Horoszkóp

Mit látsz a képen? Ezen érdemes változtatnod

Ez a rajz meglehetősen trükkös. Több mindent is fölfedezhetsz rajta, mégis első pillantásra egyetlen részlet ragadja meg a figyelmedet. Nem véletlen, hogy épp ez. Választásod ezúttal ugyanis azt fedi fel előtted, vajon mi az a valami az életedben, amit mielőbb érdemes megváltoztatnod a boldogságod érdekében. Vajon mit üzen a tudattalan, mit látsz ezen a képen? Mit tudhatsz meg magadról?

Előfordulhatnak az életedben olyan időszakok, amikor nem tudod pontosan, mit is kéne tenned, vagy merre haladj tovább. Kétségek, félelmek vagy a bizonytalanság gyötörhet. Pedig semmi másra nem vágysz, mint a boldogság érzésére. Nem könnyű felismerni, hol hibázol, vagy mi az, amin érdemes változtatnod. Jó hír, hogy a tudattalanod pontosan tudja, mit és hogyan rontasz el, és erre próbálja is felhívni a figyelmedet. Már meg is tette, ha ezt a cikket olvasod.

A különleges személyiségteszthez semmi mást nem kell tenned, csak megnézni ezt a képet. Vajon mit látsz rajta először? Melyik részlete ragadja meg a figyelmedet? Vajon hol vagy miben hibázol az életedben? Választásodból kiderül.

személyiségteszt önismeret

Ha a kalitkát pillantottad meg először

Elveszettnek érzed magad időnként. Olyan, mintha folyamatosan ugyanazt a kört tennéd meg, vagy falakba ütköznél. Azt is érezheted, hogy valaki vagy valami folyamatosan visszatart, visszarángat téged. Tudattalanod választásoddal azt üzeni, ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit tégy, vagy hogy bármiben is befolyásoljanak téged. Az életed a tiéd, épp az itt ideje, hogy elkezdj úgy élni, ahogyan szeretnél. Nyisd ki a kalitka ajtaját, tárd ki a szárnyaidat, és repülj kedved szerint!

Ha a favágót vetted észre először a képen

Úgy tűnik, talán túlzottan is könnyedén lépsz át a problémákon. Bármilyen feladattal is szembesülsz, ne engedd el, ne hagyd figyelmen kívül, inkább a fejed használd először. Igen, mindez kényelmetlenségekkel járhat. Például fel kell vállalnod a felelősséget a tetteidért, és vélhetően gyakrabban kell elnézést kérned másoktól. Bármit is teszel, rohanás helyett előbb gondolkodj, és lehetőség szerint próbálj meg minél türelmesebb lenni. Az élet rövid, ha folyamatosan versenyzel, lemaradsz a legizgalmasabb pillanatokról.

A fasort láttad meg először a képen

A fák a növekedést, a fejlődést, a jólétet szimbolizálják. Választásod azt fedi fel rólad, hogy gyakran várod mások tanácsát, az útmutatást, közben folyamatosan fejlődni szeretnél. Céltudatos vagy, akkor érzed magad a legjobban, amikor a feladatokat meg tudtad oldani, be tudtad fejezni. Tanuld meg értékelni a kis dolgokat is, légy végre elégedett, és érezz hálát, örömet mindazért is, amiért megdolgoztál és sokat tettél.

Az ösvényt pillantottad meg először

Az ösvény a mozgást, az előrehaladást, a bizakodást képviseli. Választásod arra hívja fel a figyelmet, hogy az utadon számos fontos dolgok mellett haladsz el, vedd észre ezeket a többi szereplővel együtt, és persze mindazt, ami akadályt jelenthet az előrejutásban. Próbálj a célodra figyelni, és ne töltsd fölöslegesen az időt olyasmivel, ami csak elterelné a figyelmet a számodra legfontosabb dolgokról. Az ösvényen mások is haladnak veled együtt, ilyenkor megtapasztalhatod, milyen jó érzés, amikor megbízhatsz a barátokban, vagy számíthatsz a segítségükre.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top