Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek lehetetlen ellenállni

Ezek a csillagjegyek ellenállhatatlanul vonzóak. Nem lehet őket nem észrevenni. Feltűnőek, elképesztő vonzerővel rendelkeznek. Önmagában a külső megjelenés még kevés lenne, attól olyan különlegesek, hogy szépségük belülről sugárzik. Vajon melyek a legellenállhatatlanabb csillagjegyek? A horoszkóp őket is elárulja. Te is köztük vagy?

A Halak a legkülönlegesebb

csillagjegy horoszkóp halakA Halak nő egészen különleges és érdekes típus. Gyakran álmodozó és misztikus, nem könnyű őt megfejteni. Az sem véletlen, hogy a férfiak őt tartják a legkülönlegesebb csillagjegynek, ahogyan az sem, hogy könnyen magára vonja a figyelmet. Már az ismerkedést követően gyorsan kiderül gondoskodó hajlama. Ha fel tudod kelteni a figyelmét, majd elnyered a szerelmét, mindenkor gondoskodni fog rólad. A tőle telhető legtöbb időt és energiát fordítja a kapcsolatotokra. A szerelmet komolyan veszi, ezért a szeretetéért szeretetet vár cserébe. Vizes csillagjegyként rendkívül érzékeny és érzéki. Nem tudod őt becsapni, mert erős intuíciójának köszönhetően megérzi a hamisságot, és persze érzi a tiszta szerelmet is. A legnagyszerűbb, a legellenállhatatlanabb partnerre találhatsz a személyében.

A Vízöntő egyénisége bámulatos

horoszkóp csillagjegy vízöntőA Vízöntő nő senkihez sem hasonlítható. Egészen másként gondolkozik és viselkedik, mint általában mások, időnként igencsak meglepő dolgai lehetnek, nem mellesleg meglehetősen bonyolult tud lenni. Vidám, társaságkedvelő, laza és nagyon nyitott típus. Ambiciózus, lelkes, az elvárásokat, a korlátozást viszont nagyon nem kedveli. Erős a szabadságvágya, nagyon önálló csillagjegy. A férfiak ostromolják, mert senkihez sem hasonlítható a kisugárzása, viszont nem könnyű elnyerni a kegyét. Magabiztos típus, pontosan tudja, mit szeretne és mit vár el a párjától. Ha meg akarod őt hódítani, a megnyerő külső önmagában kevés nála, az intellektusára érdemes hatnod, hiszen ő is nagyon intelligens csillagjegy. Hagyd meg az önállóságát, hadd tehesse a kapcsolatban is azt, amit igazán szeret. Ha kellően inspirálod, melletted marad.

A Bak a legmegbízhatóbb

csillagjegy horoszkóp bakA Bak leginkább elemző gondolkodásáról ismert, ő az, aki valamennyi csillagjegy közül a leginkább vállalja a felelősséget. Nagyon szorgalmas, keményen dolgozik, független és önálló típus. Ő az, aki ellentmond az előítéletnek, amely szerint a nők költekezőek, és imádnak vásárolni. A Bak nő visszafogottan és beosztással él, szívesen vásárol ő is, de meggondolja, mire költ. Nem véletlen, hogy éppen ez a tulajdonsága gyorsan feltűnik a férfiaknak is. Ő lehet az a nő, akire vélhetően a legtöbb férfi vágyik, hiszen megfontolt, alapos, megbízható, és nagyon kitartó a szerelemben. A Bak is megválogatja a társát, ő inkább egyedül él, mintsem olyasvalakivel kösse össze az életét, aki nem értékeli őt eléggé. Biztonságot, támogatást vár el tőled is, meg azt, hogy valóban partner és társ légy az életében.

(via you cant break me)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top