Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 11. 09.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp
A világ tele van olyan helyzetekkel, amelyekről nem hozhatsz egyszerűen ítéletet aszerint, hogy jónak vagy rossznak szeretnéd-e látni őket. A mai eseményeket érdemesebb egy ennél jóval árnyaltabb dimenzióban értelmezned.

A nap mottója: „Ha tetszik egy férfi, ne félj cselekedni, mert a szívedet csak a tetteidben találhatod meg.”

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp
A bonyolult körmondatok arra jók, hogy teljesen összezavarják a környezetedet. Könnyen lehet, hogy ma sokkal egyszerűbben kellene fogalmaznod.

A nap mottója: „Egy problémát csak akkor oldhatsz fel teljesen, ha tagadás helyett képes vagy irányítani.”


Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp
Készülj egy apró meglepetéssel szíved választottjának, egy kávé is elég lesz a sikerhez. Ma meg is próbálhatnád ezt az apró trükköt.

A nap mottója: „Milyen csodálatos lehet naponta örülni egy meglepetésnek, amellyel az új, előre nem látható jelen ajándékoz meg! Az örök, mindig megújuló jelen.”

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp
Végre felcsillan a remény előtted. Eddig azt hitted, hogy egy helyzet teljesen menthetetlen, és már nem tehetsz semmit sem. Ma azonban kiderül, hogy eddig egy egészen rossz szemszögből nézted a helyzetet.

A nap mottója: „El kell veszned, hogy rátalálj a helyre, amire nem lehet. Különben mindenki tudná, hol van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top