Horoszkóp

Mit látsz először a rajzon? Bámulatos dolgot tudhatsz meg

Ezen a különös rajzon több mindent is láthatsz, mégis csupán egyetlen részlet villan fel a szemed előtt az első pillanatásra. Vajon mi tűnik fel először a képen? A tudattalanodban rejlő fontos dolgot, üzenetet hozhatod felszínre egy számodra lényeges döntéssel kapcsolatosan. Izgalmas és tanulságos játékra invitálunk.

Dönteni nem mindig egyszerű. Sőt, időnként komoly nehézséget okozhat a legjobb lehetőséget kiválasztani. Tanácsot persze kérhetsz ezekben az esetekben a barátaidtól vagy bárkitől, akiben megbízol. És persze válaszolhatsz erre a személyiségtesztre is. Ez a kép ugyanis a tudattalanodban rejlő lehetőségeket vázolja fel. Amit elsőre pillantasz meg a különös rajzon, az a tudatod mélyén rejlő választási lehetőséget villantja fel előtted.

Nézd meg a képet, és amit elsőként veszel észre, az a válasz érvényes rád ebben a pillanatban. Miután döntöttél, csak azután görgess lejjebb a válaszokhoz. Nos, mit látsz a képen?

személyiség teszt önismeret

Ha a közlekedési táblát pillantottad meg először

Megeshet, nem igazán vagy magabiztos a téged érintő döntéseket illetően. Nem véletlen, hogy gyakran kéred a nálad tapasztaltabb emberek tanácsát. Kereshetsz olyan ismerőst is, aki hasonló cipőben jár éppen, mint te. Viszont mindenképpen érdemes észben tartanod, hogy nem kell a kijárt ösvényeket követned. Lehetsz kreatív és önálló, ha úgy érzed, bátran letérhetsz az útról. Azt tedd, amit igazán szeretnél. Kérheted persze mások véleményét, de inkább csak mint inspirációkat fogadd el az életedben.

Ha a kanyargós út villant fel a szemed előtt

A legjobbat szeretnéd, csak azt nem tudod, hogy az út, amelyiken haladsz valóban az elképzeléseidhez vezet-e. Ne feledd, az élet tele van csavarokkal és kanyarokkal. Csak mert az út nem annak látszik, mint amit előzetesen elgondoltál, még nem jelenti, hogy eltévedtél, vagy másfelé kéne menned. Egyelőre haladj ezen az úton, és ha továbbra is úgy érzed, másfelé kéne haladnod, akkor mindenképpen érdemes lesz irányt váltanod.

Ha a kobrát vetted észre először a rajzon

A kígyó a veszélyt szimbolizálja. A tudattalanod azt üzeni, a döntés, amit meg akarsz hozni, fájdalmakkal és szakítással járhat. Valóban ezt szeretnéd? Számolsz a fizikai, az  érzelmi következményekkel? Lehetséges, hogy ismét a félelmeid uralják az életedet? Gondold végig, a kobra csöppet sem veszélyes, ha nem mész a közelébe vagy egyszerűen megállsz,és elrejtőzöl, amíg elhalad melletted. Ne siesd el a döntésedet.

Ha a kígyóbűvölőt láttad meg először a rajzon

Olyan lehetőséget keresel, amikor kézben tudod tartani, és kontrollálhatod a dolgaidat. Rá kellene jönnöd, a kontroll valójában csak illúzió és szemfényvesztés. Légy inkább még türelmes egy kicsit, és hagyd a dolgokat a maguk rendje szerint haladni. Mindennek és mindenkinek megvan a maga ideje, engedd meg, hadd jöjjön el a megfelelő pillanatban a te lehetőséged is.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top