Horoszkóp

Melyik szívet választod? Így tudsz szeretni

Melyik szívet választod a négy csodaszép rajz közül? Ezúttal olyasmit tudhatsz meg magadról, amit talán eddig nem is feltételeztél. Hogyan tudsz szeretni, hogyan mutatod ki az érzéseidet, vagy hogyan viselkedsz az első randin, a párkapcsolatban? Izgalmas és elgondolkodtató játékra invitálunk. Nos, melyik szívet választottad?

Ebből vidám és szórakoztató, ugyanakkor kifejezetten izgalmas személyiségtesztből kiderülhet, vajon mennyire vagy romantikus típus, és mennyire tudsz boldog lenni a párkapcsolatodban. Könnyen lehet, korábban föl sem merült benned, hogy kapcsolatod sikere azon is múlhat, te mennyire és hogyan szereted önmagadat és persze a párodat. Felkészültél, hogy újabb érdekes részlet derüljön ki rólad?

Akkor semmi mást nem kell tenned, mint megnézni a négy csodaszép szívet, és kiválasztani azt, amelyik első pillantásra a leginkább tetszik. A kép alá görgetve olvashatod el a rád vonatkozó jellemzést. Induljon a játék.

személyiségtetsz szerelem romantika párkapcsolat

Ha az 1. szívet választottad

párkapcsolat szerelemÚgy tűnik, szívesen randizó típus vagy, ha ez első képet választottad. Nem az vagy, akinek mindenáron randevúznia kell, hanem az, akit boldoggá tesz, amikor randira hívják. Stabil és hosszú párkapcsolatban gondolkozol, szívesen töltöd szerelmeddel az időt. Szerinted az élet túlságosan unalmas lenne egyedül, ezért szingliként keresed az ismerkedés lehetőségét. Nem lehet azt mondani rád, hogy kapcsolatfüggő lennél, egyszerűen csak párosan érzed magad a legjobban.

Ha a 2. szívet választottad

személyiségteszt randevúVálasztásod alapján elmondható rólad, csak akkor és azzal randizol, csak akkor adsz esélyt a mélyebb ismerkedésre, ha a másik ember valóban tetszik neked. Nem gondolod, hogy a párkapcsolatok életre szólóak lennének, de azt sem az élet egyedüli célja a pártalálás lenne. Sosem kötnél párkapcsolatot érdekből vagy csak azért, hogy legyen. Csak akkor lépsz egy kapcsolatba, amikor valóban szerelmes vagy. Egyedül is jól érzed magad a bőrödben, szereted a hobbidat, ha azt teheted, amihez igazán kedved van. A szerelem jöhet, de nem a legfontosabb az életedben.

Ha a 3. szívet választottad

önismeret szerelemNagyon független és önálló típus lehetsz, ha ezt a rajzot választottad. Te nem randizol bárkivel, nagyon megválogatod a lehetséges partnereket. Egyedül is jól érzed magad, téged biztosan nem a randevúzgatás tesz boldoggá. Nem szeretsz másoktól függeni, inkább magad döntesz a saját életedről. Értékeled az időt, amit egyedül tölthetsz, és sosem érzed magad magányosnak. Kifejezetten boldoggá tesz az önállóságod. Persze, amikor egy izgalmas és lehetséges partner bukkan fel a horizonton, a te szemed is felcsillan.

Ha a 4. szívet választottad

szmélyiség párkapcsolatÚgy tűnik, nagyon sóvárogsz egy igazán mély, érzelmes és boldog kapcsolat után, ha erre a képre esett a választásod. Nagyon romantikus típus lehetsz, aki el sem tudja képzelni az életét párkapcsolat nélkül. A szerelmeddel érzed magad teljesnek és boldognak, az sem zavar, ha bizonyos dolgokban tőle kell függened. Nemcsak a párod különösen fontos a számodra, a családod, a barátaid iránt is pontosan így érzel. Egy új randevú lehetősége mindig lázba hoz, és kíváncsian tekintesz a folytatás elé. A tartós és mély kapcsolatokat preferálod.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top