Horoszkóp

Mit látsz a tintafoltban? Ezt árulja el rólad

Nagyon érdekes személyiségtesztek azok, amikor valamilyen szokatlan formából vagy absztraknak tűnő rajzból kell kitalálnod, vajon mit ábrázolhat. A belső motivációdról, a személyiségedről, a tulajdonságaidról árul el nagyon sokat, hogy te mit veszel észre az adott képeken. Vajon ezekben a tintafoltokban mit látsz? Izgalmas dolgot tudhatsz meg magadról ezúttal is.

Ez a személyiségteszt kifejezetten trükkös és persze nagyon érdekes. Valójában sok mindent láthatsz ezekben a foltokban vagy tintapacáknak tűnő rajzokban. Könnyen lehet, olyasmit is felfedezhetsz bennük, amire a tesztet készítők nem is gondoltak. Éppen ezért, hogy a választás egyértelmű legyen, ezúttal kivételesen segítséget is adunk a döntéshez. Érdemes előtte szemügyre venned a rajzokat, és picit elmerengeni, vajon mit látsz a képen.

Könnyen lehet, virágnak vagy akár pillangónak tűnhetnek a rajzok. Nincs rossz válasz, minden amit az agyad érzékel és felfog, úgy tökéletes. Most mégis csupán két lehetőség közül kell választanod. A képen vajon csókolózó párost vagy anyát és gyermekét látod? Esetleg az egyiken ezt, a másik azt? Csak a döntésedet követően olvasd el az értékelést lejjebb. Nos, mit látsz a rajzon?

Ha a csókolózó párost látod

Ha mindkét tintafoltból a csókolózó, ölelkező pár alakját látod – a válaszadók többsége így van ezzel –, akkor bizony te is sokkal több szeretetre vágysz az életedben, mint amennyit érzésed szerint kapsz. A képek ugyanis az anyai szeretetről is árulkodnak. Vajon mennyire szoros a kapcsolatod az édesanyáddal? Egykoron, egészen kis gyermekként még szoros lehetett, felnőttként már nem feltétlenül az, de éppen ezért is keresed, és vágyhatsz az igazán romantikus szerelmi és a szoros baráti kapcsolatokra.

Ha az édesanyát és gyermekét látod a képen

Elmondható rólad, a kisebbséghez tartozol, mert csak kevesen látják a képen az édesanyát és gyermekét. Mindez pedig arra utal, te ahhoz a valójában ritkának számító személyiségtípushoz tartozol, aki ápolja önmagában a belső gyermeket. Az is elmondató rólad ugyanakkor, hogy az édesanyádhoz fűződő kapcsolatod nem biztos, hogy felhőtlen. Mindenképpen gondolkodj el mindezen, és ha szükséges, próbáld meg a viszonyotokat rendezni. A lelkednek is jót teszel vele, és a többi kapcsolatod is pozitívan fejlődik.

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top