Horoszkóp

Húzz egy kártyát, ez a karmikus üzeneted

Vajon milyen karmikus feladattal kell épp szembenézned? Ha kíváncsi vagy a válaszra és persze a megoldásra, akkor tedd fel a cikkben olvasható kérdést, majd képzeletben húzz egyet a karmakártyák közül. Milyen fontos üzenetet kapsz? Mi az, ami éppen megoldásra vár az életedben?

„Azt látom, hogy…” – mondja a karma. Ahhoz pedig, hogy megtudhasd, mi a jelen pillanat legfontosabb karmikus üzenete, vagyis mit lát a karmád, egy picit érdemes magadban elmerülnöd. Az előző életek feladataira tudatosan nem emlékszel, a lenyomatokat a tudattalanod tárolja. Hogy felszínre hozhasd, és megismerd a karmádat, képzeletben húzz egyet a kártyák közül. Mielőtt megtennéd, helyezkedj el kényelmesen, végy néhány mély lélegzetet, lazíts, és tedd fel a következő kérdést: Milyen karmikus feladatot kell felismernem ebben a hónapban? Válaszd azt a kártyát, amelyik a leginkább vonzza a figyelmedet. Vajon mit üzen a karmád?

kártyák karma üzenet előző élet

Ha az első kártyát húztad

A karma üzenete szerint te is azok közé tartozol, akik megijednek a káosztól, aztán pedig attól is, hogy elkerülhetetlen a változtatás, az átalakulás az életükben. Ne állj ellen a változásnak, mert annak épp most jött el az ideje. A sorsod szerint zajlik és történik minden. Csak képzeled, hogy a dolgok kicsúsznak a kezed közül, és többé nem tudod irányítani őket. Figyelj a belső hangokra, a megérzéseidre, hiszen az áldást megkaptad. Bármilyen félelmetesnek is tűnik, minden érted történik. A mostani változás ajándék, a legjobb, ami veled történhet.

Ha a második kártyát választottad

A boldog és örömteli otthont, életet elérted, és megkaptad, akkor is, ha a környezetedtől mást vártál. Amikor nem akarod a többieket kontrollálni, ellenőrizni, ők hagynak élni téged. Itt az ideje, hogy leltárt készíts, végiggondold, mit vársz, mit szeretnél valójában a körülötted élőktől. Önmagaddal is légy őszinte, vajon mit és mennyit nyújtasz te nekik, és amit elvársz tőlük, az mennyire reális…

Ha a harmadik kártyát húztad

A karmád üzenete szerint a saját életedet te magad alakítod, te varázsolsz és teremtesz mindent. A sikert kizárólag önmagadtól várhatod, és önmagadban találod meg. Ha nem látod, mert eltévesztetted a megfelelő utat, irányt, akkor itt az ideje a változtatásnak. Úgy tűnik ugyanis, hogy egy másik irányban érdemes továbbhaladnod. Használd a benned lévő különleges adottságot, a teremtő erőt, urald és te magad irányítsd az életedet.

(via awaking people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top