Horoszkóp

Milyen formájú az ujjad? Leleplezi a személyiségedet

Mindenki egyedi és megismételhetetlen – kívül és belül is. Más formájú az arcod, a tested, de még az ujjad sem feltétlenül olyan, mint a szüleidé. Nemcsak a külsőben, a belső tulajdonságaidat szemügyre véve is eltérhetsz tőlük. Megfigyelték ugyanakkor, hogy az ujjak alakja, formája árulkodhat bizonyos személyiségjegyekről. A közel hasonló mutatóujjak, hasonló tulajdonságokat jeleznek. Vajon milyen formájú a mutatóujjad? Hasonlítsd össze a rajzon láthatókkal, majd olvasd el, milyen érdekességet árul el mindez rólad.

Mindenki különbözik valamiben, mindenki önálló egyéniség. Ettől függetlenül természetesen számos hasonló vonást, tulajdonságot takar a személyiség, így az emberek különböző személyiségtípusokba sorolhatók. Például számos tulajdonságban hasonlítanak egymáshoz azok, akik azonos évszakban születtek. De még az is árulkodhat rólad, ahogyan ökölbe szorítod a kezed.

Pontosan ugyanígy hasonlíthatsz azokhoz, akikkel azonos az ujjad formája. Pillants a mutatóujjadra, és nézd meg, milyen formájú. Vajon egyenes, a körmöd pedig szögletes alakú vagy éppenséggel egyenetlen, szinte már görbe? Az is lehetséges, a mutatóujjad kissé a középső ujjad felé hajlik. Nos, milyen formájú az ujjad? És vajon mit árul el a személyiségedről? A kép alá görgetve olvashatod el a jellemzéseket.

mutatóujj személyiségteszt

Ha mutatóujjad egyenes, az A rajzhoz hasonlít leginkább

Hajlamos lehetsz az érzéseidet mélyen magadba rejteni, ha az ujjad az első rajzhoz hasonlít a leginkább. Erősebbnek, függetlenebbnek mutatod magad, mint amilyen valójában vagy. Felépítettél magadról egy képet, mert azt szeretnéd, hogy ilyen típusúnak lássanak mások. Annak ellenére, hogy a valódi személyiségedet inkább eltakarod, minden más dolgot tekintve őszinte és egyenes a jellemed, a hazugságokat gyűlölöd. Óriási a szíved, önzetlenül segítesz mindenkinek. Csak a hozzád igazán közelállók előtt nyílsz meg.

Ha mutatóujjad görbe, a B rajzhoz hasonlít leginkább

Nem mondhatni rólad, hogy túltengene benned az önbizalom. Sőt, inkább annak hiánya jellemez téged. Nehezen ismerkedsz, idegen emberek társaságában inkább feszélyezve érzed magad. Könnyen leszel szerelmes, nagyon hűséges és megbízható típus vagy. Mindent megteszel a hozzád legközelebb állókért, azokért, akiket szívből szeretsz. Annak ellenére, hogy nem különösebben rajongsz a nagyobb társaságért, mégis te tartod össze a barátokat. Amit egyszer a fejedbe veszel, mindenáron végig is csinálod.

Ha a mutatóujjad a középső ujj felé hajlik, a C rajzhoz hasonlít leginkább

Nos, azt lehet rólad mondani, valódi földre szállt angyal lakozik benned. Bizonyos dolgok vagy emberek nagyon könnyen megérintik az érzelmeidet. Amilyen könnyen meghatódsz, épp olyan gyorsan dühbe is gurulsz. Az igazságtalanság bosszant a leginkább. Önzetlenül és szívesen segítesz másoknak. Kicsit naiv vagy óvatlan lehetsz, ezért bizony előfordulhat, hogy mások kihasználják a jóságodat. Légy körültekintőbb, és az sem árt, ha kevesebb bizalmat szavazol a többieknek.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top