Horoszkóp

Mi az árnyékoldalad? Nézd meg a képet és kiderül

Az árnyékoldalad – vagy ahogyan Jung nevezte el, az árnyékszemélyiség – valójában egy mélyen elrejtett erő, melynek létezéséről, könnyen lehet, hogy nem is tudsz. Pedig, ha alkalmaznád az életedben, boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehetnél. Vajon, mi a te árnyékoldalad, mi az, amit nagyon mélyen elrejtesz magadban? Nézd meg ezt a különös képet, és minden kiderül.

A mélylélektan összefüggéseit vizsgáló Carl Gustav Jung szerint „Az árnyékszemélyiség nemcsak a félelmeket, a gyengeségedet vagy a fóbiákat rejti, itt lapulnak a démoni erők is. Az egyén ugyanakkor csak nagyon ritka esetekben ismeri fel ezeket. Az árnyékszemélyiség szörnyetegnek tűnhet, mégis érdemes utat nyitni és kiengedni a palackból.” Ezzel a különleges személyiségteszttel éppen ezt az árnyékoldalt hozhatod a felszínre. Olyasmit tudhatsz meg magadról, amit minden bizonnyal mélyen elrejtesz.

A teszt rendkívül egyszerű. Semmi egyet nem kell tenned, mint szemügyre venni a következő képet. Vajon mit látsz a rajzon? Az első gondolat, az első érzet, az első benyomás fedi fel a valódi éned. Felkészültél? Akkor nézd meg a képet, majd görgess lejjebb a válaszokhoz.

árnyékoldal teszt személyiség

Ha a medvét látod a képen

A szíved hangja vezetne téged, ha a medvét láttad meg először a képen. Valójában harcolsz a szívedben. A harc, a küzdelem egészen kisgyermekkorodból származhat. A medve ugyanis mind azt a tudattalanban megbújó harcot, küzdelmet és viaskodást szimbolizálja, amelyekről talán magad sem tudsz, csak azt érzed folyamatosan, hogy valami nincs rendben veled. A további küzdelem helyett próbálj meg békét kötni önmagaddal, a benned rejlő bámulatos erőt inkább a jövőd megteremtésére használd. Irányítsd tudatosan az energiákat, a rombolás helyett építs. Meditálj minél gyakrabban, nyisd meg a szívedben a szeretetet. Fogadd el magad annak, aki vagy, és bámulatosan változik meg az életed.

Ha a hegyeket vetted észre először a képen

A gondolataid irányítanának téged, ha a hegyeket láttad meg először a képen. Tudattalanul egy olyan program dolgozik benned, amelyik folyton elvárja, hogy készenlétben állj, és minden pillanatban áldozatokat követel tőled. A hegyek a magányt és a nehéz utat szimbolizálják, hiszen a csúcsra jutni magányosan, egyedül lehetséges csak. Mélyen a szívedben pontosan tudod, csak saját magad érheted meg magadat. Könnyen lehet, nem vagy egészen őszinte önmagaddal és másokkal sem. Talán mindennél fontosabb a munkád, a karriered, és csak azt követően jönnek a szeretteid, a barátok és persze önmagad a fontossági sorrendben. Nem véletlen, hogy folyton kimerült vagy. A boldogságod érdekében minél előbb teremts egyensúlyt munka és magánélet között.

Ha a fenyőfákat láttad meg először a képen

Téged a lelked irányítana, ha az erdőt, a fenyőket vetted észre legelőször a képen. Mindez pedig arra utal, az árnyékszemélyiséged sokkal inkább vágyik a társasági életre, mint azt elismernéd. Az erdőkben a fák társalognak, gyökereiken keresztül érzékelik egymást, megérzik az esőt, a vihart, de az erdőben rejtőző veszélyeket is. A fák hozzád is beszélnek, csak épp nem hallod meg. Arról próbálnak meggyőzni, hogy járj többet emberek közé, beszélgess, és élvezd az önfeledt társaságot. Akárcsak a fák, az emberek, így persze te is kapcsolatban állsz az anyatermészettel. Bármilyen fájdalom is történt veled a múltban, ideje elengedned. Szerezz új barátokat, flörtölj, nevess és sírj, élj végre szívből. Ezt súgják neked a fák, és ezt súgja az árnyékszemélyiséged.

Ha a holdat és a csillagokat vetted észre először a képen

Az álmaid irányítanának téged, ha legelőször a csillagok és a hold rajzolódott ki előtted a képen. A legapróbb részletek arra utalnak, talán úgy érzed, nem igazán tartozol ehhez a világhoz. Az is lehetséges, olyan dolgokat érzékelsz a világból, amit az emberek többsége nem lát. Álomvilágban élhetsz, ahol tündérek és különböző csodás teremtmények vesznek körül. A való világban nem találod a helyed. Álmaidban az angyalok látogatnak meg és üzennek neked. Írd le ezeket az álmokat, mert valóban nagyon sokat segítenek a lelked fejlődésében, és hogy kibontakoztathasd magadból különleges képességedet. Próbáld meg a szellemi és a fizikai világodat egyensúlyban tartani, így létezhetsz és boldogulhatsz igazán.

(via magical recipe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top