Horoszkóp

Melyik múzsát választod? Érdemes követni a tanácsot

A görög mitológia múzsái évszázadokon keresztül inspirálták a művészeket, írókat, költőket, dalszerzőket. Fontos szerepet kaptak a misztikában is, azt követően, hogy alakjaik a jóskártyákon is feltűntek. Vajon számodra milyen fontos üzenetet, tanácsot tartogatnak a gyönyörű múzsák? Válassz egyet a lapok közül, és máris megtudhatod. Izgalmas játékra invitálunk.

Vajon téged hogyan és milyen mivel inspirálnak a múzsák? Milyen üzenetet közvetítenek? Mi a legfontosabb most, amit megtehetsz? Ahhoz, hogy megtudhasd, vajon milyen inspirációra vagy lökésre van épp a legnagyobb szükséged az életedben, semmi mást nem kell tenned, mint választani egyet a kártyák közül. Érdemes picit ellazulnod, és a légzésedre, a belső hangra figyelve dönteni az egyik lap mellett.

Választhatod azt, amelyik a leginkább tetszik vagy amelyiket a leginspirálóbbnak találod. Ha felkészültél, kezdődhet a játék. Múzsád üzenetét a kép alá görgetve olvashatod el.

Íme az 1. múzsa üzenete

A múzsa emlékeztet rá, mennyire fontos a lélekcsaládod. Ehhez a családhoz nem feltétlenül a vér szerinti rokonaid tartoznak, a legszorosabb barátaid is lehetnek ők. Persze bármelyik testvéred vagy a gyermeked  is ide tartozhat. Onnan tudhatod, hogy a kötés, a kapcsolat nagyon erős és elválaszthatatlan közöttetek. A lelked mélyén pontosan tudod, kik ők, kik azok az ismerősök, akikkel valójában szavak nélkül is megértitek egymást, mégis talán egy picit megfeledkeztél róluk az utóbbi időben. Vedd fel a kapcsolatot ismét, hiszen az életed nélkülözhetetlen segítői ők.

Íme a 2. múzsa üzenete

A múzsa azt üzeni, a változások hozzátartoznak az életedhez, ezért nincs mitől félned. A fejlődésed egy folytonosan változó körforgás, ne küzdj ellene, inkább hagyd magad áramolni. Amikor rosszul érzed magad, amikor nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan szeretnéd, akkor érkezik el a lehető legjobb időszak a változtatásra. Bátran haladj tovább a spirituális fejlődésed útján. Légy önmagad. A szeretet mágikus erejű, bámulatosan képes megváltoztatni a dolgokat. Önmagad szeretete és a belőled áradó szeretet a világot is megváltoztathatja.

Íme a 3. múzsa üzenete

A múzsa üzenete szerint figyelned kéne önmagadra. Nagyon keményen és sokat dolgoztál, felépítetted magad, megteremtetted a környezetedet. Megérdemled a pihenést, a lazítást. Semmiről sem maradtál le, nem érdemes tovább rohannod. Inkább lassíts egy kicsit, és élvezd mindazt, amit elértél. Mielőtt továbblépnél, győződj meg róla, az utolsó tégla is a helyére került. Bízz meg bátran a megérzéseidben, sosem csapnak be, a helyes utat jelzik számodra. Az elégedettség érzéséhez mindössze egyetlen ugrást kell még megtenned: élj és élvezd szívből az életet.

Íme a 4. múzsa üzenete

A múzsa a bölcs bagoly energiáját mutatja meg neked. Úgy érezheted, mások felügyelnek vagy ellenőriznek téged. Ne menekülj el, bárhol is légy, inkább lazíts egy kicsit, és gondolkodj el a problémákon, amelyek foglalkoztatnak éppen. Meg tudod oldani valamennyit, csak figyelj befelé, és halld meg az inspirációkat. Erős benned a kreativitás, használd ismét, hiszen elhanyagoltad az utóbbi időben. Bátran tedd a logikusnak, ésszerűnek és fontosnak gondolt lépéseket. A zene, a rajzolás, festés mind-mind a kreativitásodat fejlesztik és erősítik. Adj magadnak időt ezekre az élvezetekre is.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top