Horoszkóp

Válassz egy lakatot. Vajon mi az, amit megnyit előtted?

Válassz egyet a négy különleges lakat közül. Hogy mégis miben különlegesek? Leginkább abban, hogy a tudattalanodhoz vezető ajtó zárját nyitják. Nyisd ki az ajtót, és pillants bele a személyiségedbe. Vajon mi rejtőzik a mélyben? Mit hozhatsz ezúttal a felszínre? Ebből az izgalmas személyiségtesztből megtudhatod. Melyik lakatot választod?

Mi rejtőzik a tudattalanban? Mi lehet az a tulajdonság, amelynek létezéséről talán nem is tudtál eddig? Hogy megismerhesd a belső erősségeidet, fölfedezhess valami izgalmad dolgot magadról, válassz egyet a szebbnél szebb lakatok közül. Melyiket használnád a legszívesebben, melyik mellett döntesz? Magad is meglepődsz, választásod milyen sokat árul el rólad. melyik lakatot választod?

személyiségteszt önismeret lakatok

Ha az első lakatot választottad

Gyengéd és kedves típus lehetsz, ha ezt a képet választottad. Különlegesen jószívű ember vagy, könyörületes és segítőkész. Nem véletlen, hogy sokan fordulnak hozzád segítségért, és nagyon sokan szeretnek téged. A negatív emberekkel légy mindenkor óvatos és nagyon körültekintő. Próbáld meg velük szemben is önmagadat adni. A belőled áradó szeretet jobb emberré teszi őket is. A legjobban azzal véded magad, amikor nemet mondasz. Időnként alkalmaznod kell, ha nehezedre esik is.

Ha a második lakatra esett a választásod

Magabiztos és határozott típus vagy, ha a második lakatot választottad. Benned általában jóval kevesebb a félelem, mint a körülötted élőkben. Kiegyensúlyozottságod, nyugodtságod másokra is átragad, nem véletlen, hogy sokan kedvelnek téged. Vidám és szórakoztató társaság vagy, mindenkor a harmóniát keresed az életedben. Szereted a kihívásokat, és nem is mondanál nemet az új lehetőségekre. Könnyedén és lelkesedve tekintesz az új feladatok elé.

Ha a harmadik lakatot választottad

Nyugalomra és békére vágysz, ha ezt a képet választottad. Döntésed ugyanakkor azt is elárulja, hogy az önértékelésed is a helyén van, tökéletesen tisztában vagy az értékeiddel. Erősen inspirálod a többieket, akik szívesen hallgatnak téged, amikor beszélsz. A kockázatoktól nem futamodsz meg, de a határaidat is ismered, pontosan tudod, mennyit és mit vállalj el. Elfogadod és szereted magad a gyengeségeiddel, az erősségeiddel együtt, és sosem hasonlítod magad másokhoz.

Ha a negyedik lakatot választottad

Az emberek mesterkedőnek tarthatnak téged, de csak azért, mert nem ismernek eléggé. A negyedik lakat ugyanis fölfedi rólad, hogy csak kevés embert engedsz közel a lelkedhez. Ők azok, akik pontosan ismernek téged. Meleg és fényes az aurád, nem véletlen, hogy barátaid nagyon szívesen töltik veled az időt. Különleges és magas rezgésű energiákkal rendelkezel. Nagyon mozgékony típus vagy, te sosem tudnál tétlenül egy helyben üldögélni.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top