Horoszkóp

4 jel, hogy akaratlanul kinyílt a harmadik szem csakrád

Amikor a harmadik szem csakrád egészen váratlanul megnyílik, magad sem érted, mi történik veled. Furcsa dolgokat észlel és tapasztalsz, és mondhatni, szó szerint más színben látod a világot. Vajon milyen jelekből tudhatod, hogy akaratlanul is megnyílt a harmadik szem csakrád? Ezek a legjellemzőbbek.

A harmadik szem egy misztikus láthatatlan szem, amellyel pontosan olyan dolgokat érzékelhetsz, amelyeket az érzékszerveiddel nem látsz. A harmadik szem csakra egy igen erőteljes energiaközpont, amely a homlokod közepén található, nagyjából a szemöldök vonalában. A legtöbb embernél zárva marad egész életre, de akadnak azért sokan, akiknek születésük pillanatában aktiválódott ez a csakra. És bizony arra is bőven akad példa, hogy valakinél az évek során nyílik ki.

Megtörténhet, hogy egészen váratlanul és akaratlanul nyílik ki a harmadik szem csakra. Természetesen sosem véletlenül történik meg – akinél előfordul, valamilyen szinten egészen biztosan felkészült rá, még akkor is, ha nincs is annak egészen tudatában, hogyan láthat szó szerint is a dolgok mögé. Ilyenkor okozhat problémát, sőt akár kisebb pánikot is az életedben, mert nem ismered föl, hogy nyitva van a harmadik szemed, csak érzed, hogy furcsa és szokatlan dolgok történnek veled. Ilyenkor jöhet jól a segítség. Például ezek a jelek, amelyekből te is azonosíthatod, hogy akaratlanul is kinyílt a harmadik szem csakrád.

1. jel, hogy kinyílt a harmadik szem csakrád

A színeket, a napfényt egészen másként érzékeled azt követően, hogy megnyílik a harmadik szem csakrád. Élesebbek a kontúrok, és minden fényesebb, tisztább, valóságosabb. Érzékenyebb reagálsz a fény változására. Mindez pedig csöppet sem véletlen, hiszen valójában a hatodik érzéked aktiválódott. Az illatokat, a hangokat is erősebbnek, intenzívebbnek érzed, mint korábban.

2. jele, hogy nyitva van a harmadik szem csakrád

Az álmaid élénkebbek, színesebbek, mint korábban bármikor. Természetesen nemcsak intenzívebben álmodsz, de az emlékek is megmaradnak az ébredést követően. Megálmodhatod előre, mi történik veled vagy a szeretteiddel. Az álomképekkel együtt a telepatikus képességed is felerősödik, az üzeneteket is könnyebben megérted. Viszont reggel fáradtan, kimerülten ébredhetsz. Ha elkezdesz gyógyszereket szedni az alvásodra, azzal a harmadik szem csakrát zárod le ismét. Alvásod nyugodtabb lehet, de a hatodik érzéked sem működik többé.

harmadik szem csakra nyitva van

Ezekből a jelekből tudhatod, akaratlanul kinyílt a harmadik szem csakrád

3. jele, hogy aktiválódott a harmadik szem csakrád

Egészen másként kezded érzékelni világot. Szó szerint is másként tekintesz a fizikai valóságra. Könnyen lehet, hazugnak és túlzottan is keménynek vagy sivárnak látod a környezetedet. Úgy érezheted magad, mint aki álomvilágban él, és már semmi sem fontos, ami azelőtt hozzátartozott a mindennapjaidhoz. A harmadik szem csakra aktiválásával egy időben egy másféle valóságba csöppensz, amitől elveszítheted a realitást a lábad alól. Meditációval tudod magad visszahelyezni a fizikai valóságba. Az is igaz, többé semmi sem lesz ugyanaz, mint korábban volt. Innentől kezdve egészen másként tekintesz önmagadra és az életedre.

4. jel, hogy kinyílt a harmadik szem csakrád

A kapcsolataid drámaian alakulhatnak át vagy változnak meg. Nem véletlenül történik veled ez sem, a harmadik szem csakra megnyílásával tisztán érzékeled a barátaid, a szerelmed, a szeretteid érzelmeit, motivációit. Amit korábban igaznak hittél, arról könnyen kiderülhet, hogy hazugság vagy szemfényvesztés csupán. Amíg nem tudod, mi történik veled, vélhetően több kapcsolatot is végérvényesen megszakítasz. Onnantól kezdve, hogy tisztában vagy a képességeddel, és tudatosan kezeled őket, a kapcsolataid is olyanná válnak, amilyennek azokat elképzeled magadban.

(via the earth tribe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top