Horoszkóp

Melyik a kedvenc színed? Ezt árulja el rólad

A színek többet árulnak el rólad, mint gondolnád. Még a hálószobai titkokról is fecsegnek. Vajon mit fed fel a személyiségedről, a viselkedésedről, a szokásaidról kedvenc színed? Mindenkiről lerántjuk a leplet. Nos, melyik a kedvenc színed?

Gondoltad volna, hogy a szivárvány színei arról is mesélnek, vajon hogyan viselkedsz a hálószobában? Mennyire vagy aktív vagy éppenséggel passzív az ágyban? Ha most azt gondolod, valójában nincs is kedvenc színed, akkor válaszd azt a színt, amit a legtöbbször viselsz. A jellemzés téged is meglep majd. Legyen a piros vagy épp a lila a kedvenced, többet árul el a szexuális életedről, mint sejtenéd. Akkor melyik a kedvenc színed?

kedvenc szín személyiség szex

Kedvenc színed többet árul el rólad, mint sejtenéd

Kedvenc színed a piros

Bizonyára büszkeséggel tölt el a hálószobai tudományod. Szenvedélyes, forró típus vagy, könnyedén el tudod magad engedni az ágyban. Remek szerető hírében állsz, ugyanakkor előfordulhat, hogy túlzottan heves lehetsz, amit partnered nem mindig értékel.

Kedvenced a narancssárga

Neked csöppet sem okoz gondot a csábítás, és valójában az egy éjszakás kalandoktól sem rémülsz meg. Sőt, ha alkalom nyílik rá, engedsz a csábításnak. A fantáziád sem utolsó, ezért a szerepjátékokat is szívesen kipróbálod.

Kedvenc színed a sárga

A szerelmi életedben magasak az elvárásaid. Amikor összeismerkedsz egy szimpatikus partnerrel, sokszor képzeled el, vajon milyen lehet vele az ágyban. Aztán kiderül, a fantáziád képei köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. A felismerés kicsit mindig elkeserít. Kevesebb fantáziálás kevesebb csalódással járna…

Kedvenc színed a zöld

Hajlamos lehetsz kételkedni a saját vonzerődben, a szexuális teljesítményedben. Éppen ezért olyan partnerre vágysz, aki nem fél kimondani, mit és hogyan szeret az ágyban. Ilyenkor a bátorságod is megjön, és rájössz, valójában semmilyen probléma sincs veled.

Kedvenced a kék

A finom és lágy érintéseket szereted a hálószobában. Néha megesik, hogy tőled szokatlan pózokat is kipróbálsz, de az esetek többségében a bevált dolgokat kedveled. Nem mondhatni rád, hogy túlzottan forrna a véred, ennek ellenére pontosan tudod, mit és hogyan tegyél, hogy igazán jól érezzétek magatokat együtt.

Kedvenc színed a lila

Téged nem lehet hétköznapinak nevezni, sőt talán kissé furcsa és különc lehetsz a hálószobában is. Vagány vagy, szerinted a hálószobában bármi megengedett. Akivel ágyba bújsz, biztosan egészen új és különleges dolgokat tapasztalhat meg veled.

Kedvenc színed könnyedén leleplez

A rózsaszínt szereted a leginkább

Nagyon gyengéd típus vagy az ágyban is. Senkivel sem bújsz ágyba érzelmek nélkül. A szerelemtől lobban fel benned a vágy, amíg ezt nem érzed, nálad senkinek sincs esélye.

A barna a kedvenc színed

A reggeli szexért rajongsz a leginkább. Az ébredést követően vagy igazán elemedben. A hancúrt követően szívesen lazítasz még az ágyban, és csodálod szerelmed szemét. Inkább korábbra állítod az ébresztő órát, csak jusson elég idő mindenre.

A fekete a kedvenced

Nálad sincsenek korlátok a hálószobában. Mindent kedvelsz, ami szex. Az együttléteket szívesen turbózod különböző játékszerekkel. A fantáziád nem ismer határokat. A partnered pedig sosem csalódik benned.

A fehér a kedvenc színed

A fehér az ártatlanság színe, ezért téged nem könnyű elcsábítani. A finom és gyengéd érintéseket kedveled. Pedig lehetnél kicsit bátrabb is, ha teljesen el tudnád engedni magad, még nagyobb élményekben lehetne részed.

(via rebel circus)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top