Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek biztosan elszöknek

Ezek a csillagjegyek biztosan elszöknek. Hogy honnan? Például az esküvőről. Az is lehet, párjuk mellett nem tudnak hosszan kitartani, ami azért sem meglepő, mert inkább az a csoda, hogy ők ketten egyáltalán egymásra találhattak. Vajon te is elszöksz a párodtól, vagy ő léphet le mellőled, esetleg mindketten ellógtok a násznép elől? A horoszkópból minden kiderül.

A Bak és a Vízöntő párosa

A Bak mindenkor vállalja a felelősséget, ezért róla nehéz elképzelni, hogy elszökne a párja mellől. Főleg, amikor épp kimondta a boldogító igent. Ő a hagyományok híve, semmi olyasmit nem tenne, ami az erkölcsökkel ellenkezik. Hatalmas és csodás esküvőről ábrándozik, és mindenkor előre, a jövőbe tekint. Nagyon felkészült és előrelátó típus, aki mindig a legrosszabb lehetőséget vázolja fel, ami csak az adott helyzetben bekövetkezhet. Mindez nem jelenti, hogy pesszimista típus lenne, viszont az is biztos, így semmi sem éri őt váratlanul. Egyetlen súlyos hibát talán mégis elkövet, amikor Vízöntő párjával akarja összekötni az életét. A Vízöntő ugyanis mindent megtestesít, ami a Bakot idegesítheti. Könnyed, nyitott, önfeledt és vidám, nem mellesleg csöppet sem érdeklik a szabályok, az elvárások. Nagyon okos és szórakoztató, nem mellesleg igazán vonzó és népszerű típus, ugyanakkor semmit sem szeret, ami megszokott, unalmas vagy hagyományos. Hogy kettőjük közül ebből a kapcsolatból ki fog megszökni, egy percig sem kétséges.

A Kos és a Szűz párkapcsolata

A Szűz a Bakhoz hasonlóan földelemű csillagjegy és legalább olyan maximalista is. Éppen ezért ő is megfontolt, stabil és felelősségteljes típus. Szereti a rendet, a kiszámíthatóságot, hűséges, megbízható és nagyon kitartó csillagjegy. Ha lehetséges, kerüli a figyelmet, inkább a munkájára, a feladatokra koncentrál. Elképesztően keményen dolgozik, nagyon alapos és szorgalmas. Képtelen egy helyben megülni, mindig csinál valamit. Róla azt gondolni, hogy megszökne, igencsak erős fantáziára vall. A Szűz, ha párjára talált, mellette marad jóban és rosszban. A Kos ambiciózus, lelkes, céltudatos és született vezető. Pontosan ezekkel a tulajdonságaival imponál a Szűznek. Lehengerlő, szenvedélyes, nagyvonalú, viszont a kalandokat, a kockázatot is nagyon kedveli, amiben a Szűz már csöppet sem partner. A Kos szereti a figyelmet, szeret a társaság hangadója, közepe lenni, a Szűz inkább a háttérben maradna. A Kos sikerre született, szívesen feszegeti a határokat, a Szűz ez utóbbitól retteg. Ki szökik meg a kapcsolatból? Természetesen a bátrabb és a lázadóbb.

csillagjegy horoszkóp párkapcsolat esküvő szökés

Ezek a csillagjegyek valószínűleg megszöknek

Az Ikrek és a Halak kapcsolata

Az Ikrek és a Halak nagyjából abban hasonlítanak egymáshoz, hogy mindketten kettős csillagjegyek. Na jó, az is igaz rájuk, hogy mindketten imádnak beszélgetni, ezért intellektuálisan nagyon jól kiegészítik és inspirálják egymást. Egyikőjük sem valami megbízható, hajlamosak rá, hogy a megbeszélt találkozót az utolsó pillanatban lemondják, de az is lehet, hogy egyszerűen csak elfelejtik. Békés természetüknek köszönhetően jól érzik magukat a másik társaságában, ezért valójában nem is annyira meglepő, hogy egymásra találtak. A Halak rendkívül érzékeny, az Ikrek ugyanakkor remek tanácsadó. Mindketten ki tudják fejezni szavakkal az érzéseiket, ezért még félreértések is alig akadnak közöttük. A baj ott kezdődik, amikor kiderül, társaságban az Ikrek imád flörtölni, a Halak meg úgy érzi, párja már nem is szereti eléggé. Túlzottan ragaszkodó is lehet, amivel tönkreteheti az alapvetően jól működő kapcsolatot. Viszont mindketten hoznak váratlan döntést, így ha mégis esküvőre kerülne sor, nagy a valószínűsége, hogy a násznép elől együtt szöknek meg.

(via the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top