Horoszkóp

Mit látsz a képen? Meglepő dolgot árul el rólad

Ebből a furcsa, fekete és vörös színű képből első pillantásra semmit sem lehet kivenni. Talán csak valamilyen absztrakt foltnak tűnik az valami a kép közepén. Mégis, ha alaposabban megnézed, kirajzolódik valamilyen forma, valamilyen részlet. Vajon mit látsz benne? Mit veszel észre? Döntésed egészen különleges dolgot árul el rólad.

Vajon hogyan észleled a körülötted lévő világot? Válaszod többet elárul a személyiségedről, mint gondolnád. Nyilvánvalóan számos tulajdonságoddal, személyiségjegyeddel tökéletesen tisztában vagy, mégis szinte biztosan akadnak olyan jellemvonások is benned, amelyek létezéséről eddig fogalmad sem volt. Mélyen a tudattalanodban rejtőznek ezek az erősségek vagy gyengeségek. Ahhoz, hogy a felszínre hozhasd, és valami egészen új és izgalmas dolgot tudhass meg magadról, talán az is bőven elegendő, ha megoldod ezt a különleges személyiségtesztet.

A dolgod rémesen egyszerű. Mindössze annyi a feladat, hogy nézd meg a képet, és döntsd el, mit látsz rajta. Csak a határozott döntést követően görgess lejjebb a válaszokhoz. Az sem baj, ha semmit sem tudsz kivenni belőle, ez is egy lehetséges válasz. Természetesen nem szeretnénk befolyásolni, inkább csak nézd meg, hogy mit látsz a képen.

önismeret személyiségteszt

Ha szerinted a képen egy robbanás látható,

akkor könnyen lehet, mostanság igencsak szárnyal a fantáziád. Az is lehetséges, az utóbbi időben erős vonzódást érzel a kreativitáshoz, az alkotáshoz, és persze a fantáziádat is jóval többet használod, mint egyébként szoktad. Ha még sosem próbáltad ki magad, mert azt gondoltad, semmi tehetséged a képzőművészetekhez, akkor épp itt az ideje, hogy beszerezz egy rajztáblát. A kreativitás ugyanis ott rejtőzik benned, csak eddig nem hoztad a felszínre. Mindenképpen érdemes néhány próbát tenned. Ha elsőre még nem lenne igazi sikerélményed, semmiképp se add fel. Nem az a lényeg, hogy mit alkotsz, hanem az érzés, ami kikapcsol és feltölti a lelked.

Ha a képen két kezet látsz,

akkor rólad is elmondható, hogy bámulatos a fantáziád, de a robbanást látókkal ellentétben te sokkal szilárdabban állsz a talajon. Logikusan és racionálisan gondolkozol, és talán fogalmad sincs róla, milyen bámulatos a problémamegoldó képességed. Könnyen lehet, az ismerőseid, a barátaid szívesen kérik a tanácsaidat, hiszen tökéletesen átlátod a problémákat, és kiváló meglátásokkal rendelkezel. Kiegyensúlyozott és nyugodt típus lévén a nehezebb időszakokban sem pánikolsz, és a kihívások sem győzhetnek le téged. Épp ellenkezőleg, szívesen állsz a kihívások elé.

Ha szerinted a képen egy fa látható,

akkor szinte biztosan elmondható rólad, hogy a legapróbb részlet sem kerüli el figyelmedet. Maximalista típus lehetsz, a feladatokat mindenkor a tőled telhető legnagyobb gondossággal végzed. Mivel képes vagy a legfontosabb dolgokra összpontosítani, remekül boldogulsz az üzleti életben, és az emberekkel is remekül bánsz. Mindenkor megérzed, melyik a legmegfelelőbb időpont, hogy mások problémáival foglalkozz és hogyan kezeld azokat. Azt is tudod, mikor és hogyan közelíts másokhoz, hogyan nyújts segítséget.

Ha szerinted ebből a képből semmit sem lehet kivenni,

akkor úgy tűnik, nagyon kimerült lehetsz épp. Rád férne a pihenés, a lazítás. Figyelj egy picit magadra, a saját igényeidre, és próbálj most másoknak nemet mondani. Engedd meg magadnak a lazítást, töltődj fel, hiszen megérdemled. Ha teheted, végy ki néhány nap szabadságot, utazz el, vagy tedd azt, amihez most a leginkább kedved támad.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top