Horoszkóp

Mit látsz a képen? Bámulatos teszt, próbáld ki te is

Bámulatos személyiségtesztet ajánlunk a figyelmedbe. Látszólag semmi különös nincs ezen a képen, csak egy gyertyának tűnő részlet. Mégis, a valóság jóval többet takar annál, mint hinnéd. És jóval többet árul el rólad, mint azt elsőre feltételezed. Nézd meg tehát a képet, és döntsd el, mit látsz rajta. Aztán persze azt is nézd meg, mit fed fel rólad a kép. Izgalmas lesz.

Úgy tartják, a teljesség a részletekben rejlik. Talán lehetséges, mindenesetre annyi biztos, ez a személyiségteszt jóval több annál, mint amit elsőre látsz, érzékelsz belőle. Amilyen egyszerű, épp annyira pontos. Meglepően pontos. Valójában semmi egyebet nem kell tenned, mint megnézni a képet. Lehetőleg az első gondolatra hagyatkozva döntsd el, mit látsz a rajzon. Mi az első, amit felfedezel ezen a szinte üresnek tűnő képen?

Ha lehetséges, ne időzz túl hosszan. Ami először eszedbe jut, az a tökéletes válasz számodra. Nos, mit látsz a képen? A rajz alá görgetve találod a válaszokat. Felkészültél? Izgalmas lesz.

személyiségteszt kép rajz önismeret

Ha gyertyatartót látsz a képen

Átfogó és széles a világról alkotott látásmód, amit képviselsz. A terveidet mindenkor alaposan átgondolod. Mindezt nagyon jól teszed, leszámítva, hogy időnként átsiklasz az apróbb részletek felett. Pedig a nüanszok legalább olyan fontosak a teljesség szempontjából. Az is biztos, hatalmas szíved van, nem véletlen, hogy nagyon gyakran kihasználnak téged mások. Légy körültekintő, és inkább csak azokban a barátokban bízz meg, akik valóban megérdemlik a nagylelkűségedet.

Ha a női arcot látod a képen

Finom és nőies, érzékeny a személyiségtípusod, ha a női arc rajzolódott ki előtted először. Hajlamos lehetsz az életet szebbnek és jobbnak látni, mint amilyen, és nem veszed figyelembe, hogy valójában mi is történik körülötted. Előfordul veled, hogy a felhők között lebegsz. Egyrészről mindez persze csöppet sem probléma, hiszen láthatod az életet romantikusan, másrészről viszont éppen ez a romantikus szemlélet miatt csalódsz olyan gyakran. Ne felejts el legalább csak néha egy picit a realitás talajára is leereszkedni.

Ha a férfi arcot látod a képen

Kifejezetten nyugodt típus lehetsz, ha a férfi arcot látod először a képen. Biztonságot, kényelmet nyújtasz a körülötted élőknek, úgy támaszkodhatnak rád, mint egy kősziklára. Inkább gondolkodó típus vagy, mintsem hogy túlzottan sokat beszélnél. A higgadtságodat sem könnyen veszíted el. Egyetlen dolgot lehet felróni ellened: nem igazán figyelsz a többiek igényeire. Nemcsak a környezeted, te is boldogabb lehetnél csupán icipicivel több kedvességgel és törődéssel.

Ha a gyertyalángot vetted észre először a rajzon

Nem mondhatni rád, hogy túlzottan barátságos és barátkozó típus lennél, ha a gyertyalángot láttad meg először a képen. Az is igaz, egészen másként gondolkozol a világról, mint a többiek, akik gyakran egyáltalán nem értenek téged. Nem érdemes foglalkoznod mások véleményével, te maradj meg annak az egyéniségnek, aki vagy. Erősítsd az önbizmalmadat, légy magabiztos, más nem számít. Így lesz ugyanis minden a lehető legjobb.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top