Horoszkóp

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 11. 01.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.

Föld (Bika, Szűz, Bak) – Napi szerelmi horoszkóp
Úgy érezheted, hogy valaki megfeledkezett rólad, pedig nem teljesen ez a helyzet. Ő nagyon is jól emlékszik rád, de most nem igazán tud mit mondani neked. 

A nap mottója: „Nem számít a nemi identitás, ha szeretet van benne.”

Tűz (Kos, Oroszlán, Nyilas) – Napi szerelmi horoszkóp
Itt az ideje a változtatásnak! Nem akármilyen segítő energiákat és lehetőségeket kapsz.

A nap mottója: „A homlokát fedeztem fel először. Aztán a szemét. Később a száját. Most már belülről, magamból csókolom.”


Víz (Rák, Skorpió, Halak) – Napi szerelmi horoszkóp
Rengeteg titkos és rejtett talentum van benned. Rengeteg olyan talentumod van, amelyeket meg kellene mutatnod a világnak.

A nap mottója: „A szerelem boldogsága: annak örülni, ami előttünk van; ha csak egy pillantás is az.”

Levegő (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) – Napi szerelmi horoszkóp
Úgy tűnik, hogy ideje felfedezned azt, milyen sok mindenért vagy hálás a családodnak. Teljesen mindegy, hogy milyen múltatok van, és az is mindegy, hogy milyen kommunikációs zavarok vannak közöttetek, egyszerűen csak figyelj arra, ami jó. 

A nap mottója: „Azért érezzük azt, hogy van szabad akaratunk, mert nem vesszük figyelembe, hogy amíg az akarat maga meg nem jelenik, fogalmunk sincs, mit akarunk tenni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top