elvársz a szerelmedtől. Az egyenes beszédnek csak haszna van az életedre: ha nyíltan kommunikáltok, akkor megoldhatjátok azt a félreértést, ami köztetek van.

Bőség: Néha eszedbe jut, hogy ki mindenkinek segítettél, és ők miért nem segítenek viszont téged. Vedd észre: akinek te segítesz, az nem fog tudni segíteni; de a segítség más csatornákon megérkezik hozzád.

BAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!

Szerelem: Úgy érzed, hogy a szerelmed titkol valamit előled, és neked mindenáron meg kell tudnod, hogy mi a titka. Ahelyett, hogy faggatózni kezdenél, teremts inkább meghitt légkört, és fordulj oda figyelemmel a szerelmedhez. Ha el is titkol valamit, az csak azért lehet, mert fél a reakcióidtól. Ha megőrzöd a nyugalmadat, és ha elfogadást sugárzol felé, akkor könnyebben beavat a titkaiba téged.

Bőség: Pontosan tudod, hogy mit akar tőled hallani az, aki pénzt vagy tanácsot kér tőled. De most nem azt mondanád szívesen, amit hallani akarnak. Hallgass a szívedre, és mondd azt, amit igaznak érzel (nem pedig azt, amit hallanának)!

VÍZÖNTŐ

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Cikáznak a gondolataid a hétvégén, pedig érdemes lenne lecsitítanod, lecsillapítanod őket. Most a sok gondolkodás helyett több időt és figyelmet kellene szentelned az érzéseknek. Sokkal fontosabb lenne, hogy az érzéseidre figyelj, és hogy azt tedd, amit az érzéseid diktálnak, ahelyett, amit az eszed sugall. A szíved pontosan tudja a megoldást arra a kommunikációs helyzetre, amelyben vagy.

Bőség: Lazábban kellene a pénzhez állnod. Sokkal kevesebbre van szükséged, mint hiszed, és sokkal több van belőle, mint azt gondolnád. A hétvége alkalma arra, hogy újra átgondold a pénzügyi helyzetedet.

HALAK

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáron

Szerelem: Ki kellene lépned a komfortzónádból! Mostanában nagyon elkényelmesedtél, és kezdtél belekényelmesedni az életedbe. Sokkal jobb lenne, ha a hétvégén kockáztatnál, és ha mernél kilépni a megszokott kerékvágásból. Sokkal jobb lenne, ha most kockáztatnál, mert ez a kockázat sokszorosan megtérül majd az életedben és a szerelmi viszonyaidban is.

Bőség: Ne hagyd, hogy elússzon a pénzed: valamit már rég kifizettél, megvettél, de mégsem használod. Itt az ideje annak, hogy birtokba vedd ezt az új eszközt, akkor is, ha nem tudod pontosan, miért is vetted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top