Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legszenvedélyesebb szerető

Ezek a csillagjegyek a legszenvedélyesebb, a legforróbb szeretők. Meglepő módon olyan csillagjegyek is bekerültek a listába, akikről talán kevésbé gondoltad volna, mennyire lehengerlőek a hálószobában. Nos ezúttal is minden kiderül, hiszen a horoszkóp fellebbenti róluk a fátylat. Te is szenvedélyes típus vagy?

A Skorpió a legszenvedélyesebb csillagjegy

skorpió szenvedélyes csillagjegy horoszkópTalán nem  meglepő, hogy a legszexibb Skorpió a legszenvedélyesebb csillagjegy is egyben. Nemcsak a párkapcsolatában, ő az élet minden területén elképesztő szenvedéllyel rendelkezik. A Skorpió szívesen henceg róla, mennyire szédítő az ágyban. Tény és való, van mire büszkének lennie, ő nemcsak a levegőbe beszél. Ha Skorpióval randizol, a legfontosabb, hogy felébreszd az érdeklődését, és hogy ne unatkozzon melletted. Légy izgalmas, szórakoztató, nem mellesleg titokzatos. Épp, mint ő. Ha kellően felcsigázod őt, érzékiségét is feltüzeled, és nem tud neked ellenállni, ahogy persze te sem neki. Ha valóban akarod őt, mutasd ki, éreztesd is vele, és ő mindent megtesz, hogy a lehető legjobbat,a legtöbbet adja neked. Nem bánod meg.

A Halak érzéki és érzékeny

halak szenvedélyes csillagjegyekHa szerelmed Halak jegyű, akkor máris megütötted a főnyereményt. Ő az, aki mindent megtesz érted és hogy jól érezd magad vele. Az ágyban is. Neki nem okoz gondot, hogy többet adjon, mint amit elvár tőled. Mellette királynőnek érezheted magad, hiszen gyengéd, romantikus, figyelmes és szó nemes értelmében úriember. És nemcsak az ágyban mutatja meg kivételes adottságait, ő vacsorával vár otthon, amikor kimerülten érkezel haza a munkából. A Halak fantáziája kimeríthetetlen, szóval, ne lepődj meg, ha csupán kötényt kötve maga elé tálalja a vacsorát. A többit úgyis megtudod a hálószobában.

Az Oroszlán lehengerlő az ágyban

oroszlán szenvedélyes csillagjegyekAz Oroszlán az élvezetek mestere. Valójában hedonista, aki szó szerint is nagykanállal falja az életet. Ha tehetné folyton szexelne, mert teljesen kikapcsol és ellazul közben. Tüzes csillagjegy lévén bámulatosan szenvedélyes, erős, energikus és rendkívül férfias. Az önbizalma pedig nagyon is a helyén van, néha előfordul, hogy túlzottan is elszállhat önmagától. Ilyenkor csak vissza kell őt rángatni a földre. Nagyon tud szeretni, és nagyon figyelmes az ágyban. Persze a dicséreteket is imádja, érdemes is őt elhalmozni a dicséretekkel, mert sokszorosan kapod vissza tőle. Még ragaszkodóbb, még ellenállhatatlanabb, még forróbb lesz veled. Szóval, tényleg megéri.

A Mérleg a legromantikusabb

mérleg szenvedélyes csillagjegyekA Mérlegről a legtöbben nem is gondolnák, mennyire szenvedélyes csillagjegy, mert ő soha nem mutatja ezt. Csak és kizárólag párjának villantja fel különleges adottságát. Bámulatosan romantikus típus, az udvarlásnak, a csábításnak is megadja a módját. Semmit sem siet el, így mire a hálószobáig juttok, biztosan mindkettőtök vére forr a vágytól. Viszont ne hozd őt döntési helyzetbe, mert ha létezik gyenge pontja, akkor ez biztosan az lesz. Ha nem muszáj, nem szeret dönteni, de legalábbis hosszasan vacillál. Ő a szavak embere, mond el bátran, mit és hogyan szeretnél, és ő örömmel teljesíti a legszexibb kérésedet is.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top